Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 14.04.2011, 21:24

Evo jednog od meceva od srede, Dule Petrovic - Nenad Ivancev (samo poslednja dva seta):

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 14.04.2011, 22:50

oteglo se uploadovanje finala, vec vise od sat vremena, a ima jos skoro pola sata, zzz
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 14.04.2011, 23:16

Finale od srede, Mirko Jelaca - Igor Antanaskovic:

ivan

Postod Sale » 15.04.2011, 22:13

pozdrav za ljubitelje stonog tenisa i mrzitelje materijala. Dobar mec Dule i Nesa,gledao sam ga i u zivo,bolji je na tv.Spomenem to Duletu a on me pita,,koji bre Nesa,aa to je onaj sto je tuko mog brata Acu,da da zato sam ga odro,tuko mi burazera,ima da ga olesim sa nulom sledeci put"
licno ne verujem,dobar je Nesa,ja ga volim.mada?
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 15.04.2011, 22:35

Dobro vece postovanim ljubiteljima stonog tenisa, a i vama materijalistima :D
Salim se, sto bre toliko mrzite materijale vi neki, pa nije to toliko strasno. Eno vam uputstvo u nekoj od tema u Trening delu.

Evo jednog meca od srede, sudar materijalizma i idealizma, Zoran Novakov - Dule 'niko ne sme da bije mog burazera' Petrovic :

ivan

Postod Nenad Ivancev » 16.04.2011, 12:53

Sale je napisao:pozdrav za ljubitelje stonog tenisa i mrzitelje materijala. Dobar mec Dule i Nesa,gledao sam ga i u zivo,bolji je na tv.Spomenem to Duletu a on me pita,,koji bre Nesa,aa to je onaj sto je tuko mog brata Acu,da da zato sam ga odro,tuko mi burazera,ima da ga olesim sa nulom sledeci put"
licno ne verujem,dobar je Nesa,ja ga volim.mada?

..nedovoljno za velikog Petrovica zastitnika slabijih i onemocalih ha ha ha.. Dakle, izvukao se posle 1:1 i svaka na 10:9 je otisla kod njega.. Promasivao sam cisto izgradjene poene, vario ih u mrezicu/van stola, nerezonski nakon promasaja hteo jos jace isto da udarim bez ikakvog smisla/logike, ali dobro... zato i igramo, bice bolje sledeci put. Odoh za Sloveniju sledece nedelje poslom, a i da zakacim F4 NLB lige u Ljubljani. Da li neko mozda zna nekog gore da mu se javim i prebacim koju lopticu sledece nedelje? To bi mu doslo kao pripreme u inostranstvu :D . A nakon toga jedva cekam nulu i novi duel sa Petrovicem koji nije spiner, ali udara ha ha ha... Pa da vidim ko ce posle obojicu da brani.. Poslacu im Grbica dok se ne vratim, on im je strptomicin - i vristacu od smeha kada procitam rezultate :lol: :lol:
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 16.04.2011, 15:34

ides na visinske pripreme, a? :D Kad se vratis ima da pucas od snage, kao leptir ces leteti oko stola.
ivan

Postod ivan » 16.04.2011, 16:05

Danasnji Davor Open protekao je u duhu mira i tolerancije, za razliku od proslog. dve grupe, 6 i 7 igraca. U prvoj, Davor, Dule Todorovic, Papovic, Grozdanovic, cika Toma i ja. U drugoj Vlada Vukovic, Mrdakovic, Dule Petrovic, Kramarsic, Ruzica, Vignjevic i jedan novi momak, mislim da je Jovicic, izvinjavam se ako gresim. Prvo da krenem sa izgovorima za losu igru, kao i uvek. Pre igranja prelepio sam gumu novim lepkom (ranije sam lepio starim pa je bila meksa), katastrofa, lopta ide i levo i desno ali pravo jok. Jedva ali jedva dobih mladog Grozdanovica, Dule Todorovic me omlati, dobio sam cika Tomu, Papovica isto jedva jedva. Od Davora sam izgubio ali nisam toliko lose igrao, 3:2, pri tom treba napomenuti da je na stolu pored mladi Grozdanovic vikao iz sve snage u ekstazi nadolazece pobede protiv Mrdaka u cetvrtfinalu, pa me to nacisto dekoncentrisalo u kljucnim momentima. Na kraju Davor prvi, ja drugi, mladi Grozdanovic treci i ne secam se ko je bio cetvrti. Dule T je morao da ide. U drugoj grupi prvi Vlada Vukovic, drugi Mrdakovic, treci Kramarsic, cetvrti Dule P. Cetvrtfinala: Dule P isprasio Davora, mladi Grozdanovic dobio Mrdakovica, Vukovic dobio, ja dobio Kramarsica. Polufinala: mladi Grozdanovic se osilio pa je po inerciji pobedio i velikog Duleta, ja dobio Vukovica tesno 3:2. Finale: ja dobio mladog Grozdanovica, 3:0. I bas sam se umorio, odoh spavati. Snimaka nema.
ivan

Postod First » 17.04.2011, 01:45

Ih bre Ivane kako si krenuo da kukas na pocetku posta i da se pravdas, ja pomislih da cu na sredini posta procitati da si izgubio sve meceve u grupi....A na kraju procitam da si pobedio na turniru:) I sad mi reci da novi lepak ne valja;):):)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 17.04.2011, 13:56

Ma to sam samo imao srece sa zrebom, vrlo lose sam igrao prvih nekoliko meceva dok nisam malo uhvatio kako radi guma.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja