od ivan » 26.05.2012, 17:12
Dobar turnir danas u Visnjici, oko 18 ljudi i 4 grupe, kvragu sad sam se setio da sam zaboravio da ponesem rezultate, pa bih mogao da lakse navedem ko je bio. A lepo Davor rece da ako ne uzmem odma da cu zaboraviti...
Zamalo da zaboravim, naspavao sam se pred turnir kao nikad, i jeo bas onako lepo , ni mnogo ni malo, nego bas taman. Kao i uvek u takvim situacijama, od tolikog spavanja usao sam u sleep mod, i prvih par partija igrao u polusnu, nista nije islo od ruke pa ni one serve sto su prosli put isle dosta dobro, ovaj put skoro ni jedna ne udje u sto. Neko od protivnika je rekao da su mu vece sanse za pobedu ako samo ja serviram ceo mec.
Kod mene u grupi bili Pedja, Aca spiner i mali Nemanja Glumicic. Dobio sam sva tri meca, ali treba reci da je Nemanja dosta napredovao i vrlo lepo igra, ako ovako nastavi, za godinu dve ce pobedjivati vecinu nas. U ostalim grupama prvi su bili Doktor, Reketas i Kramarsic. Posle grupe dobio sam malog Nikolu, a onda me Misirac razbio, to sad vec postaje pravilo da me bije. Ne secam se detalja, pre polufinala, nek me dopuni ko se seca, Reketas je dobio Misirca u polufinalu, Aca Kramarsica. U finalu Aca je dobio Reketasa posle duzeg vremena. Nisam gledao nazalost, ali reketas je konstatovao na kraju nesto poput 'Acine lopte su imale previse spina...' Posle turnira naravno slobodni mecevi ko s kim oce.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people