Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ivan » 04.05.2012, 14:04

Kazahstan?? Daleko bre..
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod LucicNS » 04.05.2012, 14:10

misirac je napisao:k...c ces kod Brice ili nekog drugog moci kad zavrsis turnir da igras dublove ili cisto neki "prijateljski" mec,

Kod mene je oduvek mogli i zauvek ce i moci...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod misirac » 04.05.2012, 14:16

LucicNS je napisao:
misirac je napisao:k...c ces kod Brice ili nekog drugog moci kad zavrsis turnir da igras dublove ili cisto neki "prijateljski" mec,

Kod mene je oduvek mogli i zauvek ce i moci...

Kod Vas panonaca "sve moze"problem je samo sto prepisujete od Beograda pa ste poceli da uvozite crnogorce.Pazite pri prepisivanju prepise se i pogresno.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod misirac » 04.05.2012, 16:16

j...bem li ga sta je pravilno,Kazakstan ili Kazahstan ,po njihovom je i k i h ,tj.Kazakhstan ,ali da je daleko. daleko.Da li se secas kako bilo nam je pre?/B.sindikat./
misirac

Postod sanja » 04.05.2012, 18:26

Ja i dalje ne razumem zasto je pukao taj turnir. Odrasli ljudi se ne dure kada im nesto nije po volji. Ako ti nesto smeta, valjda je red da to kazes jasno i glasno a ne da prepricavas iza ledja. Ako imate neku kritiku ili predlog recite to javno, ovde na forumu, pa da probamo da prevazidjemo te probleme.Svi mi koji smo se tamo skupljali smo istinski fanatici i zaljubljenici u stoni tenis. Ta pozitivna energija se osecala u sali na svakom turniru i pravo je uzivanje bilo igrati tamo. Svima nama je u interesu da u Beogradu i sire ima sto vise ovakvih sala i turnira, i zato moramo uciniti sve da odrzimo ovaj turnir u zivotu a samim tim i salu. Stoni tenis nije u Srbiji bas najpopularniji sport ali ocigledno da bolju poziciju i ne zasluzujemo, jer sami sebe unistavamo. Umesto da radimo na omasovljavanju i popularizaciji mi se durimo i svadjamo :cry:
sanja

Pridružio se: 24.01.2012, 18:07

Postod First » 04.05.2012, 18:35

Iz ličnog iskustva, a i iz poslovnog iskustva sam naučio jednu stvar, a to je, što si bolji i trudiš se da svima udovoljiš i da svi budu zadovoljni, uvek na kraju *ajebeš... Stvarima "uglavnom" treba pristupati bez emocija i racionalno. E sad je pitanje da li si sposoban za tako nešto, pošto nismo svi isti i ne možemo svi da budemo "hladni" i pristupamo isključivo poslovno i bez emocija.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Goran » 04.05.2012, 19:00

A možda su se ljudi samo uželeli lepog vremena i prijatnih večernjih izlazaka? Ipak je pingić u neku ruku "zimski" sport
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod misirac » 04.05.2012, 19:52

Javljam se za repliku;Sanja ti si pobrkala meridijane,ovo je Srbija .Niko nece da ti kaze ono sto misli,stoni-tenis je za mene najlepsi sport na svetu, ali posle igranja skoro 40. godina, moram da konstatujem da u njemu ima puno losih ljudi.
Srbija je na marginama sveta,sport je na marginama drustva a stoni-tenis je na marginama sporta tj.da igramo domine duplo ili triplo golo.Ja sam prestao da igram sa 22.g. tvoj suprug jos ranije ,koliko sam upucen za tebe ne znam ali verovatno tu negde u kom sportu ti to imas.Recicu ti; Ni u jednom tj. ni u jednom ozbiljnom/normalno izuzimam povrede i realne sprecenosti daljeg ili daljnjeg bavljenja sportom./Da je napravljeno nesto gresaka u organizaciji turnira u Visnjici
evidentno jeste,ali smo ih napravili svi ,a najveca greska Davorova sto je pustao da ih" pravimo".Da je bilo nekih propusta, bilo je!Da ima bolesnika,budala,nervno neuravnotezenih ,medju nama ima,ali nema zlonamernih i zato su mi svi ljudi koji dolaze tamo dragi.U Sredu se gledamo.
PS/Gorane, nije stoni -tenis zimski sport samo ove godine ,i ranijih godina su bila leta i proleca pa je bilo mnogo vise ljudi,ali to je varijanta DS.Svetska ekonomska kriza je uticala na slabiji odaziv ping-pong zavisnika na turnire u Visnjici.
Predlazem da ovi pametniji ,prof.ing.dipl.ing otvore temu na forumu"Uticaj Svetske ekonomske krize na turnire u Visnjici"
ja bih rado,ali ne znam ka se otvara nova tema.Mada zna li neko od Vas sta je sote"Stoganov "...... a da ga spremi?
misirac

Postod ivan » 04.05.2012, 21:22

ima dugme gore levo 'Nova tema', koje se vidi kad si u nekom od foruma ('Takmicenja', 'Oprema'...) a ne i kad si u nekoj temi.
Ne znam o cemu vi pricate zaista, losi ljudi, greske, uvrede, durenje, svadjanje...nisam u toku. Sve je to zbog fudbala. Trebalo bi otvoriti i temu 'Los uticaj fudbala na drustvo u celini i turnire u Visnjici' :D
Sanja, dodji i subotom na turnir, mozda je slabiji po imenima i rejtingu ali se bas dobro izigramo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 04.05.2012, 21:44

Prijatelji-bracjo-Srbi daj da se malo organizujemo. Ovi sto i dalje dolaze spominju neke propuste i opisuju karaktere onih sto su dolazili,za glavnog krivca tiho spominju Dakija koji je raznoraznim likovima pravio ustupke i time sebi napravio stetu .Sa druge strane ovi sto ne dolaze cute i ne iznose razloge svog ne dolaska.Ajmo sta se to zna ko je kriv al se u svari ne zna ,ali se u stvari ne zna da se zna ko je kriv, ili cemo da se pravimo da niko nije potego ovu temu i zainteresovao nas ostale.Zao mi je sto cu u sredu biti pi..a ali me zivo zanima sta se to desilo i molim zacetnike ove rasprave da budu otvoreniji i opsirniji.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja