regionalna liga nis grupa jug 2013/2014

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: regionalna liga nis grupa jug 2013/2014

Postod profesionalac » 16.07.2013, 23:27

Iskreno mnogo jacih igraca je u bilo u grupi centar gde smo igrali unazad desetak godina.i po meni je ta grupa uvek imala najjace igrace u ligi i najteze se dolazilo do prvog mesta za razliku od ostalih grupa.ja kad sam bio u treningu (tri puta nedeljno po dva sata) pobedjivao sam cicka bez problema kao i masu igraca iz kvalitetne lige koji sada imaju preko 70posto pobeda.a da ne pricam o igracima iz regionalne lige.kad bi ovi moji igraci malo zapeli i ozbiljnije shvatili trening i takmicenje ladno bi bili prvi u bilo kojoj grupi.nego to je vec druga prica ovako i ja gubim ambicije pa me je tesko "pokrenuti".ali kad bi nasao jednog dobrog igraca to bi bio cirkus u ligi.samo bi se prosetali kao kaznena ekspedicija.hahahahahaha
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod david » 17.07.2013, 07:59

jao,kakav cicko,sa njim sam igrao 3 puta u zivotu,i mozda mi je uzeo 13 poena ukupno u 3 meca....a sto se tice lige centar,slazem se sa tobom,tamo je uvek najjaca konkurencija,i ima najvise kvalitetnih ekipa,dok u ostalim imaju jedna do dve jake ekipe,a ostale su dosta losije....
david

Pridružio se: 09.03.2013, 09:25
Reket: drvo:Timo Boll ALC
fh:tibhar aurus
bh:tibhar aurus

Postod milantra » 17.07.2013, 08:09

david je napisao:drago mi je da se negde igra dva puta dnevno....sto se tice ekipa>Omladinac nije nista posebno,cak stavise,nemaju nekog jakog igraca....ali ivanjica je ok ekipa,jaca je nego prosle sezone,videces....pojacali su se.Ja ti zelim srecu,da budes prvi i da udjes u kv.ligu,pa da igramo meceve...puno pozdrava

Pozdrav Davide,
Hteo sam da te pitam sa kojim igračima se Ivanjica pojačala? Što se tiče ekipe iz Ćićevca, moje mišljenje je (pošto ih dobro poznajem) da ukoliko u ovom sastavu uz dobre treninge, u poređenju sa prethodnom sezonom budu uložili 30% više sebe, realno mogu da konkurišu za najviši plasman. Prošle sezone su kod kuće izgubili samo od Omladinca (koliko se sećam). Dobili su Ivanjicu i Arilje kod kuće. Njihov "prelomni" meč bio je u Kosjeriću kada ih je pobedila ekipa "Crnokosa" 4:1, koja je do tada imala sve poraze. Da su tu zabeležili pobedu, sigurno bi bili u "baražu". Hteo sam da pitam za ekipu iz Požege, kakva je to ekipa? Nju ovde niko ne pominje? Da ne bude ona najprijatnije iznenađenje lige? U svakom slučaju, biće to jako zanimljiva liga, vrlo kvalitetni mečevi, a ja se nadam da ću neki od njih i suditi. Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod jbgwtf » 17.07.2013, 08:53

u jugo-istoku pa ove god u jugu je 2 god zaredom pirot bio kaznena ekspedicija ... ove godine u istok tipujem na rstk pirot, jug sam neodlucan , ali mislim da je trenutno luznica glavni favorit mada ima tu ekipa koje mogu da pomrse konce..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Milan » 17.07.2013, 10:43

milantra je napisao:Hteo sam da te pitam sa kojim igračima se Ivanjica pojačala? Što se tiče ekipe iz Ćićevca, moje mišljenje je (pošto ih dobro poznajem) da ukoliko u ovom sastavu uz dobre treninge, u poređenju sa prethodnom sezonom budu uložili 30% više sebe, realno mogu da konkurišu za najviši plasman. Prošle sezone su kod kuće izgubili samo od Omladinca (koliko se sećam). Dobili su Ivanjicu i Arilje kod kuće. Njihov "prelomni" meč bio je u Kosjeriću kada ih je pobedila ekipa "Crnokosa" 4:1, koja je do tada imala sve poraze. Da su tu zabeležili pobedu, sigurno bi bili u "baražu". Hteo sam da pitam za ekipu iz Požege, kakva je to ekipa? Nju ovde niko ne pominje? Da ne bude ona najprijatnije iznenađenje lige? U svakom slučaju, biće to jako zanimljiva liga, vrlo kvalitetni mečevi, a ja se nadam da ću neki od njih i suditi. Pozdrav. :wave:

Pitao sam jednog dečka iz Kosjerića za ekipu Požege. Kaže da su solidni, ali da će teško doći do prva 4 mesta u ligi...
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod david » 17.07.2013, 12:51

ne znam koji su igraci prosle godine igrali za ivanjicu,a video sam ih pre desetak dana na jednom turniru,i posto sam dobar prijatelj sa njima,rekli su mi da su se pojacali za ligu i da idu na prvo mesto.A sto se tice pozege,ne znam u kom sastavu ce igrati,mada imaju solidnih igraca.Mogu biti jako nezgodni ako budu u punom sastavu,a ako bude igrala rezervna ekipa,nemaju nikakve sanse ni za 5 mesto....to je moje misljenje.Puno pozdrava
david

Pridružio se: 09.03.2013, 09:25
Reket: drvo:Timo Boll ALC
fh:tibhar aurus
bh:tibhar aurus

Postod profesionalac » 17.07.2013, 21:05

david je napisao:jao,kakav cicko,sa njim sam igrao 3 puta u zivotu,i mozda mi je uzeo 13 poena ukupno u 3 meca....a sto se tice lige centar,slazem se sa tobom,tamo je uvek najjaca konkurencija,i ima najvise kvalitetnih ekipa,dok u ostalim imaju jedna do dve jake ekipe,a ostale su dosta losije....

Izgleda da si ti mladji igrac po godinama.ne znas ti kako je cicko igrao pre 15-tak godina.dobijao je i pokojnog svanju iz nisa u svoje vreme.i rakic je bio sila sila od igraca tada.e sad je druga prica.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod profesionalac » 17.07.2013, 21:09

jbgwtf je napisao:u jugo-istoku pa ove god u jugu je 2 god zaredom pirot bio kaznena ekspedicija ... ove godine u istok tipujem na rstk pirot, jug sam neodlucan , ali mislim da je trenutno luznica glavni favorit mada ima tu ekipa koje mogu da pomrse konce..

A kakve su ove dve ekipe iz vranja?oni su mi totalna nepoznanica.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod Milan » 17.07.2013, 21:12

profesionalac je napisao:Izgleda da si ti mladji igrac po godinama.ne znas ti kako je cicko igrao pre 15-tak godina.dobijao je i pokojnog svanju iz nisa u svoje vreme.i rakic je bio sila sila od igraca tada.e sad je druga prica.

Ja ne znam kakav je Cicko bio pre (sad je dobar za ovaj rang), ali znam da je Rakić nekada igrao sa Lupuleskom, Karašom i ostalim poznatim igračima. Sada na nivou regionalne je jedva stigao do 50% pobeda (dobio sam ga 3:2, jedva! :D)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod jbgwtf » 18.07.2013, 00:24

nisam bas siguran , ali prica je da ce za vranje 2 da igraju kadeti(koji su odlicni , imaju valjda jednog levorukog) ove sezone im je igrao jedan senior koji je najslabiji , a postoji mogucnost da ce opet da zaigraju braca prokic ... obojica su igrali ove sezone za vranje 1 , a prosle sezone je stariji u regionu imao 16/4 , 2 poraza od pirota i 2 od bele palanke...
isto tako kazu da ce u top spin da predje taj senior .. al, ako lepo rasporede igrace i jedna i druga ekipa ima da budu dovoljno dobre da pobede bilo kog.. kad izadje spisak igraca moci cu da kazem nesto preciznije...
@Milane sto se tice cicka- na razigravNju je izgubio 3:0 od igraca iz prokuplja koji je imao 60tak % u jugu... oga sam ja 2x dobio lagano sezonu ranije, tako da on nije vise sto je nekad bio , a bio je babaroga , igrao sam s njim ranije i imao je igrus i brzinu , sad je usporen, i igra na servu i nepredvidivost.. a i sam si reko da je rakic sa 50tak po100, onaj decko sto igra za njih, ne bi smeo da vam uzme vise od 3 poena po setu.... ono sto ocu da kazem je da ako ne mozete da dobijete tu ekipu sa minimum 4:2 u barazu nemate sta da trazite prvo iz centra recimo da lala bude prva oni su jaci , a verujem i b.paunovi , iz juga tri ili 4 ekipica ima jace igrace , zavisi od vranjanca, istok 2-3...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja