jbgwtf je napisao:sinbad je napisao:Moso jbgwtf je svojim postom aludirao na sastav ekipe Jagodine.Napisao je tacno šta je hteo.
upravo tako..
@moso izvini ako te je uvredilo s onom ispravkom, ali mislio sam da znas da igraci nisu Jagodincitj. jedan jeste, ali on je odigrao samo 1 ili 2 partije..
He, he, sve je u redu druze, nisam odmah skapirao sta si hteo da kazes
Naravno da znam i licno poznajem sve igrace Jagodine, ukljucujuci i Vojkana Stojmirovica i da su sva trojica placeni igraci iz Nisa, tako da ti je dobra fora. Inace, Jagodinu sam samo onako dodao, moj se post pre svega odnosio na Lalu Majur i dolazak Perssona i Svedske reprezentacije koji bi kod nas trebalo da provedu 4-5 dana. Da dodam i to da je stoni tenis u Jagodini znacajno dobio na popularnosti ove godine sto potvrdjuje i takmicenje u opstinskoj ligi gde se ukupno prijavilo cak 32 ekipe. Nego, mozes li mi reci za koju ti ekipu igras jer za profesionalca znam da igra za Aleksinac.
Poz. i mozda se vidimo u Nisu

tj. jedan jeste, ali on je odigrao samo 1 ili 2 partije..
, isto u to doba pirot je imao jednu ekipu, a sad ima 3 muske i zensku.. u Nisu se samo radjaju novi klubovi i otvaraju neki prostori za igru
Jednom je mislim cak cak i opsovao u fazonu "jebeni seljaci" , stavrno neotesano ...