Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod phrnjak » 22.04.2011, 23:00

Nemam cime da snimim. Ali sam siguran da ce biti odlicnih meceva. Dolaze jaki igraci a ja sam u grupi 3 umesto Nebojse Ristica (Topa) zajedno sa Devrnjom i jos dvojicom koje ne poznajem. Zreb je na Sajtu STAV-a.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Sale » 22.04.2011, 23:04

Ja odo na sajt. Momci samo napred,od vas se sada mnogo ocekuje podigli ste standarde.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod scvlada » 23.04.2011, 20:05

Kod: Obeleži sve

Postod scvlada » 14.04.2011, 19:37
Pa neki materijalisti koje ja znam su to iz nužde.Godine,razne bolesti (infarkti,dijabetes,astma...).
Neki su stavili materiale dozvoljene jer su svesni svojih ograničenja u igri i time ih kompenzuju..Potpuno ih razumem.
Neki su iz čiste strasti i ambicije za pobedom ne birajući sredstva (zabranjene trave).E te ne razumem :evil:
I ja kažem da je to destrukcija igre ali u tome je čar igre.Ako su materijali dozvoljeni ,onda je i lakše igrati protiv njih.Oni zabranjeni su zeznuti i protiv njih se ni meni ne igra.

Da dodam još jednu kategoriju koju sam potpuno prevideo a na koju me je danas podsetio jedan odličan "materijalista". Postoje defanzivni igrači koji treniraju od malena odbranu i oni iz tog razloga koriste materijal.Oni znaju da igraju sa njima i materijal im pomaže da ostanu u egalu sa napadačima.Ko misli da je lako igrati odbranu nek proba protiv nekog spinera razbijača bez materijala.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 23.04.2011, 20:45

Ja u zivotu nisam uspeo da odsecem topspin, makar dolazio i od malog deteta. A pokusavao sam bas mnogo puta, sto je najgore. Uopste ne mislim da je defanzivna igra laka. Ima jos jedna stvar, da bi neko uspesno seckao sa klasicnim gumama mora se dobro kretati i seci loptu kad padne dole. Sa materijalom se kompenzuje lose kretanje i moze se secnuti lopta i dok je visoko, sto znaci da igrac moze ostati blize stolu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod phrnjak » 23.04.2011, 20:57

Mogu samo da kazem da je steta sto nema vise def igraca. Pravo je zadovoljstvo igrati ili gledati borbu of-def ako su igraci skolovani za to i bar priblizno izjednaceni. Pravi mali sah za stolom. Britki svaka cast ali mu u korist ide i sto ostali igraci retko imaju priliku da igraju protiv takvog profila igraca.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod ivan » 23.04.2011, 21:04

Kazu da ako su igraci priblizno izjednaceni, da ce u off-def borbi u 90% slucajeva pobediti defanzivac.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod phrnjak » 23.04.2011, 21:11

Defanzivac je u prednosti u tom slucaju jer mnogo manje trosi snage, a samim tim i koncetraciju za uzbudljivu zavrsnicu. Ipak ne verujem u brojku 90. Mislim da je manja.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod scvlada » 23.04.2011, 22:48

Ja uživam da igram defanzivno i nisam loš.Naravno to je samo u domenu treninga ,za ozbiljniji nastup ipak nemam pojma .
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 25.04.2011, 22:40

Finale od prosle srede, Davor Tintor - Petar Hrnjak:
ivan

Postod phrnjak » 25.04.2011, 23:27

Ovaj snimak mnogo mi pomaze da uocim sve svoje slabosti. Ima cemu covek i da se nasmeje. Kao prvo naocare sam pipnuo bar 126 puta (mozda mi je to i tik). Pokretan sam u toku poena kao stalak za infuziju. Stalno se nesto osvrcem (kao da me majka ostavila na zeleznickoj stanici pa je trazim). Ljudi, sto mi ovo neko nije ranije rekao pa da malo poradim na sebi. i jos nesto, ako nekome trebaju casovi tj. pokazne vezbe iz promasenih servisa, tu sam. Ovo mi je drugi snimak na YOUTUBE-u i oba sam meca izgubio. Valjda je treca - sreca.
Korisnikov avatar
phrnjak

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja