Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod scvlada » 03.05.2012, 12:13

Post od ivan » 01.05.2012, 00:40
sad je sezona fudbala, liga sampiona, sto znaci da u Visnjicu skoro niko ne dolazi, recimo u sredu nije ni bilo turnira, skupilo se nas 5, jer je valjda barsa igrala s celzijem, ili nesto slicno.

Pa i prošle godine je u isto ovo vreme bila sezona fudbala ,liga šampiona pa se gledalo na tv kod Davora i bila puna sala.Nije to ,drugi su razlozi.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 03.05.2012, 12:27

da, u pravu si...los mi je rezon
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod sanja » 03.05.2012, 13:00

Sta se desava :?: Nekoliko poslednjih sreda nas se skupilo svega 5-6.Bas sam se smorila. Zasto ljudi ne dolaze :cry:
sanja

Pridružio se: 24.01.2012, 18:07

Postod ivan » 03.05.2012, 14:57

misterija...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 03.05.2012, 16:13

Ja nisam tu, kad budem tu dolazim :D
Nije pravo pitanje zasto ljudi ne dolaze, nego sta rade u to doba, kad nisu na turniru :D. Umesto izvestaja sa turnira Ivane, mogao bi da napravis izvestaj o tome kako odsutni popunjavaju svoje vreme sredom od 19 do 24h :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 03.05.2012, 16:56

scvlada je napisao:
Post od ivan » 01.05.2012, 00:40
sad je sezona fudbala, liga sampiona, sto znaci da u Visnjicu skoro niko ne dolazi, recimo u sredu nije ni bilo turnira, skupilo se nas 5, jer je valjda barsa igrala s celzijem, ili nesto slicno.

Pa i prošle godine je u isto ovo vreme bila sezona fudbala ,liga šampiona pa se gledalo na tv kod Davora i bila puna sala.Nije to ,drugi su razlozi.

Da Vlado, drugi su razlozi...samo neko zna za njih, a neko ne, ili se pravi da ne zna...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Sale » 03.05.2012, 17:10

Ah Daki open,smatram ga za svoju kolevku.Zao mi je sto to cujem,verujem da ce ponovo da postane atraktivan,nisam isao na druga mesta gde se igraju turniri pa ne znam kako je,ali verujem da takve atmosfere nema.Sve naj bolje tom turniru i Dakiju kralju.Zao mi je sto ne mogu da dolazim,posle visemesecne pauze sam se zaposlio rano ustajem,radim i subotu(spavam u prevozu),a moj prijatelj veliki Dule aktivno igra fucu za Crvenku i poklapaju mu se termini sa Dakijem.Veliki pozdrav ziveo Daki open.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Pedja » 03.05.2012, 23:05

to nije opravdanje :!:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 04.05.2012, 07:29

Nema Saleta i televizije, to je to.
ivan

Postod misirac » 04.05.2012, 13:41

Sada, u sredu,nas trojica profesor Hrnjak,Lajos,i ja plus Davorini.Mislim da od onog vremena, kad je znalo da bude i vise od 30-tak ljudi,do danas se dosta toga promenilo.Neki ne dolaze iz sasvim razumljivih razloga,bolest,povrede,nemanje novca,zaposlenje ..... dok su neki jednostavno drkadzije.Ima realno i Davorovih gresaka koje su neki u razgovoru ,sa mnom ,naveli kao razlog nedolaska u nekim narednim terminima,ali glavni razlog je sto je Davor mnogo dobar momak pa svima pokusava da izadje u susret .Tu mislim na dirigovane grupe,dolazenje u 9.h.odlazenje u sred turnira,zahtevanje da se igra vise meceva za redom da se nebi hladili itd...Nadam se ,ako ste realni, da smo se svi prepoznali u nekoj anomaliji.***gnjurac*** ces kod Brice ili nekog drugog moci kad zavrsis turnir da igras dublove ili cisto neki "prijateljski" mec,meni koji ga znam 40.godina je rekao da turnir moze da se uplati tad kad je u propozicijama navedeno kao zadnji termin ili mogu da dodjem da gledam,nema kao kod Davora platicu sledeci put.Bilo je svega i svacega ali moje misljenje je da su na tim turnirima ljudi koji su relativno pocetnici imali retku priliku da igraju sa "IGRACIMA".Govorim iz svoje perspektive,tako da imate pravo da se slozite ili ne.Ja za dva meseca idem na godinu u Kazakstan tako da samo od svih Vas ili "vas' zavisi da li ce turniri u Visnjici nastaviti da egzistiraju.Imali smo ,uglavnom, lepo druzenje pa bih voleo da sad u prvu sredu odigramo Memorijal odlaska a posle nastavite da se ponasate kao uvredjene siparice.Ko izda pi..a!!!!!
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja