Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rejting lista

Postod Goran » 21.09.2012, 00:44

Tako ti i treba kad igraš sa tim prevarantskim materijalima :P
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod First » 21.09.2012, 00:46

Sve je tu potpuno legalno! Moja trava je legalnija, nego taj tvoj izlizani Coppa JO Silver :grin:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 21.09.2012, 00:46

First: Ali slozices se da ti je prethodna pozicija bila rezultat samo jednog turnira i prema tome priilicno nepouzdana? Pobedio si tad neke nove igrace koji po defaultu dobiju rejting 1300 a realno im je bio manji, pa si i dobio mnogo poena na konto tog njihovog velikog startnog rejtinga. Najlakse je naljutiti se kad ti se ne svidja rezultat, ali dodji pa popravi plasman, zar je to toliko tesko, za dva turnira svako moze da se nadje tamo gde mu je i mesto. I ja sam gubio dosta poena nekad ali sam igrao cesto i nadoknadio. Zaista mi je zao sto si bas tad eksperimentisao s novim reketom, ali kako kvragu ja to da znam, ima vas jedno 4-5 koji stalno menjate rekete, pa odakle ja da znam dal ste bas izvadili iz torbe onaj s kojim igrate najbolje? :D Pa ja sam sam sebi najvise nastetio s rejtingom, sve one turnire u poslednja 3 meseca nisam ni uneo, a mislim da sam osvojio vecinu. Otkad je Davor uveo kakve takve nagrade subotom, turnir je malo dobio na snazi, pa ima smisla racunati rejting. Sve pre toga je bilo neozbiljno, a tome smo kolko se secam pricali jednom tamo na turniru.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 21.09.2012, 00:54

Pa to i jeste problem, što mi je u obzir bio uzet samo jedan turnir, a kažem ti da sam u prethodnih 3 meseca odigrao poprilično i imao dobre rezultate. Mislim da je pad za više od 40 mesta, potpuno neopravdan i nema šanse da ja to popravim još jako dugo, jer je pitanje kad ćeš ponovo ažurirati listu, a kakav sam maler, opet ćeš uzeti kao reper neki turnir gde ću opet nešto ekspirimetisati... Ne ljutim se zaista, tvoj forum, tvoja pravila igre, pa samim tim i tvoje pravo kad ćeš ažurirati listu i koje turnire uzeti u obzir. Apsolutno ovo ništa nemenja, ali eto, obriši me sa liste i biće sve ok, može?
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 21.09.2012, 01:03

Kad sam bio mali igrao sam jednom sah sa caletom i on me pobedi i ja pocnem da placem i naljutim se na njega. Mislim da ovde imamo slicnu situaciju. :D
Samo mogu iz iskustva da ti kazem da takve stvari mogu da deluju motivisuce, ja sam vremenom naucio sah dovoljno da sam pobedjivao i igrace koji su za razliku od mene trenirali ozbiljno godinama. Nemoj da ispustis ovu situaciju, nego nateraj sebe da popravis taj rejting sto pre. Jedan turnir nije nista gledano na ceo ostatak zivota koji ces se verovatno baviti stonim tenisom.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 21.09.2012, 01:17

Ah, nisi shvatio poentu, ali nema veze. Niti se ljutim, niti mi je krivo što sam pao za toliko mesta. Dva puta sam samo "svratio" tamo, prošli put kad si objavio da si ga ažurirao i sada. Moja neka filosofija je da treba uzeti sve prethodne turnire u obzir, ako se već pravi lista, ili ne uzeti ni jedan, tj. da to ne bude selektivno, ili barem najaviti da će se od te i te subote uzimati u obzir rezultati sa turnira, pa da onda ništa ne ekspirimentišem, već da igram ozbiljno. Kako to nisi uradio, iz raznoraznih razloga, jednostavno ne želim da budem na njemu i mislim da bi bilo fer da to uvažiš. Dakle, to je moja želja. Obrišeš me, ja nastavim da dolazim svake druge subote, kad sam slobodan i sve je ok ;)
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Goran » 21.09.2012, 01:25

Evo Firste imam rešenje da se vratiš nazad na svoje mesto. Pošto ja nisam na listi, kad se pojavim imaću 1300 bodova, ti mi platiš kotizacije za turnir, a ja te pustim da me pobeđuješ :P
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod First » 21.09.2012, 01:35

Pa to mi se nikako ne isplati! Onda treba da ti platim i za prošli put kad sam te pobedio :P Više mi se isplati da ne budem na listi :cool:
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 21.09.2012, 06:22

Mislim da bi trebalo napraviti i rang listu za turnir. Kao u tenisu - ako dolazis dobijas poene, fiksan broj za pobedu u grupi, za poraz ne dobijas nista, a za pobede posle grupe broj poena za svaku narednu pobedu raste eksponencijalno. I racunati sve turnire. Tako recimo moze da se desi da neko ko je losiji, ali dolazi redovno pretekne nekoga ko je bolji ali ne dolazi. Ali to bi mozda bilo motivisuce za ljude koji dolaze :). I uvek bi ti se isplatilo da igras, tj. gubis prakticno samo nedolazenjem, a dolazenje ti je samo prilika da povecas broj poena.
Sta mislite?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 21.09.2012, 07:42

Pa tako bi Tintor radio da je on pravio rang listu, jer stimulise dolazak (para)...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja