od ivan » 04.09.2011, 21:30
Nije bio los turnir. 15 igraca, dosao je i LucicNS, i omlatio nas sve. Najpre moji licni utisci o prostoru: prostor nije los, ima ga dosta, bar za moju igru al ja se ne odmicem mnogo od stola, no za krajnju ocenu treba konsultovati nekog klasicnog defanzivca koji igra daleko od stola. Svetlo dobro. Zidovi plavi sto je isto dobro. Stolovi neizlizani, dobro. Klime visoko pa ne uticu na lopticu, dobro (a ne ko kod nekih gde su blizu i jos okrenute direktno u sto i igrace pa em mi lopta bezi na stranu em dobijem proliv). Pod mi deluje tvrdo - licno ne volim. Loptice jajaste - katastrofa. Imam osecaj da niko osim mene ne primecuje kad su jajaste lopte, ja to vidim po prvoj lopti na zagrevanju, takve lopte imaju nepravilnu putanju i dok lete, a umeju i posle odskoka da zanesu u bilo kom od pravaca. Zavrtite loptu na stolu i odma ce vam biti jasno dal je jajasta ili ne. Sreca pa smo imali pri sebi neke trening loptice pa smo igrali s njima.
Bilo 4 grupe po 4, prvi u grupama su bili trojica iz moje ekipe, Trajce, Reketas i ja, i LucicNS u cetvrtoj. Prvi i drugi iz grupa su se delili u dve nove grupe od po 4. U jednoj prvi LucicNS, pa Reketas, Mihailovic, Todorovic Dusan, u drugoj Trajce pa Vlada Milojevic, ja, Gaja. Trajce me standardno omlatio, Vlada isto, Gaja nije pruzio neki otpor. Finale LucicNS dobio Trajceta, za trece Milojevic Reketasa, za peto Mihailovic mene. Pobednik je dobio za nagradu knjigu o sportskim dijetama.
Pokupio sam neke razultate pa cu ubaciti nekad u rejting listu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people