Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod bindra » 29.10.2011, 16:25

Evo delimicnog izvestaja sa danasnjeg turnira kod Davora.4 grupe po 4 mada je mozda uleteo jos neki padobranac u medjuvremenu.Samnom u grupi Ljuba Milosevic,Dule Petrovic i Vignja.Ocekivano trece mesto za mene(naravno samo Vignju pobedio).Svi su isli dalje u 16 a ja na Nebojsu Aksentijevica.Ocigledno ne lezim coveku i dobijem ga sa 3:1.Udjem u osam i tu me saceka Vlada Milojevic-oekivano 3:0 za njega.Ovo mi je realno najveci uspeh do sada,bez obzira na skorasnje finale.Ipak su danas pored mene u 8 bili:Ljuba,Davor,Vlada M,Ivan,Dule P,Trajce...
Nije da se hvalim... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ZoranV » 29.10.2011, 16:48

Vignja je igrao sa decijim reketom i dve stare trave i hteo da bude cetvrti. Onda sa dobrom travom i reketom igrao protiv Trajceta/prvog u drugoj grupi/ i dva seta izgubio na razliku a jedan dobio 11:5 i prvi izgubio 7:11, znaci 1:3 za Trajceta, a i sa Duletom Petrovicem, u grupi, sa onim reketom, 1:3...
ako ikada budem igrao na pobedu to ce verovatno biti protiv Bindre ali verovatnije necu igrati...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod First » 29.10.2011, 16:54

Ne potcenjujte Vignju, već sam negde napomenuo da Vignja polako uzima skalp jednom po jednom i sve je bolji i bolji...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 29.10.2011, 17:05

ZoranV je napisao:Vignja je igrao sa decijim reketom i dve stare trave i hteo da bude cetvrti. Onda sa dobrom travom i reketom igrao protiv Trajceta/prvog u drugoj grupi/ i dva seta izgubio na razliku a jedan dobio 11:5 i prvi izgubio 7:11, znaci 1:3 za Trajceta, a i sa Duletom Petrovicem, u grupi, sa onim reketom, 1:3...
ako ikada budem igrao na pobedu to ce verovatno biti protiv Bindre ali verovatnije necu igrati...

Vignja, molim te nemoj da imaš ovaj stav.

Šta to znači:

ako ikada budem igrao na pobedu to ce verovatno biti protiv Bindre ali verovatnije necu igrati..

Ovo je čisto potcenjivanje SVIH PROTIVNIKA.

Ko pobedi bolji a ko izgubi dao je sve od sebe da pobedi. Ništa drugo nije pošteno!

Ne samo da pišeš o rezultatima mečeva, nego i o rezultatima o setu ali onda napomeneš, dečiji reket i dve stare trave.

Stare trave nisu ništa lošije od najnovijih trava....

Nemoj igrati sa dečijim reketom i sa starim travama igraj sa bilo čim, sa kutijom šibica, sa teniskim reketom ali uvek moraš priznati pobedu ALI ISTO TAKO NE SMEŠ DA KAŽEŠ DA SI NAMERNO IZGUBIO, što obično radiš jer kažeš da si hteo da budeš četvrti.

To nije fer plej. Ni prema tvojima protivnicima a ni prema ostalim na turniru.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 29.10.2011, 17:13

Uspeli smo Dule P i ja da nagovorimo Ljubisu da igra, iako je bio u prolazu, pa j eonda i Davor igrao da nas bude 16. Bindra je dao izvestaj, d amalo dopunim. U grupi me dobio Vlada Milojevic sa 3:1, tragicno lose stopam njegove spore spinove, svaki blok ide 3 metra iza stola. a dobio sam Rakonjca i cika Tomu. Posle grupe dobio sam cika Vitu pa izgubio od Trajceta 3:1. On mi je cak bacao jos sporije lopte i to bez spina, ne vredi, nista ne mogu da izblokiram. Poneo sam slucajno i kameru, ali sa tokom nekog meca ustanovio da je baterija prazna pa sam snimio samo pola jednog meca. U polufinalu Davor dobio Trajceta, Ljubisa dobio Milojevica. U finalu 3:1 za Ljubisu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 29.10.2011, 17:33

...pa ja uvek priznajem sve pobede...a hteo sam da probam dve trave istovremeno na FH i BH, kao korak ka tvidlovanju...nikad namerno ne gubim, ali volim da igram sa najboljima a sa dva prvaka grupa mogu jedino da igram ako pobedim na turniru :shock: ili budem cetvrti u grupi... :bye: ...a najmanje volim da podcenjujem drugare sa stonog tenisa...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod bindra » 29.10.2011, 17:45

ZoranV je napisao:Vignja je igrao sa decijim reketom i dve stare trave i hteo da bude cetvrti. Onda sa dobrom travom i reketom igrao protiv Trajceta/prvog u drugoj grupi/ i dva seta izgubio na razliku a jedan dobio 11:5 i prvi izgubio 7:11, znaci 1:3 za Trajceta, a i sa Duletom Petrovicem, u grupi, sa onim reketom, 1:3...

Jel sam nesto pogresno rekao ili je nesto drugo u pitanju.samo sam dao izvestaj kako je bilo bez ikakvog potcenjivanja bilo koga na turniru.Ja sa Vignjom imam bas drugarski odnos a to sto on voli da eksperimentise to je njgova stvar.Uostalom od njega sam gubio vise puta tako da se ne opterecujem pobedom po svaku cenu,vec koristim priliku da naucim koliko toliko da igram protiv trave.Poz druze! :amen: :amen: :amen:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod djordjestanic » 29.10.2011, 18:01

Ili sam ja glup ili ...

Kako ko igra, da li experimetiše ili menja gume to je njegova stvar.

Kad promenim nešto i izgubim ja ne kažem izgubio sam zbog promene guma/drveta/hvata/sistema (bilo čega) nego kažem da je protivnik bio bolji.

Čak i kada kalkulišem sa snagom na turniru u dve kategorije, ko pobedi bio je bolji jer i tada nisam hteo da izgubim nego sam hteo da pobedim na određeni način a pošto nisam uspeo red je da protivniku kažem bio je bolji.

Zato mi se ne sviđa kada bilo ko kaže igrao sam sa tim ireketom pa sam zbog toga izgubio.

Igraj brate sa čim želiš a izgubio si jer je protivnik bio bolji.

Ovo posebno važi za igrače koji stalno menjaju rekete. Pa Vignja promeni nedelno toliko kombinacija koliko 90% igrača ne promeni u karijeri.

Nemam ja ništa protiv toga, Vignja ima pravo da se zabavlja isto toliko koliko i njegov protivnik ali nije lepo pominjati karakteristike reketa (dečiji reket, stare trave i to 2 komada) kao uzrok poraza.

Uhhh, stvarno se primam ko filadendron. Zašto ja ovo pišem?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 29.10.2011, 18:22

Take a deep breath!!! :D

Danas si puk'o na dve teme... :D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Sale » 30.10.2011, 00:01

Ustajem i glasno dajem glas za Vignju(bar dok ne bidem igrao kao Djordje)

Vignja je poslednji Guru nas sa ne pravilnim pokretima i bez kondicije,kojima je glavni razlog za poraz ne adekvatna oprema.Svedok sam da je za masu njegovih poraza kriva oprema,to je i moj slucaj. :beee: 8-)
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja