jutros u visnjici, oko 15 ljudi, dve grupe, tako da smo se naigrali. Prvo kuknjava, dve stvari, nesto mi je bilo zima iako sam se znojio, kao kad je temperatura povisena, pa sam igrao u gornjem i donjem delu trenerke svo vreme, iznojio sam bar 3 litre al bar ovaj put ne dobih proliv, ovo mi je vala vazniji setup od ne znam kakvih guma. Dalje, juce sam zalepio dve tanke gume, od najlaksih koje sam nasao, po 1.8, da vidim kako uticu na balans reketa i brzinu pokreta, lepio sam starim lepkom koji je bio malko tecniji od vode. Jutros gume potpuno mrtve i nekako krute, a forhend se svo vreme cuo kao da je guma malo odlepljena. Krletu nisam presao 5 poena, napad mi j ebio toliko spor da je lopta uglavnom zavrsavala u mrezi. Srecom ostali protivnici su imali tenergy pa sam koristio energiju dolazne lopte

. U grupi prvi Krle, drugi Duole Petrovic, treci ja (bio krug, ja najgori), Begenisic cetvrti. U drugoj grupi bili Vukovic, Kramarsic, Davor, Djosic, Igor Grbic, i ne secam se ko jos. Davor je izgubio od Djosica, pa se setio da je bolestan, salim se, otisao je na mec lige. Prvi Vukovic, Djosic, Kramarsic, Terzic. Cetvrtfinala sva tesna i neka na razliku u petom, Vukovic dobio Begenisica, Dule Kramarsica, Krle Terzica, ja Djosica (vodio je 10-7 u petom i izgubio). Krle odlazi, Terzic nastavlja umesto njega. Polufinala, Dule dobija Vukovica, ja Terzica. U finalu 3:1 za mene. Crko sam.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people