Moso je napisao:Jagodina je i u poslednjem kolu savladala protivnika i na taj način bi se plasirala na drugo mesto, otišla na kvalifikacije i verovatno sada bila u prvoj ligi.
Prijatelju, jedno je ta prica o mecu izmedju Paracina i Jagodine i tu necu da se mesam ...
Ali na kraj krajeva, koliko vidim svi ucesnici ovog melodrama su punoletni i vakcinisani tako da ne vidim bilo kakve potrebe da se treca lica tu mesaju i trude da isteraju neku pravdu.
A drugo je to sto ti imas (izvini me unapred, nista licno) stvarno NEBULOZNE izjave !!!!
Prijatelju, koristis precice tipa: Ja sam dobio Peru, Pera dobio Miku, sigurno bi i ja onda olesio Miku ...
Kako mozes da tvrdis da ekipa koja ima 5/6 poraza u ligaskom delu bi bila verovatno sada u 1. ligi ?
Pa ja prvi, potpuno iskreno, sam smatrao da je Paracin jedna od slabijih ekipa na turniru sa nama i ne bih 2 dinara na njihov uspeh stavio.
Cinjenica je da su srcem i odlicnom igrom tokom celog vikenda izborili to mesto !
Jedinstvo koja je po meni imala odlicnu i kompletniju ekipu, i koja je celu sezonu vladala u vasem regionu je zavrsila 5. !!!
Znam ja ko je Vojkan i koliko je on kvalitetan igrac ... on bi se sigurno izdvojio medju najboljima ali kada pogledam rezultate dva druga igraca ekipe iz Jagodine gde jedan ima jedva 50% a drugi 30% (gledam samo statistike, ne znam igrace licno i mozda su zaista sjajni)... mislim da je ponizavajuce za ostale ucesnike ovog turnira da kazes da bi verovatno bili u 1. ligi sada, jer onda prosto receno ti predpostavljas da bi Jagodina izbatinala sve redom u cemu ja apsolutno nisam siguran.