RSTSN 2014/2015

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN 2014/2015

Postod jbgwtf » 23.08.2014, 11:33

@profesionalac da te malo ohrabrim, bez treninga, mislim da samo 2-3 igraca moze da igraju sa nadom da pobede, a s obzirom da tvoj klupski igra antispinom, a da kolko sam upucen niko nema iskustva sa takvim igracima iz vaseg regiona, vi ima da se prosetate :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Milan » 23.08.2014, 12:09

Mi se iskreno nadamo da ćemo ove sezone biti 1. U treningu smo i preko leta (svakodnevno), pojačali smo se sa Petrovićem (moravac2), Milenković nam neće ići za Nemačku, tako da smo cele sezone kompletni. :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod profesionalac » 23.08.2014, 12:22

Jedan sa anti spinom drugi sa ox i ja treci.taman da lagano odigram bez treninga.ova dvojica ce da zavrse posao.hahaha.malo se salim.znam ja da bez treninga tesko moze da se igra ali sam mislio da odigram jednu neobaveznu sezonu onako turisticki,ali ipak smomi relativno jaka ekipa pa bi bilo sramota da gubimo utakmice.realno sa treningom od tri puta nedeljno sumnjam da bi neko mogao da me dobije.ali tesko mogu da odradim tri treninga a i loptica je okrugla.nikad se ne zna.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod milantra » 23.08.2014, 23:03

Milan je napisao:Mi se iskreno nadamo da ćemo ove sezone biti 1. U treningu smo i preko leta (svakodnevno), pojačali smo se sa Petrovićem (moravac2), Milenković nam neće ići za Nemačku, tako da smo cele sezone kompletni. :)

Iskreno nikad jači sastav vaše ekipe. Treba pobediti jaku Požegu, Metalac i uvek nezgodnu Ivanjicu. Nadam se da možete u viši rang.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 24.08.2014, 00:46

milantra je napisao:Iskreno nikad jači sastav vaše ekipe. Treba pobediti jaku Požegu, Metalac i uvek nezgodnu Ivanjicu. Nadam se da možete u viši rang.

Ivanjica je dosta oslabljena jer im ne igra Vlada Maksimović, razgovarao sam sa jednim njihovim igračem u Pazaru i rekao mi je da će uglavnom deca igrati ligu, Metalac je ok ekipa ali mislim da ne mogu biti u prve 4 ekipe na kraju, igraju bez Puzovića. Omladinac iz Odžaka znamo odlično i u zadnjih nekoliko mečeva sa njima, što prijateljskih, što zvaničnih, nije bilo problema. Protiv Požege igramo prvi meč, u Ćićevcu, isto kao i prošle sezone i nadamo dobrom rezultatu, ali i tebi kao gledaocu! :hello:
Milan

Postod milantra » 25.08.2014, 09:46

Milan je napisao:
milantra je napisao:Iskreno nikad jači sastav vaše ekipe. Treba pobediti jaku Požegu, Metalac i uvek nezgodnu Ivanjicu. Nadam se da možete u viši rang.

Ivanjica je dosta oslabljena jer im ne igra Vlada Maksimović, razgovarao sam sa jednim njihovim igračem u Pazaru i rekao mi je da će uglavnom deca igrati ligu, Metalac je ok ekipa ali mislim da ne mogu biti u prve 4 ekipe na kraju, igraju bez Puzovića. Omladinac iz Odžaka znamo odlično i u zadnjih nekoliko mečeva sa njima, što prijateljskih, što zvaničnih, nije bilo problema. Protiv Požege igramo prvi meč, u Ćićevcu, isto kao i prošle sezone i nadamo dobrom rezultatu, ali i tebi kao gledaocu! :hello:

Pre par dana sam se čuo sa Bracom Pajević iz KG-a, koji će i ove godine igrati za Požegu sa Željkom, Komićem i Đukanovićem. Mislim da će Vam oni biti glavni konkurenti za I mesto. A što se tiče gledanja meča, dolazim da ga gledam, samo ako ne budem sudio meč u Brusu u isto vreme.
Korisnikov avatar
milantra

Postod moravac2 » 25.08.2014, 10:15

Ekipa Požege je apsolutni favorit. Srećom, naredne sezone u viši rang idu po 2 ekipe, bez baraža. To je istorijska šansa...
moravac2

Pridružio se: 26.07.2013, 07:24

Postod milantra » 25.08.2014, 11:43

moravac2 je napisao:Ekipa Požege je apsolutni favorit. Srećom, naredne sezone u viši rang idu po 2 ekipe, bez baraža. To je istorijska šansa...

"Istoriju piše pobednik." Nadam se da ćete je napisati.
Korisnikov avatar
milantra

Postod Milan » 25.08.2014, 22:56

moravac2 je napisao:Ekipa Požege je apsolutni favorit. Srećom, naredne sezone u viši rang idu po 2 ekipe, bez baraža. To je istorijska šansa...

Malo si preterao sa davanjem statusa favorita Požegi. Snage su ujednačene, oni su se pojačali Obradovićem i Cvetićem iz Arilja, ali to nisu preterana pojačanja s'obzirom da smo Cvetića u oba susreta po dvaput a Obradovića u oba susreta po jednom dobili. Protiv Požege smo u prvoj polusezonji izgubili 4:2 (3 meča po 3:2) a u drugom meču smo izgubili svega 3 seta, 4:0 za nas i to u Požegi, tako da ja ipak mislim da MI imamo veće šanse za pobedu. Ne pričam navijački već po mom, a i po mišljenju mnogih igrača sa kojima sam razgovarao, realno. Ti sam znaš koliko treniramo jer i ti treniraš sa nama, tako da... ;)
Milan

Postod milantra » 26.08.2014, 09:10

Milan je napisao:

Malo si preterao sa davanjem statusa favorita Požegi. Snage su ujednačene, oni su se pojačali Obradovićem i Cvetićem iz Arilja, ali to nisu preterana pojačanja s'obzirom da smo Cvetića u oba susreta po dvaput a Obradovića u oba susreta po jednom dobili. Protiv Požege smo u prvoj polusezonji izgubili 4:2 (3 meča po 3:2) a u drugom meču smo izgubili svega 3 seta, 4:0 za nas i to u Požegi, tako da ja ipak mislim da MI imamo veće šanse za pobedu. Ne pričam navijački već po mom, a i po mišljenju mnogih igrača sa kojima sam razgovarao, realno. Ti sam znaš koliko treniramo jer i ti treniraš sa nama, tako da... ;)

"Na muci se poznaju junaci." Imaćete velike muke da ih pobedite (ja Vam to iskreno želim), s obzirom da su pojačani navedenim igračima iz Arilja. Nisam znao za tu informaciju. A pitao sam se gde je Arilje na listi. Junački se borite u svakom meču, verujem u Vas i želim Vam da zaigrate u Kvalitetnoj ligi.
Korisnikov avatar
milantra

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja