od davortintor » 27.01.2014, 10:03
U sredu 29.01.2014. u Višnjici ul. Kornatska 2 održaće se turnir sa početkom od 20,oo h. Broj učesnika je ograničen na dvadeset . Prijave za učešće na turniru primaju se isključivo na broj tel. 063 8163-884 i to do 19,oo h na dan početka turnira ili do ispunjenja kvote od dvadeset igrača. Kotizacija iznosi 300,oo a nagradni fond u iznosu od 40 % od uplaćene kotizacije podeliće tri prvoplasirana igrača.
Za turnir koji se održao prošle srede 21.01.2014. vladalo je veliko interesovanje tako da se prijavilo 32-oje zainteresovanih igrača za učešće. Poštovao sam pravilo o učešću dvadeset igrača , medjutim pošto se prijavljivanje nastavilo morao sam da proširim broj učesnika turnira na 24 . Jednostavno nisam mogao da odbijem toliki broj prijavljenih igrača. Medju odbijenim prijavama bila je i moja. Ako kojim slučajem i ove nedelje interesovanje bude isto ili približno ponovo ću proširiti broj učesnika na 24 , jer se prošli turnir završio oko 00,40 h. Kada učestvuje 20 igrača turnir se završava oko 00,15 , samo pola sata ranije , što moram priznati i nije velika razlika u odnosu na dobijen kvalitet i masovnost kada učestvuje 24 igrača.