bindra je napisao:Ako nekome treba igrac na poziciji 4 ili 5 stojim na raspolaganju...

Pedja je napisao:bindra je napisao:Ako nekome treba igrac na poziciji 4 ili 5 stojim na raspolaganju...
ne moze,već igra Štimac a na 5-ici je Raduljica

Sale je napisao:Potpuna tisina muuk,ne mogu da verujem sem prvog posta sa konstruktivnom kritikom i sa idejom o podeli lige na jacu i slabiju i ne prijavljivanjem svoje ekipe cak i ne iznosenjem razloga za ne ucestvovanje u ovom izdanju lige.Bindra sa jednom salom i Ivica sa jednim lajkom i jednim pitanjem.Misljenja sam da je zbog ocigledno malog odziva ekipa red da kapiteni ekipa ranijih ucesnika lige a koji ne misle da ucestvuju u sledecoj bar napisu koju rec o razlozima ne ucestvovanja.Steta, sansa da se dobre ekipe bore za lepu novcanu nagradu a nama rekreativcima da igramo protiv dobrih igraca.

ivan je napisao:Ja bio skoro siguran da sam rekao da je danas(sreda) poslednji dan za prijave, kad me danas obavestise da sam u krivu. Posto cekam jos dve ekipe da mi jave hoce li igrati, produzicu do sutra, cetvrtak. Ko hoce moze prijaviti pojacanja zakljucno sa sutrasnjim danom.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju