Gledao sam meč Primar - Lav i bilo je zaista uzbudljivo i nimalo laka pobeda Primara mada bi se po krajnjem rezultatu moglo tako i pretpostaviti. Aca Milutinović je po meni sasvim neočekivano pobedio Ljubu Miloševića sa 3-2 i to 11-9 u petom setu i meč doveo do okončanja rezultatom 4-2 za Primar. Aca je odigrao iznad svih očekivanja i zasluženo slavio zajedno sa svojim klupskim kolegama. Verujem da je većina gledalaca ( kojih je bilo u zavidnom broju ) , a moram priznati i ja , očekivala dubl i dramatičnu završnicu. I druge partije su bile odlične. Izdvojio bih mečeve Jocić-Stević , Jocić-Tihovski. Obe je dobio Jocić ali uz fenomenalnu igru svo troje igrača. Naravno čestitke i Topčideru na pobedi i drago mi je da se Veliki mali Marko vratio u igru posle one nesrećne povrede na novogodišnjem turniru u Višnjici.
Primar je zasluzeno dobio mec protiv nas. Joca je odlicano igrao i protiv mene i Sase.
Realno, ja (licni osecaj) se ne osecam uopste u dobroj formi i gubim meceve iz ociglednog nedostatka samopouzdanja.
Ljuba nije bio takodje na visini zadatka ovog puta i izgubio od Drazena iako imao 2 mec lopte a protiv Ace Milutinovica, cini mi se da nije usao bas 100% u mec sto je veliki problem jer kada mec udje u 5. set a protivnik igra bez straha ... ukoci se ruka ! Inace Aca je odlicno igrao dok npr. Drazen nije uopste pruzio dobru partiju protiv mene. Nisam zapamtio ime njihovog 4. igraca ali je zaista sve prijatno iznenadio partijom koju je pruzio protiv Sase Tihovskog iako jer iako je izgubio bas je onako "muski" igrao.
To je bio Čvorović Zoran. Mislim da je i on izgubio 3-2 od Tihovskog ali pružio je fantastično jak otpor i moram priznati da me iznenadio svojom igrom bez respekta prema objektivno kvalitetnijem igraču. U stvari samo tako i možeš da dobiješ jačeg od sebe . Opustiš se , bez treme , pustiš ruku pa šta bude.
Topčider- Krsna 4-3, čujem da je ninja Gale opet dominirao, a i ostali bili odlični Lav-Sinđelić 4-0 bravo, borba za baraž će biti nemilosrdna, a odlučiće foto finiš