. Pre nekog turnira sam se klao sa Nedjom, bilo sve tesno a sad on u finalu a ja odavno ispao, imam utisak da svi napreduju brze od mene, iako sam od pretproslog petka igrao svaki dan, osim u cetvrtak kad sam isao u teretanu
. Odoh veceras da dobijem Zoroga da dignem moral makar malo i pobedom sprecim sebe da kupim nov reket. 

.ivan je napisao:pa ne moze to tako lako Djordje, moras da steknes pravo da igras s najboljima.
Pa mogao bi neki turnir da padne, i mislio sam da napravim Spin na spin tour sa 4 grand slama godisnje, al cek da prvo pocne liga.
Ostao sam ja do kraja u subotu, nisam igrao naravno jer sam bolestan al sam gledao. Davor i Dragce su otisli na svoju ligu nakon grupa pa je Vladojica prosao prvi deo kostura nakon grupe. Ne secam se svega, ali bilo je par uzasno dugih meceva, i po 50 minuta, recimo Nedja i Kramarsic, oba materijalisti. U finale su prosli Nedja i Reketas, isto oba materijalisti, pimplalo se zimski dan do podne, i to jedan pimpla antispinom a drugi pimpla travom, na kraju je neko od njih i pobedio verovatno, prestao sam da pratim nakon 32 minuta pri rezultatu 1:1 u setovima.![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju