Bravo za brzinu izveštavanja.Imaš od mene sledeći pun jednog Jelenka . Moram da istaknem Saleta koji je izgleda u konstantnom speedu.Vodio je protiv Srdjana u grupi 2/1 i 10/7 ili 8 i izgubio taj meč.Ali dotle svaku lopticu je pogodio sa geospin tackijem .To je bilo uživanje gledati,uvežbana serva i pljas,bekend tačka.
Generalno imao sam samo dva ozbiljnija meča.Protiv Davora lako 3/1 za mene u grupi i protiv Rajka u polufinalu izgubio.Izgubio sam jer volim da udaram,a to znači da sam željan da se oznojim.Lupao sam po onoj loptici ko blesav i promašivao više nego što treba.Nisam imao taktiku, već samo ko bokseru u ringu kad spuste gard i udaraju pa ko prvi padne.I ja pao

.Rajko tako igra i čestitam na pobedi. To ti dodje ko kuče kad izvedeš u šetnju ,pa ono prvo mora da se istrči pa da se mirno šeta.E tako i ja .S obzirom da retko igram moram malo da se prvo ispucam.Sledeći put ću probati da manje udaram a da duže držim lopticu na stolu što ne znači da ću i pobediti (Rajka) .
Slažem se sa Perom da su grupe slabe i mi smo predložili da se Hrnjak,Jelača,Igor,Rajko,Davor,Noca i ja nadjemo u istoj grupi.Da se bar naigram u grupi (bez uvreda za ostale),ali taj naš predlog od strane organizatora nije bio prihvaćen.Šta vi mislite o tome,da li bi ugrozilo regularnost

?