Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Nenad Ivancev » 14.04.2011, 13:17

Po mom skromnom misljenju, polufinale u kome su trojica 'materijalista' je najgora propaganda st. tenisa na nasem nivou. Cak i ako se pojave par sreda za redom - nema greske da cu ja biti taj koji ce da propust sredu/subotui i ode da igra sa nekim ko 'normalno' igra za svoje zadovoljstvo. A ovamo ukoliko se sretnemo samo prijavim 3:0 za njih i nastavim da gledam druge meceve, bez ikakve ambicije da prebacim ijednu lopticu sa takvim igracima.. To je moje misljenje i stav u skladu sa motivima koji me dovode na ovakve turnire.
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod filip » 14.04.2011, 13:34

Ja nemam nista protiv. Pogotovo ako taj neko zna da igra sa tim materijalom. Slazem se da je malo bezveze, ali ako jednom provalis materijal i kako igrati protiv, to na kraju vise smeta onom ko igra sa tim nego meni... Koliko puta mi se desilo da nekog razvalim, a ni ne skontam da ima antispin. Sledeci put kad znam da igra sa materijalom, izgubim. To je vise psiholoski momenat nego realan problem...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 14.04.2011, 13:38

Pa recimo ja volim da igram protiv materijalista, meni manje-vise leze, materijal je slabost a ne snaga. Nije bas da uvek dobijam, ali cesto. Da li je to atraktivan stoni tenis - mozda i nije, ali ako igrac materijalista stalno pobedjuje onda svaka mu cast, kao i svakom spineru.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zoran jagodinac » 14.04.2011, 18:31

Zar je moguce da je Krle napravio tako malo svinja 16132,on uvek napravi vise...
zoran jagodinac

Pridružio se: 14.04.2011, 18:24

Postod scvlada » 14.04.2011, 18:37

Pa neki materijalisti koje ja znam su to iz nužde.Godine,razne bolesti (infarkti,dijabetes,astma...).
Neki su stavili materiale dozvoljene jer su svesni svojih ograničenja u igri i time ih kompenzuju..Potpuno ih razumem.
Neki su iz čiste strasti i ambicije za pobedom ne birajući sredstva (zabranjene trave).E te ne razumem :evil:
I ja kažem da je to destrukcija igre ali u tome je čar igre.Ako su materijali dozvoljeni ,onda je i lakše igrati protiv njih.Oni zabranjeni su zeznuti i protiv njih se ni meni ne igra.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 14.04.2011, 19:50

zoran jagodinac je napisao:Zar je moguce da je Krle napravio tako malo svinja 16132,on uvek napravi vise...

Dobrodosao Zoki.
Krle je otvorio mec sa dva direktna poena kratkom svinjom iza mreze, a u nastavku je pogadjao bar po jednu u svakom poenu pa sam i to morao da vracam :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 14.04.2011, 20:01

Uglavnom se slazem sa scvladom. Ali ovi sto imaju zabranjenu gumu ocigledno imaju neku crtu licnosti koja ih tera da po svaku cenu idu k pobedi, o tome smo pricali na temi 'Postovanje pravila i ferplej u amaterskim mecevima' (ili tako nesto). A mozda postoji i cetvrta grupa, koja to radi iz ciste pakosti, e njih treba izbegavati.
ivan

Postod Nenad Ivancev » 14.04.2011, 20:49

Ako izuzmemo Jelacu/Batovanju koji umeju da se nasale na svoj/tudj racun bez obzira kako zavrse mec i koji podele osmeh sa publikom, sa ostalim 'materijalistima' samo prijavim 3:0 i ponasam se u skladu sa mojim dozivljajem rekreativnog stonog tenisa. Naravno da apsolutno nemam nista licno protiv njih (niti bilo koga), ali bi ih stavio pod drugu grupu Dg. scvlade/cetvrtu Ivanovu i to nema bas nikakve dodirne tacke sa mojih shvatanjem fair-play-a. Vise mi lici na lecenje frustracija, a sto se mene tice - neka su zivi i zdravi. A meni se ne svidja to sto su se nalozili da dolaze, pa ako se nastavi trend, verovatno cu ja naci mesto gde cu da udaram i da uzivam u rekreaciji u slobodno vreme.
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod scvlada » 14.04.2011, 21:01

Ma da, a ja sam zadnji put na Bricinom turniru u grupi igrao protiv tri travaroša,onda u razigravanju opet sa travarošem i na kraju sam odigrao samo jednu sa protivnikom sa običnim gumama. Naigrah se u pm.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 14.04.2011, 21:02

Nenad Ivancev je napisao:Ako izuzmemo Jelacu/Batovanju koji umeju da se nasale na svoj/tudj racun bez obzira kako zavrse mec i koji podele osmeh sa publikom, sa ostalim 'materijalistima' samo prijavim 3:0 i ponasam se u skladu sa mojim dozivljajem rekreativnog stonog tenisa. Naravno da apsolutno nemam nista licno protiv njih (niti bilo koga), ali bi ih stavio pod drugu grupu Dg. scvlade/cetvrtu Ivanovu i to nema bas nikakve dodirne tacke sa mojih shvatanjem fair-play-a. Vise mi lici na lecenje frustracija, a sto se mene tice - neka su zivi i zdravi. A meni se ne svidja to sto su se nalozili da dolaze, pa ako se nastavi trend, verovatno cu ja naci mesto gde cu da udaram i da uzivam u rekreaciji u slobodno vreme.

Pa dobro, ne budi toliko iskljuciv, a nemoj ni da padas na Mirkov i Nesin sarm :D Postoji jos mnogo podeoka na skali izmedju 'vrlo zabavan' i 'prevarant'.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja