od phrnjak » 10.06.2012, 22:55
Moram da dodam jos poneki detalj.
U apsolutnoj konkurenciji prvi mec u grupi igram sa Horvatom (kazu da igra 1. HL). Momak je bar 20 god mladji od mene. Povedem sa 2-0 (prvi set cak dobijem sa 11-3). Bio je u cudu, nervozan, stalno kritikuje svoju igru. Kad je shvatio da je za klasu ili dve bolji, omlatio me kao staru krusku.
U mecu 1/4 u svojoj kategoriji Francuz igra protiv odlicnog igraca kome ne znam ime ali je mec bio izuzetno atraktivan. U dugim ofanzivnim razmenama decko nakon svakog svog udarca okrece glavu unazad i uspeva da se pripremi za sledeci udarac. Sve to radi sa osmehom na licu. U trenutku pomislismo da igra pijan ili ima epilepsiju ali tesko da bi mogao u takvom stanju tako da igra. Prilazim do njegovog druga koji mi objasnjava da je u pitanju zezanje. Franzuz dobija ubedljivo rezultatski (mislim da je bilo 3-0 ili 3-1) ali je igra bila bila ravnopravna i neizvesna.
I jos nesto:
Cela jucerasnja zajebancija kostala je samo 10e a pored vec navedenog, na sporednom ulazu u halu toceno je ozujsko pivo u neogranicenim kolicinama. Ostalo mi je nejasno kako se organizator pokrio sa 1000e.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.