Pa da sam dotle taktički igrao ne bi dotle došlo ali kad je već došlo bolje da pobedim na pamet nego da izgubim na silu. Taj poen oko kojeg priča je bilo na 9 : 9. Na meč poen sam Davorum odservirao izvrnuti pendulum koji nisam servirao čitav meč i on je to onda izbacio napolje. Taktika bre.
Doduše da sam izgubio onda bi rekao da sam igrao kao ona mala ženska stvar

zato je dobro da sam pobedio.
Doduše danas sam izgubio od Glavačkog i to krajnje glupo. Baš na taktiku, odnosno odsustvo iste.
Glavaški igra jako specifično i treba ti vreme da se navikneš na te lopte. davno nisam igrao sa njim i zaboravio sam kako treba. Ključna stvar je da NE POJAČAVAM BEKENDOM što je inače ključni deo moje igre protiv "normalnih" igrača. Posle mog pojačanja dobijem uguranu brzu loptu i imam velikih problema. Drugi bitan faktor je prijem servisa. Dok sam se setio kako da ga radim već sam bio u velikim problemima. Najbolji pokazatelj je bio kod 3 : 1 za njega kada sam se konačno setio šta treba da igram dobio sam set 11 : 0. Naravno toliko sam se onda opustio da sam sledeći ladno izgubio.
U finalu Glavaš je dobio Britku u jednom odličnom meču koji mislim da je trajao sat vremena.
Nešto sam i naučio. Ova kamera nema shutdown after 1min. mod koji je imala ona koju sam obično nosio. Tako da mi se i danas desilo da baterija iscurio iako sam ugasio snimanje. To je i razlog zašto nije snimljeno finale.