Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Nenad Ivancev » 05.05.2011, 19:45

Da ponovim i ovde vest iz 'kafane':
Sutra - 06.05. od 18.00h u Zvezdi je polufinale play-off-a Zvezda - Partizan. Pre kafane sam svratio da bacim koju lopticu tamo, kad ono Partizan ima trening zatvorenog tipa. Taske je virio kroz prozor ne bi li kao insider snimio nesto.. A cuo sam da je Jelaca uz kupljenih 100 kineskih guma i drveca sto nam valja gratis dobio nekog Indijca koji ce sutra pojacati Zvezdu ha ha ha... da je kupio 200 dali bi mu kineza ha ha ha, ovako Indija... Za sada dajem veselim cigancicima 35% sansi da ce da pobede... ipak se igra kod njih .. Pa dragi moji ko moze - vidimo se sutra tamo. Poronografija kada joj vreme nije - u najavi
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod Sale » 05.05.2011, 21:38

Pozdrv za Vladu,hvala za lepu rec znaci mi kad dolazi od velikog igraca,smrc smrc zbog slabih grupa i konacnog saznanja da vas smaramo,,e ali dosadila bi vam uvek ista grupa,,ovako se i mi malo kalimo a vama zadovoljstvo zbog humanitarnog rada sa nama.Licno mislim da bi se vasim odvajanjem u 1 grupu izgubilo na drazi turnira,ne znam o cemu ovi jaki razmisljaju ali mi amateri prepricavamo poene ili eventualne sanse za uzimanje seta protiv jakih danima posle turnira.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 05.05.2011, 23:36

Bilo bi bezveze odvajanje 'jakih', vec sam rekao Davoru pre 7 dana. Ond abi slabi igrali samo sa slabim a jaki samo sa jakim. I onda bi slabi zakljucili da to mogu i u svom klubu pa ne bi dolazili na turnir vise i broj ljudi bi se smanjio. A jaki bi onda zakljucili da dolaze da odigraju svako sa svakim u grupi od 6 i da zato placaju duplo vise nego sto realno kosta tih par sati stola, da bi im neko nacrtao tabelu i upisivao rezultate.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 06.05.2011, 08:20

Evo par meceva od srede 4.5.2011:

Igor Antanackovic - Dusan Petrovic:

Aca Petrovic - Rajko Jovanovic:

Antanackovic Igor - Jovanovic Rajko:

Jovanovic Rajko - Scepanovic Vlada

Petar Hrnjak - Rajko Jovanovic:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Pedja » 06.05.2011, 11:26

Sinoć u SPARK-u bio turnirčić, Jelić sve odro...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 06.05.2011, 12:37

To sam manje vise ocekivao. Nego video sam da je i Nebojsa dosao, kako si prosao sa njim? Jel radila tacka?
ivan

Postod Pedja » 06.05.2011, 23:00

Radio sam do kasno tako da sam dosao u SPARK oko 8(da izluftiram mozak i eventualno probam baracudu i mendo energy na TB SPIRIT-u),što će reći da nisam igrao turnir.Nedja je ispao u polufinalu,istačko ga Jelić 3/0...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 07.05.2011, 22:52

Danas u Visnjici bilo oko 12 igraca, dve grupe po 6. U prvoj Devrnja, Krstic, Keres, Ruzica, cika Toma i ja, u drugoj Davor, Mrdakovic, Ivancev N. , Dule Petrovic, Aca Petrovic, Vignjevic. Ja izgubio od Devrnja i Ruzice, ostale u grupi dobio, bio drugi. Devrnja prvi, Krstic treci, Ruzica cetvrta. U drugoj grupi Davor prvi, Ivancev drugi, Mrdakovic treci, I ne znam ko je bio cetvrti. Mrdakovic me dobio posle grupe, Krstic dobio Ivanceva, Davor Ruzicu, Devrnja nekoga. Polufinala, Davor dobio Mrdakovica, Devrnja Krstica. Finale dobio Devrnja. Treba ipak napomenuti da su Davoru uvalili gume koje ne daju spin :D
Ja ne znam na sta bih se pre zalio, recimo nesto ovako: bio sam nesto pospan(nocas igrao do 1 u noc) pa sam zakasnio sat ipo, pa sam morao da igram sve meceve bez odmora takoreci, guma na bekhendu se opet malo stvrdla (proslo nekoliko dana od poslednjeg lepljenja), na forhend sam stavio neku novu gumu koja je totalno drugacija od prethodne pa sam morao da menjam udarac, osim toga nova guma je i teska pa me ruka boli od jaceg zamaha...sigurno ima jos par stvari al me mrzi da se prisecam :D
ivan

Postod Sale » 10.05.2011, 20:41

Ovde danima nema nikog :twisted: dobro je.U sredu na Davoru sam pustio Nenada sa 3-0,toliko sam ga pustao da sam na pola meca zaboravio u sta smo se kladili,koji je rezultat i kako se zovem.Toliko sam ga pustao da nisam uzimao po 4 poena,a zbog magarecih usiju koje mi je stavio ima sad on mene da pusta dok mi ne dosadi.On je jedna grobarcina ;)
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 12.05.2011, 10:01

Sinocnji Davor Open okupio oko 20-22 igraca, od toga trecina materijalisti. 4 grupe pa izvlacenje koja grupa ide na koju, faktor slucajnosti skoro kao sa sneke sistemom sa svetskog, trebalo bi ittf-u ponuditi ovaj patent. Kao i uvek prvo kukanje. Zalepio sam neki dan joola express explode max na forhend da probam, medjutim toliko je teska da ne mogu da zamahnem reketom bez bola u ruci, teska je kao t05, ali tvrda ko kamen i nisko baca. Ne mogu da se naviknem na to. Igrao sam lose i bio cetvrti u grupi, izgubio od Scvlade, Davora, Srleta, pobedio Acu Spinera, nakon grupe igrao sa Jelacom, cak nisam ni lose igrao (mada se on nije mnogo trudio), ali gresio sam dosta kod zicera i izgubio 3:1. U depresiji zbog preteskog reketa, nisam pratio ostale grupe, ko se seca nek da izvestaj, mislim da je Srle bio prvi u mojoj grupi. Zoran Jagodinac, Jelaca, Rajko u ostalim. Znam da je Jelic (mrsavi Jelic, ne mogu da se setim imena, sorry) pobedio Scvladu u finalu, snimili smo to i polufinala i mozda jos koji dobar mec.
Ipak bio je jedan jos izbedaceniji od mene zbog reketa, organizator turnira Davor licno. U pokusaju da kupi mekanu gumu kupio tvrdu, nema srece taj momak. Na stranu sto ga svakodnevno optuzuju za namestanje tokom izvlacenja koje je potpuno slucajno jer svako vuce broj za sebe, jos i ovo sa reketom. Sreca pa je reket preziveo.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja