od ivan » 04.06.2011, 17:55
Na danasnjem turniru u Visnjici bilo je 15 igraca, 2 grupe po 7, siguran sam da su se svi naigrali. Prva grupa: Davor, Mrdakovic, Antanackovic, Matic, Vignjevic, Latinovic, Kramarsic. Druga grupa: Rajko, Dule Petrovic, Batovanja, Doktor, Ruzica, cika Toma, Gile i ja. Davor j dobio sve u svojoj grupi, drugi je bio Mrdakovic, trevi Antanackovic, cetvrti Latinovic. U drugoj grupi izgubio sam od Duleta Petrovica (nisam lose igrao, vodio 2:1 i mislim 7:3 i onda klasicna greska, pomislim lako cu, al malo sutra, on dobi neku iznenadnu snagu, ja poceh da masim loptu i izgubim 3:2), i od Rajka sa 3:0, ostale sam dobio. Prvi je bio Dule, a Rajko je nesto izvodio, morao da ide, pa je predao mec Doktoru. Izgleda da se neki krug napravio, al mozda i nije, ja sam nekako ispao drugi, Gile valjda treci, a moguce Rajko cetvrti. Nakon grupa igrao sam sa Antanackovicem, dobio 3:0 (on je igrao bas lose, stavio je H2 Neo na bekhend, a nimbus soft na forhend, nema stila taj momak, ceo svet igra sa obrnutim rasporedom), Davor je dobio nekoga (mozda Rajka ako ovaj nije otisao vec ranije), Dule Petrovic je izgubio od Latinovica, a Mrdakovic je dobio Gileta. U polufinalu Davor me omlatio sa 3:2, a Latinovic Mrdakovica isto sa 3:2. Za trece mesto dobio sam Mrdakovica 3:0 a Davor je pobedio Latinovica 3:1. Bravo za Latinovica, a za Davora sta drugo reci osim da opet pobedjuje na svom turniru...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people