Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Postod gimi » 28.01.2013, 00:55

Vladojica je napisao:A opet za sutiranje ringa, kolika se kazna za to dobija kad na mecu postoji sudija? Ako se recimo samo gubi jedan poen, onda je zabrana igranja jednog meca ipak prestroga i trebalo bi omoguciti novcani ekvivalent kazne, posto nema sudija.

Bravo Vla''j'ce.

Ako se ne varam, a ne sumnjam da ovdi ima kompetetetentnijih strucnjaka da me u tom slucaju isprave, u nasim zvanicnim ligama suspenzija sledi tek nakon treceg crvenog kartona... ovako nekako:
zuti - opomena
1. crveni - gubi se jedan poen
2. crveni - gube se dva
3. crveni - suspenzija

Z' druge strane, licno smatram da ovakve korov-pojave treba saseci u startu, te da treba suspendovati i sve igrace koji u sali proizvode zvuke glasnije od unapred definisanog broja decibela, koji se sluze zabranjenom opremom i pomocnim sredstvima, koji igraju u beloj opremi, koji puse u zgradi, kojima smrde noge, koji konzumiraju alkohol i/ili bilo kakve druge droge u sali, koji ne mogu da pogode dijagonalu na zagrevanju i, pre svega, one koji se sprdaju sa ovako ozbiljnim stvarima na forumu. :|
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Sale » 28.01.2013, 02:35

Sto da ne !?
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ZoranV » 28.01.2013, 07:48

Gimi sa svime se slazem sem diranja u Vladojicu!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 28.01.2013, 08:57

gimi je napisao:.... koji puse u zgradi, ... koji konzumiraju alkohol...

Pa ko ce onda da ostane u sali? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 28.01.2013, 09:21

Prosto ne mogu a da ne podelim sa svima jedan trenutak od petka, u toku lige, nesto nakon meca Nindze - Dvandis:

ja: Marko (Gacic), kako je bilo na turniru u subotu?
Marko: ma bezi, dosao onaj ludi .... (identitet verovatno poznat svima), drao se u sali, sutirao ringove, psovao, a meni direktor tu gore, takoreci iza vrata, moze da cuje sve, nisam znao sta da radim, morao sam da ga pustim da pobedi samo da ne pravi probleme...
ja: stvarno nezgodno. Nego zamisli kako je meni, ja iznajmim salu za ligu i dodje neki Marko Gacic i pocne da se dere, sutira ringove, sutira stolove, psuje, udara reketom u sto, a vlasnik sale sedi tu pored mene i gleda sve ...?
Marko: ... (okrece se i odlazi bez reci)

Marko je pre pocetka lige obavesten bar 3 puta da je vlasnik sale zahtevao da se kaznjavaju igraci koji divljaju u sali (ukljucujuci i vlasnika). Kapiten Nindzi je obavesten o tome pre pocetka lige. Obavesten je i da mu dva igraca imaju opomenu od proslog dvokola (btw i Davor ima), i obavesten o verovatnoj vrsti kazne ako to ponove. To sto ih je obojicu stavio u postavu (ili bar na ta mesta) u tako kriticnom mecu gde je i slucajni prolaznik mogao da pretpostavi da ce biti incidenata, to je njegovo neiskustvo, zar ne?

Komisija ce zasedati...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod profesionalac » 28.01.2013, 09:38

Sto se mene tice trebalo bi da to odradite ovako: odrediti visinu kazne (novcane) za sve vrste prekrsaja,sutiranje ringova,bacanje reketa,psovanje itd.i morate imati sudiju koji ce da vodi mec zbog kartona.sve kazne moraju da budu placene do pocetka sledeceg kola inace se ekipa diskvalifikuje.a novac koji budu uplatili neka ide organizatoru a njegovo je sta ce da uradi posle sa njim.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Francuz » 28.01.2013, 09:51

Evo i ja da se izjasnim sada, cuo jos za vreme vikenda ali sam hteo da prosto prenoci.

Mozes li molim te Ivane? da mi objasnis par stvari.

1/ Da li su te dve opomene pale nakon sto se komisija sastala i sela da o tome porazgovara na kraju proslog kola? Ili je to onako usmeno receno izmedju ringova ...
2/ Kako da budu izrecene neke opomene a da ne pisu zvanicno na sajtu? Mozda pisu ja ih nisam video nigde.
3/ Kako to da organizator predlaze kazne a da i sam on je clan komisije koje o tome odlucuje ? To malo lici na omnipotenciju. Kada je jedan moj saigrac hteo da bude clan te komisije, receno mu je: "Ne mozes, ti serviras iz ruke" ... ja ne razumem uopste kakav je to bio razlog ali ajd'.
4/ Zasto se komisija ne sastaje posle svakog kola ? Onda donela bi odluke i izrekla ih ispred svih ... i odluke bi imale odmah efekat na sledece kolo. Npr. mi smo kaznjeni zbog ponasanja u V. kolu ali doneta odluka posle VI.
5/ Zasto ja nisam dobio neku vrstu opomene? Odmah Suspenzija, kao najgori olos koji to stalno radi.
6/ Ovakva odluka, znaci direktno suspenzije dva igra za kolo ili dva imaju direktan uticaj na plasman u ligi, zar ne postoji neki nacin da se to izbegne? Zasto ne postoji npr. reciprocitet kao sto je neko spomenuo, ili novac ili sedis na klupu i npr. jedno kolo suspenzije ili ne znam ja 500-600din kazne?

Kad bih bio lose volje mogao bi da nabrajam probleme: u sali je kao na pijaci niko ne postuje nikoga dok igra (to pricam za sve nas i ukljucujem i sebe), neki igraci kasne pa tako da i neki mecevi kasne, neki se zagrevaju po 5 min pred svaki mec, i ima jos ... Ova liga sigurno nema nameru da bude profi i mislim da to negde i cini njen sarm. Ovakvo strogo UNILATERANO kaznjavanje moze samo doneti vise problema.

Zato zadne pitanje?
Da li mozemo (i kako) da se zalimo na odluke? Da li to sto se zalimo ima efekat da se suspenzija privremeno ukine to nismo dobili odgovor na zalbe?

Hvala unapred na odgovore !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Francuz » 28.01.2013, 09:53

I naravno ... izvinjavam se svima za moje lose ponasanje: meni je vec dovoljno tesko sto sam se izblamirao i spustio na taj nivo !!!
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 28.01.2013, 10:16

Ako ne mozes da razumes zasto covek koji servira iz ruke( i time, slazes se, tehnicki krsi pravila sporta i fer pleja ?), ne moze da bude clan komisije koja odlucuje o krsenju pravila sportskog ponasanja i ferpleja, onda ebiga.
Dalje, 'Kako to da organizator predlaze kazne a da i sam on je clan komisije koje o tome odlucuje ? ' Nije lepo lagati :nono: , taman si zasluzio respect onim izvinjenjem, ali sad disrespect.

I jos nesto rodjaci, mnogo demokratije oce da skodi, nemam nameru da se raspravljam sa svakim pojedincem koji ima svoj subjektivni dozivljaj svega, kapiteni i predstavnici ekipa su bili na sastanku pre lige pa su bili upoznati sa kaznama. Ja pricam s kapitenima, nindza kapiten se obratio, rekao sam da ce komisija zasedati, odgovor ce biti dat u roku od 4 dana.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 28.01.2013, 12:04

:lol:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm