Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod noca » 02.05.2011, 08:52

nisam zadovoljan svojom igrom jer sam dobio7 meceva a izgubio4 mada je osvojeno 2. mesto uteha a i kuci sam otisao sa hrnjakovim skalpom za pojasom (mandingooooo!)shala ipozdrav
noca

Pridružio se: 27.04.2011, 10:35

Postod ivan » 05.05.2011, 01:09

Elem, veceras nisam igrao jer sam bio nesto umoran, ali sam ipak navratio u 11 uvece da vidim kako se momci bore...Kako sam usao primetio sam da Sale pije pivo sto znaci da je vec bilo jasno da nije prosao grupu. Ivancev se drzao neutralno i isto tako je odgovarao na pitanja tipa 'jesi li pobedio', a tad je najopasniji. No ipak je naleteo u cetvrtfinalu na svog omiljenog protivnika Mirka Jelacu i po njegovoj zelji nismo snimali. Davor je u osmini finala izbacio Nocu, ali ga je phrnjak (onaj sto stoji ko motka) omlatio u cetvrtfinalu. Scvlada je izbacio Lazovica za polufinale, a Rajko Antanaskovica. U polufinalu phrnjak(to je onaj ukoceni) po obicaju izbacio Jelacu, Rajko Vladu. U finalu onaj sto se slabo krece pobedio Rajka. Ja sam odigrao par prijateljskih meceva sa Saletom, rezultat je bio u drugom planu. Primetio sam da nakon 3-4 piva blok radi odlicno jer se noge odseku a to je otprilike ono sto kazu da treba za blok, kao, opusteno telo. Snimili smo polufinala i finale i mozda jos poneki mec pa cu okaciti kad stignem, Aca Spiner bacao reket nekoliko puta, mislim da je i to snimljeno.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod phrnjak » 05.05.2011, 08:54

Svaka ti cast Ivane za ovako brzi izvestaj. U 01:15 je zavrseno finale a ti u 02:09 pises izvestaj. Zreo si za BETU ili REUTERS. Mislim da grupe na turniru nisu bile podjednake. Moja je bila laka, a Antanackovic, Jelaca i Noca u istoj!!! Sa psiholoske strane najlakse je bilo igrati finale jer u 1/4 Davor je toliko pizdeo i vristao da sam posle 2:0 za mene stao i vise pratio njegove reakcije nego samu igru. I tako dodjosmo do 2:2 (smirio se, nasao igru, ja popustam). U 5. setu povede on 3:0 i onda nesto nesvakidasnje - uzimam 11 poena zaredom. U 1/2 sa Jelacom igrao sam pod velikim pritiskom koji vec nedeljama pravi dr Zdravko a Steva dosoljava. Nakon svakog poena Zdravko dobacuje i pravi atmosferu kao da je borba bikova. Razumem zajebanciju i prihvatam ali ovaj ga bas pretera. Jelaca po ko zna koji put izjavljuje kako je zreb NAMESTEN! Nista novo. E sad, ko zna kako bi to bilo da sam igrao sa Vladom. Mozda bi poredak bio drugaciji. I jos nesto: mozda ne bi bilo lose da na treningu jedan igrac vuce spinove, a drugi koji blokira drzi pivo u drugoj ruci.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod filip » 05.05.2011, 08:57

Svaki put kad procitam ove tvoje izvestaje, jos vise mi je krivo sto ne stizem da igram. Jako mi fali stondza...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 05.05.2011, 09:54

Ma kakva Beta i Rojters, za eurosport Live, ionako nocu nista pametno ne daju, mogli bi da se ukljuce u pola 1 u noc sredom direktno u Visnjicu da isprate zavrsnicu turnira uz moje i Saletove komentare...
Pivski blok uopste nije losa ideja, ali problem bi nastao kad se zamene uloge.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod phrnjak » 05.05.2011, 10:07

Pa hoce oni da preuzmu prenos polufinala, finala, dodelu medalja i pehara kao i obe himne. Problem je u tome sto Davor trazi puno para za TV prava.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Nenad Ivancev » 05.05.2011, 10:28

Izgubio sam od Jelace 3:2, a trudio se da budem koncentrisan... jos malo pa da zatrudnim... U mojoj grupi su bili Rajko, Srki, Latinovic, dr Zdravko i Veliki Brat Sale.. Za prvo mesto je isao trougao Srki, Rajko i ja.. Srki je dobio Rajka 3:2, ja Srkija 3:0, Rajko mene 3:1 i zahvaljujuci kolicniku Rajko je bio prvi.. Dalje sam pobedio Ruzicu i onda Jelaca.. U principu sam sve pobedio sa po 3:0, osim ova dva poraza... Mirko vidimo se sledeci turnir :-) To je ipak visi nivo u odnosu na Ivana/Mrdaka ahahahaha..
Da prijavim da je moj Pedja pobedio Saleta Spark-a i to mu je, mislim, prva pobeda na turniru u Visnjici.. Sada ce biti jos motivisaniji da vezba i rekreira se :-)
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod scvlada » 05.05.2011, 12:42

Bravo za brzinu izveštavanja.Imaš od mene sledeći pun jednog Jelenka . Moram da istaknem Saleta koji je izgleda u konstantnom speedu.Vodio je protiv Srdjana u grupi 2/1 i 10/7 ili 8 i izgubio taj meč.Ali dotle svaku lopticu je pogodio sa geospin tackijem .To je bilo uživanje gledati,uvežbana serva i pljas,bekend tačka.
Generalno imao sam samo dva ozbiljnija meča.Protiv Davora lako 3/1 za mene u grupi i protiv Rajka u polufinalu izgubio.Izgubio sam jer volim da udaram,a to znači da sam željan da se oznojim.Lupao sam po onoj loptici ko blesav i promašivao više nego što treba.Nisam imao taktiku, već samo ko bokseru u ringu kad spuste gard i udaraju pa ko prvi padne.I ja pao :lol: .Rajko tako igra i čestitam na pobedi. To ti dodje ko kuče kad izvedeš u šetnju ,pa ono prvo mora da se istrči pa da se mirno šeta.E tako i ja .S obzirom da retko igram moram malo da se prvo ispucam.Sledeći put ću probati da manje udaram a da duže držim lopticu na stolu što ne znači da ću i pobediti (Rajka) .
Slažem se sa Perom da su grupe slabe i mi smo predložili da se Hrnjak,Jelača,Igor,Rajko,Davor,Noca i ja nadjemo u istoj grupi.Da se bar naigram u grupi (bez uvreda za ostale),ali taj naš predlog od strane organizatora nije bio prihvaćen.Šta vi mislite o tome,da li bi ugrozilo regularnost :ugeek: ?
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod noca » 05.05.2011, 19:10

mozda bi na osnovu ranijih plasmana trebali da stepnujemo grupe pa da kasnije u kosturu ucestvuju samo najbolja2 iz slabije grupeisvi iz jace.ja sam lose igrao ali sam zato dobro hodao jer mi je pobegao bus pa sam forsirao drum od hot srbija do zel venca(53min) i kuci stigao u 2 i 30
noca

Pridružio se: 27.04.2011, 10:35

Postod filip » 05.05.2011, 19:38

Kako vas koji ste ozenjeni zene uopste pustaju da dodjete tako kasno?
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja