Pojedinacni turnir Spin na spin lige

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Pojedinacni turnir Spin na spin lige

Postod Francuz » 11.05.2013, 00:35

Bas superspisak igraca. ..
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 11.05.2013, 22:20

Dobar turnir danas. Po imenima vrlo jak, uprkos otkazu Bindre, Ljubise i Noce. Uleteo je Reketas kao zamena, pa nas je bilo 18 ukupno. 4 grupe, dve sa 4 i dve sa 5 igraca. Ja posto sam od jutros u sali jer je bio onaj redovni subotnji turnir, od sedenja mi se nesto stisnuo vrat, i u kombinaciji sa dve klime podesene na 'arctic' level i centralnom ventilacijom koju je Davor krisom ukljucio (iskljucio bi ja to samo da sam znao da je ukljucena) osecao sam se totalno pogubljeno za stolom, nisam mogao da izvedem nikakav udarac, povremeno sam poturao reket pred dolaznu loptu ali uglavnom bezuspesno tako da sam slucajno pobedio Miljana a izgubio od Saleta Popovica i Hrnjaka lagano. I Davor me posle grupe isto lako omlatio, mada nisam bio bez sansi.
Nagrade su bile 3500, 1800 i 900 din, nagrade je urucio covek bez kog nagradni fond definitivno ne bi bio toliki koliki je bio - Marko Gacic.
Evo svih rezultata:

IMG0282A.jpg
IMG0282A.jpg (81.75 KiB) Pogledano 2904 puta

IMG0283A.jpg
IMG0283A.jpg (83.46 KiB) Pogledano 2904 puta

IMG0284A.jpg
IMG0284A.jpg (61.27 KiB) Pogledano 2904 puta
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 11.05.2013, 22:26

Inace finalista Andrej Stefanovic je tri poslednja meca igrao povredjen, s grcevima, hramao, padao po podu nakon jaceg zamaha, ali i takav pobedio Tintora, Hrnjaka i poprilicno dobro igrao protiv Britke u finalu, dok je mogao da stoji. Milos Ajkula Stankovic je dobio Gimisa i Madjera, alal vera! Gimis popio 5-6 piva - respect!
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod davortintor » 12.05.2013, 07:20

Još jedan uspešan takmičarski dan u Kornatskoj 2 u Višnjici. Turnir je po imenima zaista bio dosta jak. Većih iznenadjenja nije bilo i redosled po završetku turnira je nekako bio i očekivan. Pobednik se znao odmah po objavljivanju spiska prijavljenih igrača , a to je Britka Zvonimir. Drugo mesto je zauzeo Andrej Stefanović , treće Ivca Stević a četvrto Petar Hrnjak. Ja sam izgubio u četvrtfinalu od Andreja i to posle velike borbe u izuzetno neizvesnom meču. Sva četiri seta smo igrali na razliku. U trećem setu pri rezultatu 1-1-u setovima i 10-7 u poenima za Andreja zgužvao sam lopticu i degaržirao je na drugi kraj sale.To je za mene bila šok terapija i preokrenuo sam rezultat na 11-1O za mene ali i posle igre poene za poen i tri propuštene set lopte nisam imao snage i znanja da dobijem taj set. Dobio ga je Andrej i to rezultatom 16-14. Bio je to prelomni trenutak tog meča . I četvrti set se igrao na razliku,a završio se tako što sam u nameri da što kraće serviram poslao lopticu u mrežu i set se se završio rezultatom 12-1O za Andreja i konačan rezultat ovog meča bio je 3-1 za Andreja . Sve u svemu zadovoljan sam svojom igrom i trenutnom formom.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod gimi » 12.05.2013, 09:16

ivan je napisao:Gimis popio 5-6 piva - respect!

Jok more, popio sam 4 (jbg, jak je to udarac na skromni budzet)... a sve i ceo frizider da sam popio ne bi imalo uticaja na losu igru i ozbiljan nedostatak volje i motiva za pobedom. Pauza, pa treniranje, nema mi druge...

Naravno, cestitke Milosu, Marku, Brici, (pa i Aci), Andreju i svima ostalima. :good:
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod LucicNS » 12.05.2013, 09:42

Uzgred, otkad prvi na drugog nosioca idu u polufinalu???
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Sale » 12.05.2013, 10:40

Jos jedan respect za Gimija, osvojen set protiv Brice :thumbsup:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod phrnjak » 12.05.2013, 14:55

LucicNS je napisao:Uzgred, otkad prvi na drugog nosioca idu u polufinalu???

Baš juče smo o tome raspravljali. Mislim da Ivan nije imao bolji izbor.
Ako bi razdvojio prva dva nosioca unapred, onda bi u njihovim grupama moglo biti kalkulisanja jer bi se znalo unapred će 2. iz Bricine grupe ići na 3. iz Ivicine grupe. To pravilo važi i za moju i Andrejevu grupu. Po tom principu došlo bi do velikih kalkulacija, možda i nameštanja (po principu ko mi više leži), što se ranije pokazalo pogrešnim.
Razdvajanje prva dva nosioca je najpoštenije ali u tenisu gde nema grupne faze takmičenja. Možda je rešenje samo žrebati pozicije prva dva nosioca (ko ide gore a ko dole u kosturu) a ostale pozicije određivati žrebom naziva grupa A, B, C, D kao i do sada.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 12.05.2013, 18:02

Razdvajanje se vrlo lako izvodi, ali u kup sistemu. Ali ko bi dao pare a da moze da ispadne odma nakon prvog kola. Pa i neke male grupice da napravimo pa da idu posle na glavni kostur u kom su nosioci slobodni, ipak treba mnogo vise ljudi za tako nesto. A i pokvarila bi se dobra praksa da se igracima garantuje odredjen broj partija. Pera vec rece za namestanja kad se unapred zna koja grupa na koju ide, toga smo imali ranije dosta. Sve u svemu izvlacenje je najpostenije, jednom nemas srece, sledeci put ces imati, prosto dodjes vise puta, statisticki na veci broj turnira sreca ce biti 50%.
ivan

Postod LucicNS » 14.05.2013, 09:16

Da vam pomognem u resenju problema?

Prvi nosioc UVEK ide gore, a drugi dole.
Treci i cetvrti nosioci se izvlace na koga idu.
5-8: Izvlace se po dvojica i to dvojica cija dva od prva cetiri nosioca nisu u toj polovini, pa onda druga dvojica.
Po tom sistemu nastavis do kraja i SVE ti je na izvlacenje i NIJEDAN nosilac nije ostecen i NEMA kalkulisanja.

Posao od cirka 5 minuta za 32 igraca. Nema postenije, a da ujedno ne postoji kalkulisanje.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja