Profi turnir u VISNJICI

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Profi turnir u VISNJICI

Postod Vladojica » 01.07.2012, 08:44

Haha tuning vazduhom :D, cool, a posto je dozvoljen zabranjeni lepak, jel bi onda bile dozvoljene i zabranjene gume? :D

P.S. Ivane, stvarno imas neke mehurove vazduha ispod gume, strasno kako nece da se zalepe...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod reketas » 01.07.2012, 08:54

Vidi ti paparaca, slikao kradom iz rukava....Au, neocekivano . Pa ovo moze u emisiju "ulovljen u zlocinu" :)
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod ivan » 01.07.2012, 08:57

Grupe:

grupe.JPG
grupe
grupe.JPG (95.22 KiB) Pogledano 9909 puta

Glavni zreb:

glavni_zreb.JPG
zreb
glavni_zreb.JPG (65.74 KiB) Pogledano 9909 puta

nisam pokupio donji zreb, tj oni koji su ispali nakon grupe pa igrali razigravanje. Ko se seca meceva nek navede, da ubacim u rejting listu.

Ninja rutinski do pobede. Bilo je par tesnih meceva, ali zato i jeste ninja jer se uvek izvuce. Drakce igra najatraktivnije. Niko od najavljivanih posmatraca nije doneo kameru (ja nemam kameru) pa su snimljeni samo Stanicevi mecevi ( znaci nesto malo :P )
Mene su svi omlatili, al to je manje vise bilo ocekivano. Lokao sam pivo prethodno vece pa sam se lose fokusirao na lopticu, a ovde svi igraju s brzim reketima, ne mo's ispratiti let lopte ljudski.
Dugo ocekivani mec izmedju Stanica i Francuza se nije desio. Ceka se sledeca prilika.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 01.07.2012, 09:06

Ocekuje se skok potraznje drveta Mazunov na trzistu. Sto ce proizvesti povecan broj povreda lakta i zgloba, jer kad se na isto drvo stave dva t05 max to je tesko koliko i solidan burek, drvo ima i do 120 grama. Ne pokusavajte, samo nindze mogu da igraju s takvim drvetom.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 01.07.2012, 09:30

Ma kakva potraznja za Mazunovim, krvi ste vi sto ne znate da pimplate kratko, nego mu nabacujete zicere koje vam provlaci kroz usi sa tako teskim drvetom :D. Tako nesto ja sad razmisljam, mada nisam video ni jedan mec, al sto posto je tako :D...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 01.07.2012, 12:37

Kao što negde napisah, čovek zna da igra, pa makar to bio Mazunov, ili onaj kineski od 350 kinti, opet bi sve klepio. Neverovatno je psihički jak.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod zhang jike » 01.07.2012, 13:53

Mazunov nije lose drvo !
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Postod Francuz » 01.07.2012, 15:11

Evo i ja da postavim svoje utiske:

- Turnir je bio super, odlican izbor igraca, dobra atmosfera i sjajna VRUCINA ! Realno samo je to po meni bilo jako lose a i za to niko nije kriv.

Generalno, gledalo se dobar pingic, bili su par sjajnih meceva i prilika da malo promenimo protivnike.

Licno, totalno sam nezadovoljan svojom igrom i motivacijom ali za to sam samo ja licno kriv. Nekako sam se provukao do 1/2 finala i cim sa naleteo na boljeg protivnika (ma da ih je bilo i par njih i pre njega) prso sam. Igrali smo Gacic i ja tako ruzan mec da ne pamtim otkad sam ucestvovao u tako losem mecu. Jednostavno nista nije islo kako treba, i mec se na kraju sveo na ko manje gresi zicere. Iako ga lepo posluzila sreca i svinjcice to nije dovoljan razlog da objasni rezultat. Realno tog dana i taj mec bio je bolji i zasluzeno je osvojio turnir. Svaka cast za Ninju ! Jedva cekam neku novu priliku da razbijem taj maler i da se svi ponovo lepo druzimo.
Bravo takodje za Davora koji se domakao do finala i odlicno igrao tokom celog turnira iako par puta je mogao da prsne (posebno kada gubio 10-6 u 5.om setu protiv Mrdakovica).

Sve u svemu, ovo je za ponoviti ! :) Svima veliki bravo !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod regnifone » 01.07.2012, 16:57

Zdravo, poruka za Ivana, snimio sam poslednja dva seta Gačić - Lučić, kao i Lučićev pad, takođe imam i dva poslednja seta Stanić - Milivojević, oba meča su bila neizvesna, ostaviću kod Davora flash pa neka ubaci na forum, ja ne umem. A možda i ne mogu, ili ne smem.
regnifone

Pridružio se: 30.04.2011, 23:30

Postod LucicNS » 01.07.2012, 17:27

regnifone je napisao:ostaviću kod Davora flash pa neka ubaci na forum, ja ne umem. A možda i ne mogu, ili ne smem.

Nasao si kome da poveris posao!!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja