Kolenica kup I 2013

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Kolenica kup I 2013

Postod sanja » 08.02.2013, 08:07

Nisam sto godina igrala neki turnir, pa ako moze neko da mi kaze koliko igraca obicno bude u grupi i koliko ih ide na glavnu tablu???? Mnogo toga lepog sam cula o ovom turniru i stvarno jedva cekam nedelju :wave: pozz
sanja

Pridružio se: 24.01.2012, 18:07

Postod Francuz » 08.02.2013, 10:08

sanja je napisao:Nisam sto godina igrala neki turnir, pa ako moze neko da mi kaze koliko igraca obicno bude u grupi i koliko ih ide na glavnu tablu???? Mnogo toga lepog sam cula o ovom turniru i stvarno jedva cekam nedelju :wave: pozz

Ne brini Sanja, grupe su minimum po 3 igraca i znajuci kako igras i kakvi igraci dolaze trebala bi po meni da prodjes grupe u obe kategorije, ma da u apsolutnoj sve zavisi na kog naletis.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod sanja » 08.02.2013, 11:24

Francuz je napisao:
sanja je napisao:Nisam sto godina igrala neki turnir, pa ako moze neko da mi kaze koliko igraca obicno bude u grupi i koliko ih ide na glavnu tablu???? Mnogo toga lepog sam cula o ovom turniru i stvarno jedva cekam nedelju :wave: pozz

Ne brini Sanja, grupe su minimum po 3 igraca i znajuci kako igras i kakvi igraci dolaze trebala bi po meni da prodjes grupe u obe kategorije, ma da u apsolutnoj sve zavisi na kog naletis.

Hvala Ivice sto verujes u mene. Nadam se da po dvoje iz grupe idu dalje. Onda mozda i imam neke sanse da prodjem u glavni zreb. Igracu samo veterane jer sam u poslednje vreme nesto posvadjana sa kondicijom :cry: Veceras ocekujem lepe partije na derbiju kola :yahoo: pozz
sanja

Postod Dejan Zeremski » 08.02.2013, 16:46

Sanja hvala što učestvuješ na turniru i nadam se da ćeš otići na kraju zadovoljna.
Igra se po grupama od 3-4 igrača i dvoje idu dalje na glavnu tablu.
Prva 4 u svim kategorijama dobijaju medalje i diplome a na kraju 3-e kolenice u 2013 se prva 4 nagardjuju sportskom opremom.
Da li si zvršila prijavu kod Glavaškog ili na klubski sajt ?
Pozdrav
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod sanja » 09.02.2013, 19:23

Dejan Zeremski je napisao:

Sanja hvala što učestvuješ na turniru i nadam se da ćeš otići na kraju zadovoljna.
Igra se po grupama od 3-4 igrača i dvoje idu dalje na glavnu tablu.
Prva 4 u svim kategorijama dobijaju medalje i diplome a na kraju 3-e kolenice u 2013 se prva 4 nagardjuju sportskom opremom.
Da li si zvršila prijavu kod Glavaškog ili na klubski sajt ?
Pozdrav

Dejane, hvala na informacijama.
Prijavili smo se kod Glavaskog. Vidimo se sutra. Pozz.
sanja

Postod Sale » 10.02.2013, 22:58

Kolenica ogromna sa renom i ljutim papricicama i dobrim hlebom,odvalili smo se,ali se nismo kupali ( gospodju zaduzenu za bazen niko nije obavestio da treba da produzi termin i posle 18h) nema veze sacuvali smo karte za bazan pa cemo sledeci put dva puta da udjemo na zenba :grin:usput se i izigrasmo dobro ,organizacija perfektna ni jedan sto prazan ni na trenutak, i ako je bilo mnogo ljudi.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod aca spiner » 10.02.2013, 23:51

sve pohvale na turniru kao i prosle godine ispalo je ok. ali bas smo se izbanjali u bazenu kao sto kaze moj prijatelj sale.....sramota za organizatore! a taman sam mislio zavrsili takmicenje i palimo na bazen i tusiranje.kad gle ono neradi.valjda nije bilo dovoljno vode ili sta vec.i onako umorni od igranja i klope umesto da se opustimo relaksiramo misice i td. posto se sutra radi ovako pojeban idem u krevet i takv sutra u najavi i ustajem..........a nemam nikakvih zamerki inace:-)

0
aca spiner

Pridružio se: 12.07.2011, 19:03

Postod Dejan Zeremski » 11.02.2013, 08:28

Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 11.02.2013, 08:31

Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 11.02.2013, 11:14

Poštovani ljubitelji stonog tenisa !
Ovim putem Vam se stonoteniski klub Bečej zahvaljuje na učešču na poslednjem Kolenica kupu !
Bilo je ukupno prijavljeno 162 učesnika ali je zbog lošeg vremena došlo ukupno 138 igrača.
Turnir je bio veoma masovan i kvalitetan i vidjen je veoma dobar stoni tenis.
Zbog loših vremenskih uslova veliki deo učesnika je kasnio tako da je turnir počeo oko 10 i 30 umesto u 9 sati.
Zbog ovoga je i došlo do jedinog nedostatka u organizaciji tj nemogućnosti kupanja na bazenu posle 18 časova do kada je radno vreme bazena za gradjanstvo.
Izvinjavamo se zbog ovog propusta i obećavamo da se to neće ponoviti na narednom turniru koji se planira za kraj maja ili početak juna 2013.
Još jednom se svima od srca zahvaljujemo na učešću i doprinosu da ovi turniri budu uvek bolji i masovniji od predhodnih.
Dejan Zeremski

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja