Regionalna beogradska liga 2012-2013

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Regionalna beogradska liga 2012-2013

Postod ivan » 24.12.2012, 10:15

Ne znam ko je sudio, neki mladji sudija (mladji od vecine ). Ja sam vise puta upozoravao sudiju da ih opomene u dublu jer su pravili preduge pauze nakon poena zbog dogovaranja kako da odigraju ali nije me uvazio.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod phrnjak » 24.12.2012, 10:30

Reketaš i ti ste neiskusni u takvim situacijama. Ali Noca i Deki koji je sudio puno takvih mečeva trebalo je da reaguju. Kako bezobrazluk baš uvek prolazi? Jedno od rešenja je nepotpisivanje zapisnika. Ja se u afektu toga nisam setio. Pa nek se malo pozabave delegiranjem sudija.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 24.12.2012, 10:46

Mislim da je Jelaca uplasio sudiju pre pocetka meca jer je trazio od nas da pokazemo takmicarske legitimacije, sudija kaze 'ma dobro bre, ovo je nizak nivo takmicenja, znamo se, ne trebaju knjizice', a ovaj ga malo zaplasi da ce biti kaznjen ako to ne uradi i on onda zatrazi i od nas (sto u principu jeste obavezno ali niko nikad nije to doneo sudiji za ove dve godine otkad se ja takmicim; naravno da sam ih imao sa sobom jer sam znao sta ce Jelaca uraditi). A inace ja sam bar dva tri puta do sada trazio od sudija da unesu u zapisnik da igrac koji je u zapisnik prijavljen kao rezerva nije uopste bio na pozdravljanju, i nikad ni jedan sudija nije to uneo, kazu dobro unecu i kao nesto pisu i ja na kraju meca vidim da nista nije upisano. Ili recimo kad ja treba da serviram i protivnik treba da mi doda loptu a to uradi tako sto zvizne loptu reketom iz sve snage da ode iz ringa, ja kazem sudiji 'daj mu bre zuti karton kakvo je ovo ponasanje?!' i nikad nista.
To nije pojedinac u pitanju, to je sistem. A borba protiv sistema za nekog ko je tek poceo da se takmici nije bas pametna.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 24.12.2012, 11:31

Dobro bre, sto mi ne javis kad igrate protiv Jelace, da gledam?? Jesam ti lepo rekao prosli put da mi javis za sledeci put. I kako si uspeo da izgubis kad je coveku povredjeno koleno i jedva se krece? Znaci Dr Neubauer, Amelie Solja, Carl Prean, Jelaca, to se ne propusta, pogotovo kad pobedjuju :).
Jel ima mozda nekog snimka? :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 24.12.2012, 12:13

ajd odskakuci s ove teme...ish ish
ivan

Postod ivan » 03.02.2013, 21:02

Konacno novo kolo lige. Mnogo se ceka izmedju dva dvokola, po mesec i vise dana. Kad razmislim, bili smo 3 puta, i imamo jos samo 3 puta da odemo tamo, od toga jednom igramo samo jedan mec. Suvise malo za onih 200-250 E godisnje sto placam samo za registraciju kluba. A kolaju i neke glasine da ce opet biti podela lige na beogradsku i regionalnu, tj da ce par najslabijih ekipa ispasti. Niko o tome nije obavestio pre pocetka lige da bar znamo kolko smemo da izgubimo meceva. Ali izgleda da neki znaju vise.
Prethodnih dana stigla su cak 2 zvanicna dopisa da ovo kolo pocinje danas u 14:30. Ja tamo u 14:15 i kako sam usao u salu salece me Krle 'Ajde ajde covece, vec su vas prozivali, odlucili smo da pocnemo ranije', vidim da je debeli Iva za komandnim mestom i mikrofonom, neki mecevi vec se igraju, moji igraci nisu svi dosli jer sam im ja javio da je u 14:30 naravno. Moj omiljeni sudija od prosli put opet nama sudi, pita 'pa kolko vas je doslo, da pocnemo?'. Necemo bre covece poceti pre pola tri, sad cu da se prevucem i zagrevam jos 10 minuta dok mi svi igraci ne dodju, zvanicna informacija je zvanicna. Prodje 10 minuta zove omiljeni sudija, ajde da izdiktiras sastav ekipe, protivnik je to vec uradio. Pri tom ispred mene pokazuje zapisnik sa postavom protivnika. Iz principa nisam hteo da gledam u njihovu postavu, daj mi bre covece papir i olovku, kakav ti je ovo nacin vodjenja meca ( i prosli put isto nije imao papir i olovku nego trazi da i jedni i drugi pred njim izdiktiraju sastav da on upise) ? Poce zagrevanje konacno, moj protivnik ne moze ama ni jednu loptu da stavi na sto, ni ne zamahnuh forhendom ni jednom, kad omiljeni sudija mrtav ozbiljan objavi 'predjite na bekhend' WTF?!?! Zasto ? Pa istekao vam je minut a zagrevanje traje dva minuta. Ti ces da mi odredjujes sta cu da zagrevam i koliko? Bez odgovora, samo robotski pogled u mrezu. Posle pitam Ivu ko je bre ovaj sudija, necu da mi vise ikad sudi. Kazu poslali ga iz Smedereva, niko ga i ne zna, prva sezona mu...
Srecom protivnici su bili Topovi ucenici, STAK, pojacani jednim mladjim veteranom mog uzrasta pa nas sudija nije isprovocirao u meri da to utice na krajnji ishod. Reketas dobi mladog veterana sa dobrim servama, tesno ali dobi. Noca dobi jednog napadaca, Luku, koji je dobar napadac ali se jos ne snalazi na materijal. Ja protiv jednog momka s travom koji nagurava i blokira travom sa stola i koji je bio prilicno nezgodan protivnik prosle godine u plej ofu, pobedio i mene i reketasa, a vidim da i ove godine ume da namuci ljude. Ovaj put mi nije vratio maltene ni jednu servu, ni travom ni gumom, dobih previse lako 11:3, 11:1, 11:3 (pogodio je 3 nevrative svinje u toku meca). Reketas dobi Luku za 4:0.
Drugi mec sa Mladenovcem, srecom drugi sudija. Njima nije dosao jedan od dva najbolja igraca, ali i bez toga su u prethodnom mecu dobili sa 4:2 Lajkovac koji je nas dobio 4:0. Prvi mec ja i Radakovic, i on se mucio sa servama i dobih 3:0. Noca dobio Lazica 3:2, to je onaj levoruki spiner, ali izgleda ipak nije dovoljno dobar protiv materijala. Reketas izgubi od njihovog najboljeg igraca Petrovica. Ja dobih Lazica 3:2 (vodio sam 2:1 i 9:3 i uspeo da izgubim taj set sa 11:9, neverovatno). I Reketas za kraj dobi Radakovica sa 3:0.
Dobri rezultati, konacno i mi da odigramo dobro.
Bilo je i nekih cudnih rezultata, recimo Jelaca opusteno izgubi od klinaca iz Sapca 2, najlosije ekipe, koji realno mislim ne bi trebalo da mu predju 4-5 poena. Dalje, za vreme dubla izmedju te dve ekipe jedan igrac Cukarickog koji nije igrao dubl, ulazi usred meca u ring da preda mec jer ga je kao uvredio njegov saigrac koji u tom trenutku igra dubl... cudno vrlo cudno.
ivan

Postod reketas » 03.02.2013, 22:16

Izgleda da u svakoj ligi (da ne kazem svakoj skupini gde ima vise od 3 coveka) ima jajarenja i namestanja. Verovatno smo jako podlozni tome .

Sto se tice meceva nije bilo lose , osim sto mi "danas" vracanje servi nije islo od ruke. Prvi mec protiv Staka, ne vratih 60 % servi uopste , 30 % vratih sa greskom i samo 10% nekako stavih na sto da bi moglo da se izvede vise od 3 udarca. Srcom po mene i moj protivnik je isto toliko lose vracao moje serve kao i ja . Na kraju pobedu donese svinja u pravom trenutku.

Sledeci mec ,protiv Petrovica , koji isto toliko dobro servira kao i stakovac , ako ne i bolje , stim sto ovaj i dobro vraca serve i sve ostalo. Oduva me s terena kao mecava.
Moji saigraci su odigrali dobro i sigurno.

Zanimljivi mecevi su bili i Gardosani protiv Sabca i zeleznicara.
Milos ajkula je protiv nekog klinca koji je u top treningu odigrao vrlo lepo , prastali su spinovi i sa jedne i sa druge strane. NNisam bas najsigurniji za konacne rezultate ( mozda se neko od njih javi i napise) ali bilo je bas lepih poena.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Vladojica » 04.02.2013, 10:46

ivan je napisao: Ja protiv jednog momka s travom koji nagurava i blokira travom sa stola i koji je bio prilicno nezgodan protivnik prosle godine u plej ofu, pobedio i mene i reketasa, a vidim da i ove godine ume da namuci ljude. Ovaj put mi nije vratio maltene ni jednu servu, ni travom ni gumom, dobih previse lako 11:3, 11:1, 11:3

Pa kad sam te istrenirao prekjuce? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 04.02.2013, 13:08

Vladojice, ja mislim da sam po broju osvojenih poena bolje prosao sa Ivanom...mozda me je pustao...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 04.02.2013, 14:01

inace opet me boli vrat, isto kao i posle turnira lige pre 15-tak dana :( I opet cu morati da pravim pauzu bar 7 dana. Cim igram malo bolje odma postanem invalid :(
Mozda je ovo kraj jedne kratke ali zato lose karijere :D
Bas sad kad sam konacno nasao reket koji mi odgovara :(
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja