Međunarodni turnir RSTSN

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Međunarodni turnir RSTSN

Postod Milan » 22.09.2013, 06:23

Rezultate ću postaviti danas, kada ze završi i drugi dan takmičenja (juniori/ke). Inače, ovo je Gacev, odigrao je odlično, ali ovaj mali koji je drugi je za mene najveće iznenađenje. Dobio je 1. nosioca Nikšu Martinovića, lagano.
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod pecajo » 22.09.2013, 14:33

Moso je napisao:Mogao si i neke rezultate da postavis kada si vec postavio slike a ako imas i video snimak, bilo bi jos bolje. Elem, ovaj sa peharom u ruci bi trebalo da je Gacev Aleksa iz Pirota zar ne ?

svratili smo iz aleksinca sa republickih seoskih ol. igara gde smo bili drugi i video zadnja dva seta Gaceva i klinca koji je tada vodio 2 :1 i onda je sjajni Gacev dobio dva seta sjajni su to momcici koji igraju fantasticno
pecajo

Pridružio se: 10.07.2013, 11:02
Reket: Timo Boll Spirit
fh tenergy 05fx max
bh. tenergy 05fx max

2.
drvo : Timo Boll ZLC
fh : Tenergy 05 FX Max
bh : Tenergy 05 FX Max

Postod scvlada » 22.09.2013, 21:17

Moram da pohvalim besprekornu organizaciju,sve u minut po rasporedu,žreb,raspored partija,sudije sve odlicno.Prijatna atmosfera,ljubazni domaćini.Čestitam pobenicima i evo prvi minut trećeg seta meča kadetkinja na stolu br 8 za ulazak u 8.Sofija(u dresu Zvezde) protiv Dragane (cvetni dres).Loš snimak jer sam nešto fokusirao na kameri ,pa nisam uspeo ,a zaboravih da vratim.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Milan » 22.09.2013, 21:45

Slika

Slika
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 23.09.2013, 07:34

Evo i ja kao učesnik takmičenja (bio sam sudija) da dam svoj komentar. Prvo moram da pohvalim domaćine iz Ćićevca na izuzetnoj gostoprimljivosti i odlično organizovanoj hali za ovaj nivo takmičenja. Mogu slobodno da kažem da se u Ćićevcu sa ovim kapacitetom i ovakvim uslovima može slobodno organizovati i međunarodni (evropski) nivo takmičenja u stonom tenisu. Hala sportova u Ćićevcu je idealna za stoni tenis. Blizina auto-puta Beograd-Niš, smeštajni kapaciteti u hotelima u Ćićevcu i Pojatu su zadovoljavajući. Jednom rečju, odlično. Što se organizacionog dela turnira tiče tu smo se mi kao sudije potrudile da stvarno odradimo posao profesionalno i meni lično je bilo zadovoljstvo što sam sudio nekoliko izuzetno kvalitetnh mečeva oba dana. Prvog dana takmičenja Gacev Aleksa je oduševio svojom igrom sve prisutne i pokazao da se na njega može ozbiljno računati u narednom periodu. Što se tiče "malog dečaka" koji je osvojio drugo mesto izgubivši u jako tesnom finalu protiv pomenutog Gaceva, reč je o Jovičić Matiji iz "Staka". Dečak je izuzetno talentovan, brz, kako ja volim da kažem "bezobrazan da osvoji poen" (u pozitivnom smislu). I sam Branko Brstina trener "Spartaka"iz Subotice mi je rekao da odavno nije video ovako perspektivnog igrača i da je njegovog igrača Martinović Nikšu kako on kaže "oprao 3:0". Toliko od mene. Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Moso » 23.09.2013, 10:45

U najmanju ruku je zalosno da niko nije snimio makar finala takmicenja jer sam siguran da je imalo sta da se vidi...
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Prethodni

Povratak na Takmičenja