Dule Petrovic - Aca Petrovic:
phrnjak je napisao:Ovaj snimak mnogo mi pomaze da uocim sve svoje slabosti. Ima cemu covek i da se nasmeje. Kao prvo naocare sam pipnuo bar 126 puta (mozda mi je to i tik). Pokretan sam u toku poena kao stalak za infuziju. Stalno se nesto osvrcem (kao da me majka ostavila na zeleznickoj stanici pa je trazim). Ljudi, sto mi ovo neko nije ranije rekao pa da malo poradim na sebi. i jos nesto, ako nekome trebaju casovi tj. pokazne vezbe iz promasenih servisa, tu sam. Ovo mi je drugi snimak na YOUTUBE-u i oba sam meca izgubio. Valjda je treca - sreca.
ivan je napisao:Ajde da probamo da uradimo nesto korisno, dajte svoje komentare na igru ljudi koji se pojavljuju na snimcima u ovoj temi, sta je dobro, sta je lose, eventualno kako nesto popraviti. Vecina snimljenih nema trenera niti nesto planski vezba, niti ima velike ambicije, ali bi feedback svakome bio koristan, kao i neki eventualni instant savet za poboljsanje. I ne nasedajte na Perine kukumavke, kao 'spor sam, ukocen, promasujem loptu...', brz je ko metak kad treba, mene moze da bije sa 11:0 samo da oce, ali nece...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju