Regionalne Lige rstsn(rstscs)

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Regionalne Lige - rstsn(rstscs)

Postod Moso » 23.04.2013, 13:27

jbgwtf je napisao:
sinbad je napisao:Moso jbgwtf je svojim postom aludirao na sastav ekipe Jagodine.Napisao je tacno šta je hteo.

upravo tako..
@moso izvini ako te je uvredilo s onom ispravkom, ali mislio sam da znas da igraci nisu Jagodinci :) tj. jedan jeste, ali on je odigrao samo 1 ili 2 partije..

He, he, sve je u redu druze, nisam odmah skapirao sta si hteo da kazes :good:
Naravno da znam i licno poznajem sve igrace Jagodine, ukljucujuci i Vojkana Stojmirovica i da su sva trojica placeni igraci iz Nisa, tako da ti je dobra fora. Inace, Jagodinu sam samo onako dodao, moj se post pre svega odnosio na Lalu Majur i dolazak Perssona i Svedske reprezentacije koji bi kod nas trebalo da provedu 4-5 dana. Da dodam i to da je stoni tenis u Jagodini znacajno dobio na popularnosti ove godine sto potvrdjuje i takmicenje u opstinskoj ligi gde se ukupno prijavilo cak 32 ekipe. Nego, mozes li mi reci za koju ti ekipu igras jer za profesionalca znam da igra za Aleksinac.

Poz. i mozda se vidimo u Nisu :wave:
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod jbgwtf » 23.04.2013, 18:08

4.maja se odigrava baraz u Nisu, ali ne pise u kolko h pocinje , istog tog dana jedan STK iz nisa organizuje turnir, koji pocinje od 10h- trebalo bi da bude po kvalitetu igraca bude jaci nego baraz :)
ne samo jagodina, citav region - npr u Babusnici kad sam pocinjao da igram jedva smo se skupljali da odigramo ligu da nas ne kazne , a sad nas ima i u drugim ekipama,a ima i zenska ekipa :D , isto u to doba pirot je imao jednu ekipu, a sad ima 3 muske i zensku.. u Nisu se samo radjaju novi klubovi i otvaraju neki prostori za igru :D - - - e sad ili svi oce pare pa pokusavaju i iz ovog sporta da iscede ili je stoni tenis zaista postao popularan :D
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Moso » 03.05.2013, 23:25

Kvalifikacioni turnir za popunu Kvalitetne lige RSTSN za sezonu 2013/2014. za muškarce održaće se u Subotu, 04. maja 2013.g. U Nišu, sala Stonoteniskog doma,ul.Branka Miljkovića 1 sa početkom od 10,oo časova.

Na osnovu plasmana u Ligama Srbije RSTSN-centar,zapad,istok i jug na ovom turniru imaju pravo da učestvju sledeće ekipe:

1. LALA - Majur prvak lige centar
2. OMLADINAC - Odžaci prvak lige zapad
3. TOPLIČANIN 2 - Prokuplje prvak lige jug
4. PIROT - Pirot prvak lige istok

U Kvalitetnu ligu RSTSN plasiraju se dve ekipe koje na kvalifikaciono turniru osvoje 1. i 2. mesto.

Ocekujte video snimak i izvestaj sa ovog takmicenja i srecno svim ekipama.
Korisnikov avatar
Moso

Postod pujke » 04.05.2013, 07:31

Moso javljaj rezultate , odnosno objavljuj na forumu , navijamo za naše sportske rivale iz Majura
pujke

Pridružio se: 14.04.2011, 06:20
Reket: Drvo Butterfly Timo Boll ALC , bh friendchip 804 2,0mm , fh tenergy 05 2,1mm

Postod Milan » 04.05.2013, 09:18

AJMO CICKO! :aikido: :aikido: :aikido:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Milan » 04.05.2013, 12:44

Prvi rezultat koji sam saznao: Omladinac - Pirot 1:4

Gacev dobio Dragana Pantelića (Cicka), najboljeg igrača naše lige.
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod jbgwtf » 04.05.2013, 15:33

evo rezultata... i nekih zanimljivosti
Pirot- Lala 4:0 - pocelo je i igraci su drhtali , al posle prvog seta admir je s lakocom osvojio sledeca 2.. 2 mec je bio vrlo zanimljiv - kad se posle 3ceg seta umorio igrac Lale koji je u tom trenutku vodio 2:1 i bukvalno je masakriran naredna 2
Omladinac-Toplicanin II - 1:4 - 1 mec je bio najzanimljiviji Pantelic:Drobnjakovic 3:2 retko koji poen je bio kratak
Lala-Toplicanin II 0:4 videlo se da u redovima Lale vlada nervoza
Pirot - Omladinac 4:0 - zapravo @Milane i Ristic i Gacev su dobili Pantelica 3:2 i 3:1
Toplicanin II - Pirot 2:4 - toplicanin pustio 2 zamene, pirot jednu
Lala-Omladinac 4:2 Vrlo zanimljiv mec- gde je 3ci i najmladji igrac omladinca imao 2:1 protiv igraca Lale koji je po kvalitetu mnogo bolji i izgubio - osvojio je srce publike svojom borbenoscu :D
1 Pirot
2 Toplicanin II
3 Lala
4 Omladinac
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod Moso » 04.05.2013, 18:34

jbgwtf je objavio rezultate a ja mogu samo da iznesem svoje utiske, no najpre bih cestitao ekipama Pirota i Toplicanina koji su sasvim zasluzeno osvojili prva dva mesta. Ekipa Lala Majur je dala svoj maksimum, vidjeni su neki od izvanrednih poena ali je utisak da su prve dve ekipe utreniranije. Iako rezultat od 4:0 ne govori tako, u svim mecevima je ekipa Lala Majur pruzila dobar otpor i nije falilo mnogo da, ako nista drugo, ono bar rezultat ne bude ovako ubedljiv. No, sta je tu je, a trece mesto Lale Majur im mozda donese ulazak u Kvalitetnu ligu ukoliko se kojim slucajem desi da neka od postojecih ekipa te lige odustane od daljeg takmicenja zbog loseg finansijskog stanja - recimo ... :amen:

Meni je malo falilo da izudaram sudiju kretena koji me je javno upozorio da mu smeta BIP zvuk moje kamere pri pauziranju a nisu mu smetali neodmereni krici, dobacivanja i vredjanja navijaca Pirota. Kamo sreca da je vise navijaca na ovakvim mecevima i da je vise kamera pa da ima sta da se vidi na youtube sto sam mu i rekao . Ono sto me iritiralo je to sto sam uvek pauzirao nakon odigranog poena (kada se zvuk kamere i cuo) a ne u toku samog poena a nakon poena uvek slede apluzi, uzvici i slicno sto je sasvim normalna stvar u svakom sportu a on se uhvatio za zvuk kamere.

Kako god, u narednih par dana prebacujem snimak na hard a potom sledi kompresija i dizanje videa na youtube a link cu svakako postaviti ovde na forumu.

@jbgwtf

Mogao si i da mi se javis, bio sam jedini sa kamerom, nisi mogao da promasis. :wave:
Korisnikov avatar
Moso

Postod jbgwtf » 04.05.2013, 18:53

@moso nisam znao da si to ti , pa mi bilo glupo.. .inace, ja sam onaj celavko s plavom majcom ( verovatno si me snimao non stop ) :D
nmvz sad znam ko si za drugi x :D..... inace, sto se tice sudije i kamere meni je bilo cudno, al stavi se na njegovo mesto da ti je neki zvuk iritantan , a moras da sedis da ga slusas , ...( na kameri zvuk ionako moze da se iskljuci)
- taj navijac je jedan od funkcionera rstsn i predsednik kluba :) - meni je samo 1x smetao kad je sudio i dobacivao, a ja igrao, drugi x mi je bilo zabavno, cak sam se osecao opustenije kad on onako dobacuje svojim igracima :D
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod Moso » 04.05.2013, 20:35

@jbgwtf

Zapazio sam te druze, cak sam pomislio da si u timu sa Vladom Mitrovicem i njegovom Paracinskom ekipom jer su i oni bili u plavim majicama :D

Zao mi je sto cujem da je covek sa takvim "manirima" rukovodioc RSTSN i neko bi trebalo da mu skrene paznju na ponasanje ili da ga neko napuca sledeci put pa mu mozda pamet dodje u glavu :banghead: Jednom je mislim cak cak i opsovao u fazonu "jebeni seljaci" , stavrno neotesano ...
Korisnikov avatar
Moso

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja