milantra je napisao:ivan je napisao:Taj trinaesti se najavio da ce doci pa sam ga stavio u grupe. Kad se ni nakon pola sata nije pojavio, a dotle su svi vec odigrali po mec, zvao sam ga i on rece da nece doci.
Ne vidim da je to toliki problem, a siguran sam da je vecina ljudi bila na turnirima gde im neko iz grupe nije dosao, pa nisu toliko kukali. Osim toga ovde svi odigraju po jos nekoliko meceva nakon turnira.
I ja sam otisao u Krusevac da igram u grupi od 3 za 500 din, i jedan iz grupe se nije pojavio i nisam ni rec rekao organizatoru, nije on kriv nego neozbiljan igrac koji se nije pojavio.
Upravo tako, nije organizator kriv ako se neko od takmičara ne pojavi.Najlakše je kritikovati. Organizovati turnir nije nimalo lak posao. Davor, ti i ja najbolje znamo kako je to. Pozdrav.

Mozda za vece turnire ali za 2 grupe a ne znas da li ce 13. doci, a na licu mesta pravis grupe, zar nije normalno da postavis 6 6 pa da 13. upadne...
a ovako je u jednoj grupi bilo 21 partija a u drugoj 10...a onako bi bilo 2 puta po 15...i bolji raspored na 4 stola, jer se na kraju igralo samo na tri stola ili se manja grupa ladila...
Milantra, nemoj slepo da stajes u odbranu svih organizatora turnira, jer nisu svi ni prozvani, nego se prvo zapitaj sta bi ti uradio u ovom slucaju...