2.memorijalni turnir «Rac-Kneževič» 2013. Đakovo-Hrvatska

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: 2.memorijalni turnir «Rac-Kneževič» 2013. Đakovo-Hrvats

Postod ivan » 20.06.2013, 14:27

Pa snimi se pa postavi.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zvezdarac » 20.06.2013, 14:28

@Moso - Ja obično izbegavam komentarisanje, ali kao što postavljeno pitanje govori mnogo o poznavanju materije o kojoj se nešto pita, tako i komentar mnogo govori o onome koji ga piše i njegovoj kompetentnosti. :write:

Uzgred, svim učesnicima svaka čast! :hello:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod First » 20.06.2013, 15:30

Jel Brica ucestvovao u svojoj ili u apsolutnoj, ili mozds u obe? Nisam navikao da ga nema medju pobednicima ;-)
Sve cestitke Ljubi i Bori, finale je bilo bas dobro!
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod NemanjaR » 20.06.2013, 18:59

Pera se vise borio protiv svinja, nego protiv protivnika.
Oba finala su odlicna! Glavaski je vrlo nezgodan igrac i brz ko munja, ali je ipak mladost pobedila.
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod phrnjak » 20.06.2013, 21:29

@first
Brica je igrao samo u apsolutnoj i nažalost posle grupa bio u delu žreba sa Takarićem koji ga redovno mlati i u ligi. Kosta, Brica, Takarić, Glavaški i još neki domaći igrači nisu imali pravo nastupa u starosnim kategorijama jer su prvoligaški ili superligaški igrači
@nemanjar
Protiv Čanića nije bilo puno svinja ali sam u zadnjem setu sa 4/9 stigao na 9/9 pa na 9/10 Čanić pogodi vrh mreže a ja daleko od stola. Baš sam „popizdeo“ ali sam zasluženo izgubio. Što se tiče meča s Ljubom bilo ih je puno više ali je bolje da ćutim jer ga NIKAD nisam pobedio.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod bprokic » 20.06.2013, 22:52

@First
Hvala na pohvalama za mec! Meni je ovo bio drugi mec sa Ljubom. Nekako stalno sam blizu ali jos nisam pobedio. I u ovom mecu sam dobio 1. set, a onda u svakom narednom imao prednost da bi na kraju izgubio. Ja nisam bez iskustva u takvim mecevima ali mislim da sam ga previde respektovao, pogotovo na prijemu servisa gde sam bio ocajan i tu je pravio najvecu razliku.
@phrnjak
Hvala na ispravkama Petre, skroz sam pobrljao fazu takmicenja, ali tvoje matematicko oko to sve vidi :)
@Moso
Zasto bi ti uopste uporedjivao igru na ovom turniru sa SVETSKIM STONIM TENISOM??!!! Ne vidim smisao toga! Pridruzi nam se na turnirima da te upoznamo, pa ces videti da uzivo to i nije tako lose. Uzgred, nemoj zaboraviti da na ovakvim turnirima ima i pratecih sadrzaja (ponekad i vise od same igre) i da nije igra bas u prvom planu :). Inace ja imam bas danas 46 godina i moras uzeti u obzir i godine kad analiziras ove meceve i same igrace. Evo, u subotu ima u Vrdniku turnir pa navrati, pozdrav :)!
bprokic

Pridružio se: 03.06.2012, 21:45

Postod ZoranV » 21.06.2013, 08:02

@bprokic
e pa srecan rodjendan! (jucerasnji)
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Moso » 21.06.2013, 09:55

bprokic je napisao:@Moso
Zasto bi ti uopste uporedjivao igru na ovom turniru sa SVETSKIM STONIM TENISOM??!!! Ne vidim smisao toga! Pridruzi nam se na turnirima da te upoznamo, pa ces videti da uzivo to i nije tako lose. Uzgred, nemoj zaboraviti da na ovakvim turnirima ima i pratecih sadrzaja (ponekad i vise od same igre) i da nije igra bas u prvom planu :). Inace ja imam bas danas 46 godina i moras uzeti u obzir i godine kad analiziras ove meceve i same igrace. Evo, u subotu ima u Vrdniku turnir pa navrati, pozdrav :)!

Najpre srecan rodjendan i hvala na pozivu. Sto se godina tice, nismo daleko jer ja imam punih 40 godina i dobro znam sta one znace ali ipak se trudim da treniram barem 5-6 puta nedeljno u proseku po 2-3 sata koliko mi slobodno vreme dozvoljava. Da se celog zivota nisam bavio bodi bildingom vec stonim tenisom bila bi to druga prica a ovako sa manje od godinu dana bavljenja stonim tenisom, jos uvek sam u fazi usvajanja pravilnog izvodjenja udaraca i kretanja ali mi za sada ide sasvim dobro. No, imam sina koji je upravo navrsio tri godine i koji ce, nadam se, vec sa 6 godina da krene sa aktivnim treninzima. Sto se mog komentara tice, izvinjavam se ako ga je neko pogresno shvatio jer mi namera nije bila da poredim ovaj turnir sa svetskim prvenstvom ili Pro turnirima vec da pre svega izrazim zaljenje sto su nasi superligasi, koji su nastupili na ovom turniru, ipak predaleko u odnosu na superligase ostalih zemalja. Znam da snimci sa kamera ne mogu da prikazu pravo stanje stvari u stonom tenisu (rotacije, spinovi i sl.) jer sam i sam snimao dosta meceva ali ipak sam od njih ocekivao atraktiviniju i kvalitetniju igru u smislu jacih spinova, spin na spin, bolje kretanje i slicno.

P.S. Uvek sam za druzenje a nadam se da ce za to biti prilike uskoro, recimo kada Person i svedska reprezentacija dodju kod nas u Jagodinu.

Poz. :wave:
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod filip » 21.06.2013, 13:00

@Moso
Mozda vam ovaj mec da malo bolji uvid nivo stonog tenisa koji igraju ova dva superligasa.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Moso » 21.06.2013, 14:29

@filip

Hvala Filipe na ovom snimku u pitanju je izuzetan mec koji sam odgledao sa zadovoljstvom i uzivao u svakom poenu. Ono sto mogu da primetim je to da i nasi superligasi ofanzivci (Takaric u ovom slucaju) imaju problema sa rezanim loptama, forhend spin paralelama i kretanjem tj. sa svim onim sto i nas rekreativce muci samo sto je procenat njihovih gresaka daleko manji od nasih. Takaric je u ovom mecu pogodio preko 80% forhend dijagonala a mozda manje od 50% paralela. U svakom slucaju, iako je ovo jos uvek daleko od igre koju nam prikazuju (recimo) Karakasevic i ostali iz TOP 100 u svetu, ovo je vec stoni tenis sa kojim bih uzivao gledajuci ga. Hvala jos jednom.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja