RSTSN

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN 2013/14

Postod Francuz » 14.05.2014, 08:53

Moso je napisao:Jagodina je i u poslednjem kolu savladala protivnika i na taj način bi se plasirala na drugo mesto, otišla na kvalifikacije i verovatno sada bila u prvoj ligi.

Prijatelju, jedno je ta prica o mecu izmedju Paracina i Jagodine i tu necu da se mesam ...
Ali na kraj krajeva, koliko vidim svi ucesnici ovog melodrama su punoletni i vakcinisani tako da ne vidim bilo kakve potrebe da se treca lica tu mesaju i trude da isteraju neku pravdu.

A drugo je to sto ti imas (izvini me unapred, nista licno) stvarno NEBULOZNE izjave !!!!
Prijatelju, koristis precice tipa: Ja sam dobio Peru, Pera dobio Miku, sigurno bi i ja onda olesio Miku ...

Kako mozes da tvrdis da ekipa koja ima 5/6 poraza u ligaskom delu bi bila verovatno sada u 1. ligi ?
Pa ja prvi, potpuno iskreno, sam smatrao da je Paracin jedna od slabijih ekipa na turniru sa nama i ne bih 2 dinara na njihov uspeh stavio.
Cinjenica je da su srcem i odlicnom igrom tokom celog vikenda izborili to mesto !
Jedinstvo koja je po meni imala odlicnu i kompletniju ekipu, i koja je celu sezonu vladala u vasem regionu je zavrsila 5. !!!
Znam ja ko je Vojkan i koliko je on kvalitetan igrac ... on bi se sigurno izdvojio medju najboljima ali kada pogledam rezultate dva druga igraca ekipe iz Jagodine gde jedan ima jedva 50% a drugi 30% (gledam samo statistike, ne znam igrace licno i mozda su zaista sjajni)... mislim da je ponizavajuce za ostale ucesnike ovog turnira da kazes da bi verovatno bili u 1. ligi sada, jer onda prosto receno ti predpostavljas da bi Jagodina izbatinala sve redom u cemu ja apsolutno nisam siguran.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Moso » 14.05.2014, 09:40

@Francuz

Uh, uh , koliko drvlja i kamenja kada neko progovori istinu i to od ljudi na koje se ta isina ne odnosi. U redu je to sto poznajes Vojkana ali bi trebalo da znas da klub Jagodina vodi Kostic Miroslav koji je zajedno sa Dusanom Jovicicem jedan od rukovodecih ljudi RSTSN tako da u ovom slucaju Vojkanu ne vredi puno sto je "punoletan" jer ako i sledece sezone zeli da igra za Jagodinu mora da radi sta mu se kaze.

Da li bi Jagodina usla u prvu ligu da nije poklonila mec Paracinu sada je samo u domenu nagadjanja i kao sto ti za mene kazes da su moje pretpotavke Nebuloza isto tako i ja mogu da kazem da su to tvoje tvrdnje jer je Jagodina u oba meca savladala Paracin a u poslednjem sa ubedljivih 4:0 tako da bi po meni imali sanse.

Zaista ne bih da budem pogresno shvacen zato cu reci i ovo :

Ni sa kim od stonotenisera u Pomoravskom okrugu nisam u svadji, na protiv sa svima sam u dobrim odnosima. Ne takmicim se, igrao sam rekreativno dok se nisam povredio i sada pauziram. Iznosenjem istine ne zelim da ïsteram pravdu" vec smatram da istinu ne treba kriti jer kada se mecevi dogovaraju u kafani to onda po meni nije sport.

U svakom slucaju, ja sam rekao sta sam imao i mozda bi najbolje bilo da okoncamo ovu, kako kazes, "melodramu" .
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod LucicNS » 15.05.2014, 06:33

Milan je napisao:Da pojedini ne lutaju po youtube-u, evo meča gde Borac dobija prvoplasirani Spartak.

Da li neko može da mi kaže postavu Spartaka koja je igrala u ovom meču?
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Francuz » 15.05.2014, 07:27

Marko, imas na sajt stss sve detaljne rezultate pa i postave. Inace igrali su oba dana ista tri igraca: mali niksa martinovic, mali radosavljevic i trbovic. Posa koji im je prvi igrac nije uopste igrao.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 15.05.2014, 13:30

Moso, toga ima i bice u svim sportovima. Eto ja cak mislim da je Kina namestala finale svetskog da deluje izjednaceno. Svako ko ima bar jedno oko mogao je videti da Zhang igra ocajno ceo turnir i stavljati ga na drugog igraca a ne na treceg (i uopste u postavu za finale) je preterani rizik, ali sta da radim sa tim "otkricem" kad ga niko nece :)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Milan » 17.06.2014, 20:12

Na sajtu rstsn.net izašle su seniorske rang liste regiona.
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Vidiccale » 02.07.2014, 12:39

zavrsni turnir ....Top 12, RSTS Nis, 2014 mladji kadeti

http://www.youtube.com/watch?v=XdXVaMGPcCw
Vidiccale

Pridružio se: 31.01.2013, 23:08
Reket: Drvo -Butterfly 3Carbon
Gume - Tenergy 05-fx,64

Postod Moso » 02.07.2014, 15:54

Vidiccale je napisao:zavrsni turnir ....Top 12, RSTS Nis, 2014 mladji kadeti

http://www.youtube.com/watch?v=XdXVaMGPcCw

Cemu uopste ovaj snimak ? Trebalo je da postavis snimak meceva, koga uopste interesuje proglasenje ?
Korisnikov avatar
Moso

Postod Milan » 02.07.2014, 16:24

Moso je napisao:Cemu uopste ovaj snimak ? Trebalo je da postavis snimak meceva, koga uopste interesuje proglasenje ?

:confused: :confused: :confused: Nisam siguran da postoji tema gde niste komentarisali da se mecevi treba snimati. Sigurno postoji neko na turniru ko bi snimio nesto, ali potrebno je imati ili stalak za kameru ili slobodnog vremena da snimatelj stoji. Neko ko zeli da snima svoje meceve jednostavno mora imati stalak, a retko ko ga ima, a ako je roditelj ili trener u pitanju nema vremena da stoji jer mora davati savete igracu (ili detetu), a kao sto rekoh stalka nema, tako da je dodela jedini deo takmicenja gde snimatelj moze snimati nesto jer nema obavezu da daje savete. :thumbsup:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Moso » 02.07.2014, 18:01

Imam stalak ali ga retko koristim i gotovo uvek snimam meceve iz ruke sa ukljucenom stabilizacijom slike i snimci su sasvim korektni. Tako sam i snimio sve meceve Lale i Jagodine samo na zalost, zbog bolesti, nisam onaj cuveni sa Paracinom, ha ha ...
Korisnikov avatar
Moso

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja