Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ZoranV » 25.11.2012, 15:32

...a ti Vladojice jel si ostao do kraja u subotu?
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod djordjestanic » 25.11.2012, 15:39

@Vladojica

Komplikovan mi je termin... A ne želim da se zbog mene nešto tumba, odlaže, zateže... (to mrzim i kad drugi rade pa neću ja da budem faktor destabilizacije).

Ali naravno da pristajem da odigramo 3 x 3 ( bolji od 9 partija) sa prvoplasiranom ekipom u ligi za duplo ili ništa :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 25.11.2012, 16:06

nisam bio do kraja, otisao sam posle grupa kad sam ispao...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 25.11.2012, 16:19

pa ne moze to tako lako Djordje, moras da steknes pravo da igras s najboljima.

Pa mogao bi neki turnir da padne, i mislio sam da napravim Spin na spin tour sa 4 grand slama godisnje, al cek da prvo pocne liga.

Ostao sam ja do kraja u subotu, nisam igrao naravno jer sam bolestan al sam gledao. Davor i Dragce su otisli na svoju ligu nakon grupa pa je Vladojica prosao prvi deo kostura nakon grupe. Ne secam se svega, ali bilo je par uzasno dugih meceva, i po 50 minuta, recimo Nedja i Kramarsic, oba materijalisti. U finale su prosli Nedja i Reketas, isto oba materijalisti, pimplalo se zimski dan do podne, i to jedan pimpla antispinom a drugi pimpla travom, na kraju je neko od njih i pobedio verovatno, prestao sam da pratim nakon 32 minuta pri rezultatu 1:1 u setovima. ;) :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 25.11.2012, 16:32

Kako si prestao da pratis jel smo pricali sa Nedjom posle meca, dobio je 3-2, a ja sam se cudio kako tako dobro pimpla sa tako brzim reketom, i kako to da ja igram losije, a imam 100x bolji reket od njega :D. Pre nekog turnira sam se klao sa Nedjom, bilo sve tesno a sad on u finalu a ja odavno ispao, imam utisak da svi napreduju brze od mene, iako sam od pretproslog petka igrao svaki dan, osim u cetvrtak kad sam isao u teretanu :). Odoh veceras da dobijem Zoroga da dignem moral makar malo i pobedom sprecim sebe da kupim nov reket. :D

Ups, referencirao sam se na pogresan mec... a dobio je reketas :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 25.11.2012, 16:37

Bar si nesto pogodio, da svi napreduju brze od tebe koji jedini imas privatnog trenera.
3:2 je bilo za Nedju protiv Kramarsica.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 25.11.2012, 16:42

Pa ja treniram sa trenerom sat vremena nedeljno, a ti treniras sa nekim regionalligasem/drugoligasem verovatno 6 puta nedeljno po dva sata i otuda ta razlika u kvalitetu igre, a Nedja trenira sa Kramarsicem i verovatno je tu napredovao :P
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 25.11.2012, 21:58

regionalligasi i drugoligasi ne treniraju, to su ozbiljni profesionalci, odigraju po neki mec tu i tamo. U stvari niko i ne trenira u bg, samo se igraju mecevi. Neki dan sam odtrenirao sa Vojom (koji ne igra lige, ali hoce da nauci za razliku od nekih koji hoce da prevare) jedno sat ipo, ono dve tacke, tri tacke, kako se vec zove, nisam gotovo nista pogodio, ali bio je to prvi smislen trening nakon 2 god.
ivan

Postod Vladojica » 25.11.2012, 22:18

Ako si mu slucajno korigovao udarce sad sigurno igra losije nego pre treninga... Pa i igranje tih meceva je dosta jak trening, pogotovo ako su jaki sparing partneri. Ja ne moram da treniram sa Karakasevicem, dovoljno je da malo prebacujemo lopticu 5 puta nedeljno, zovemo to igranje meceva tu i tamo i da vidis razlike :).
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod reketas » 25.11.2012, 23:25

ivan je napisao:pa ne moze to tako lako Djordje, moras da steknes pravo da igras s najboljima.

Pa mogao bi neki turnir da padne, i mislio sam da napravim Spin na spin tour sa 4 grand slama godisnje, al cek da prvo pocne liga.

Ostao sam ja do kraja u subotu, nisam igrao naravno jer sam bolestan al sam gledao. Davor i Dragce su otisli na svoju ligu nakon grupa pa je Vladojica prosao prvi deo kostura nakon grupe. Ne secam se svega, ali bilo je par uzasno dugih meceva, i po 50 minuta, recimo Nedja i Kramarsic, oba materijalisti. U finale su prosli Nedja i Reketas, isto oba materijalisti, pimplalo se zimski dan do podne, i to jedan pimpla antispinom a drugi pimpla travom, na kraju je neko od njih i pobedio verovatno, prestao sam da pratim nakon 32 minuta pri rezultatu 1:1 u setovima. ;) :D

I bre Ivane, mani se omalovazavanja ,igralo se koliko je snaga dozvoljavala posle 8-9meceva.
OBA MATERIJALISTI.
Ja sa na ovo posebno ponosam jer mogu da odigram na istom nivou i sa mojim reketom sa bs, a i sa materijalom na jednoj strani.CAk vise volim da treniram travom i defanzivu jer ovakav nacin igranja vidno utice na moje kretanje u pozitivnom smislu.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja