ivan je napisao:.. Pojavio se i predstavnik Schwartz-a, Lord Dark Helmet (Vladojica). I cak je, meni neshvatljivo kako, uzeo nekoliko setova, a zamalo i da pobedi Katica...

. Secam se jedino da sam u tom trenutku postao bas zadovoljan i veseo zbog razvoja situacije, i mislim da me je ta neobjasnjiva unutrasnja radost zbog blizine pobede omela da zavrsim mec
. Mislim da nisam bio psihicki spreman na mogucnost da nekoga pobedim u grupi, i ta me situacija docekala potpuno nespremnog. Plus los mi forhend, pa da bi me neko pobedio dovoljno je samo da mi baca polovisoke prazne lopte da ih "napadnem" i ja cu to ili da skucam u mrezu ili cu da promasim lopticu. Mislim da se to desilo kod mog velikog vodjstva, Katic se smorio, prestao da napada i poceo da mi nabacuje neke lopte, onda je moje "umece" doslo do izrazaja, i tako...
. Tako se bar nesto secam te jucerasnje partije, al bas me zanima da vidim na snimku da li sam poceo losije da igram pri kraju meca, ili je samo Katic smanjio broj gresaka...
. No more Mr. Nice Guy 
Sale je napisao:Glasnogovornik sam toga da je pingpong divna zabava te proglasavam mec Katic i Vladoica za naj zabavniji u ovoj godini,verujem da ce Vladoica vec nesto dodati ali ja sam uzivao gledajuci.Katic koji je posle par zakucavanja zavrsavao kod Davora u krilu ispod kamere,i Vladoica koji je zakucavao extra def--- gumom,koju ce sada da zameni 64.,mec pun preokreta od mec lopti do spasavanja istih.Ovaj mec bi bio interesantan i da je prenosen na radiju.

filip je napisao:Ima jedan udarac koji nisi ni jednom pogresio... Bh topspin![]()
![]()
![]()
Jbt... Ostario sam koju godinu dok sam pogledao ovaj mec
.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju