Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod NemanjaR » 19.01.2012, 20:02

kako je bilo sinoc kod gazda Tintora?
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod ivan » 19.01.2012, 21:52

Tintor ko Tintor, kuka, dernja se, sutira i na kraju pobedi. U finalu je dobio Ivicu Francuza, pre toga Jelica, pre toga Misirca, a u grupi se izvukao protiv Reketasa nakon 1:2 i 8:10. Mene je Aca spiner opet razbio, ovo nije onaj Aca od pre mesec dva, ovo je bio onaj Aca sto je dobijao Ljubisu i Gacica, sta god mu bacim on zvizne vrlo brzi i vrlo rotirani spin, nisam ni video ni jedan. Posle grupe me Misirac izbacio, dobro sam se borio, ali sam vrlo lose vracao serve. Nije bilo bas puno ljudi, oko 16-17, pa smo brzo zavrsili.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 19.01.2012, 22:33

Bas mi je drago za ovo sto si pisao o Aci,coveku koji je pored Mrdaka odgovoran za osnivanje hall of fame,Aca gaji i dosledan je toj svojoj igri maximalnih spinova koja je lepa za oko,jedinstven stil.Samo napred.

Ivane da li je snimljeno finale? Davor je dobio Ivicu,kako?U to je sigurno opasna borba bila,10i protiv 7og Ivica je dugo bio ne porazen od Davora.Krivo mi je sto nisam gledao taj mec.Veliki pozdrav
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 19.01.2012, 23:42

nije snimljeno, suvise rano sam ispao pa mi se nije cekalo dugo do finala :D A i zaboravio sam da mi je kamera u torbi, kao i obicno. A napunio baterije, za promenu. Sta je sa Borca - Ovca rejonom, nema vas vec dugo? Ni Dule nije bio odavno?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Sale » 19.01.2012, 23:56

Veliki Duki je bio na godisnjem verujem da ce vec u subotu da se pojavi na openu.Mi nesto kao pikamo na selu mozda se i napalimo pa dodjemo kod Davora da promenimo vazduh.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ZoranV » 20.01.2012, 06:40

Ja po onoj mojoj shemi (4. u grupi) igrao sa oba finalista, meni super...jos sam dobio set od Davora i igrao jednu partiju do 16:18 u 5.setu, pa sam sad sa tim atleticarem 5:5 i 25g vise...i stigo na gsp...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Francuz » 20.01.2012, 12:05

Zdravo svima,

Pre svega cestitam Davoru na pobedu ... nije davno bio medju zadnjih 4. i eto dobio ovaj turnir.

Kao sto sam procitao, klasika : kukanje, plakanje, dranje i na kraju pobeda :) Sala na stranu, odlicno je igrao Davor bar protiv mene u finale.

Vodio sam 1 set i 10:8 u drugom, pad koncentracije, zezanje i kad brze 2 set prema 1 za njega i vodi 5-1 u 4.om. Vratim se i dobijem taj set.
U 5.om krenem punim gasom i vodim 5-2, pa , opet pad koncentracije, previse siguran u sebe, nisam vise vukao spinove nego zamislao kako mogu bombe da bacam bas na svaku loptu. Posle frka i nista nije vise ulazilo i strasno je da na 6-6 promasio sam 5 uzastopnih (prostih) lopti sto me je dovelo do 11-6 za njega.
U zadnjem setu cini mi se da sam 8 direktnih greski napravio ... sto je ogromno kada tvom protivniku potrebno 11 da dobije set.
Eto prosto, posle nekoliko zaredjanih pobeda pada i poraz sto je negde i dobro (iako nisam zadovoljan) jer podseca svakog igraca na najvazniju stvar : Uvek koncentraciju do zadnjeg poena ne bitno da li vodis ili gubis !

Ja jos jednom cestitam Davoru, na taktiku i zasluzenu pobedu jer davno nije me ovako iznenadio i lepo odigrao.

Inace, slazem se sa vama za Saleta (tkz. Aca Spiner) mnogo je bolje igrao i napokon resio da malo oslobodi svoj spin. Uz malo vise koncentracije (i volje?), redovnog treninga oko vezivanja udarca (redjanje spinova, prelaz stop - spin i backhand-forehand) izbacice svoje (ostre ali neefikasne) rezane lopte posle opasnog ulaza i bice stvarno sjajan igrac i zajeban za sve nas.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Francuz » 20.01.2012, 12:07

Znam da mi je pisani srpski ocajan ali nadam se da ste me razumeli :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 20.01.2012, 12:50

naravno da smo razumeli, cak mislim da ima clanova foruma koji su odavde a pisu daleko nerazumljivije :D . Davor se pretvarao celo vece da je pospan, a u stvari je cuvao snagu za finale. On je najopasniji kad deluje najslabije, stari takticar je to.
ivan

Postod aca spiner » 21.01.2012, 17:03

kad ivana nema moram ja:jutros nije bio los turnir,ja mislim 2 grupe po 9 igraca.napravio bi veliki dule normalne grupe ali su ucesnici dosta kasnili.....elm,bio sam 3 u grupi.u grupi dobio vignjevica,pejcica,jedva grbica,jedva velikog doktora begenisica,pjevaca,izgubio od ruzice atanackovica i veselinovica.a u drugoj grupi nisam pratio rezultate. i prosao nebojsu veterinara(3-1) pa polufinale sa veselinovicem-dobijem i njega(3-0) i u finalu izgubim od atanackovica(0-3)dobro sam igrao ali nedovoljno ....veliki dule perovic i ako nije dugo igrao pruzio je lepe partije protiv vlade milojevica koji je otisao nesto ranije i protiv velikog rajka ,ipak veliki dule je izgubio u cetvrt finalu a rajko u polu finalu.sve u svemu dosta igranja i odigranih meceva.mec za trece mesto nisam odgledao,krenuo kuci.
aca spiner

Pridružio se: 12.07.2011, 19:03

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja