davortintor je napisao:Au , brate koliko igrača u Bečeju. Mislim da je ukupno bilo izmedju 180 i 190 . U apsolutnoj kategoriji bilo 32 grupe . Bilo je dosta novih učesnika naročito iz Hrvatske . Igrači iz Rumunije nisu došli u standardnom broju , a iz Slovenije mislim da nije bilo nikog . Znači uz njihovo učešće bilo bi preko 200 igrača. Turnir se završio oko 21,oo h . 14 stolova je bilo u upotrebi i brže nije nikako moglo. Dakle organizacija perfektna . Veliki broj odličnih igrača i pregršt fantastičnih partija. Po meni plasman Gorana Petrovića iz Niša i nije neko iznenadjenje. Čovek igra odlično , ima soft na bekhendu i prvi put je došao na Kolenica kup pa je bio nepoznanica većem broju ljudi . Na svim turnirima koji su igrani u južnom regionu , a na kojima je učestvovao uvek je bio plasiran izuzetno visoko. Što se tiče moje igre ja sam zadovoljan. U apsolutnoj sam odigrao fenomenalnu partiju protiv Igora Tomića iz Hrvatske i izgubio 3-2 i to 11-9 u petom setu. Prošao grupu kao drugi i izgubio od Maćešića iz Hrvatske 3-0. Igrač ima soft na bekhendu i sve školske udarce i u suštini odličan igrač. Ali serve su mu na ivici regularnosti ( eto da nekažem neregularne ). Za njih mi kažemo " one što se namažu na hleb ispod stola". Kad god je frka on ti pošalje takvu servu i dovidjenja. Od istog igrača je i Rančić izgubio. Možda su te serve i regularne , možda ja nevidim dobro da li ih je dovoljno izbacio iz ruke. Ako su regularne ja se dotičnom, uz svo poštovanje duboko izvinjavam. Sve u svemu prezadovoljan sam svojom igrom . Kolenica je bila dosada najbolja koju sam jeo . Mislim da o kvalitetu kolenice najbolji sud može da da naš drug Sale Saveski kome je zapala kolenica neznam ni ja od kolike "životinjke". Nebi mogli da je pojedemo ni nas trojica. U restoranu odlična muzika , zbog koje su svi prisutni bili u odličnom , veselom i opuštenom raspoloženju a naročito naši prijatelji iz Hrvatske koje ovom prilikom sve puno pozdravljam i zahvaljujem im se na dolasku i učešću na ovoj predivnoj stonoteniskoj manifestaciji . Naravno ovaj pozdrav važi i za sve ostale učesnike turnira . Ćao.
Sale je napisao::clapping: Samo da se pridruzim cestitkama za organizaciju i tradicionalnu gostoprimljivost i da dodam da je tv Vojvodina takodje imala u jucerasnjem dnevniku sjajnu kratku reportazu.Bilo je super sto bi Nenad Djukic reko rezultat je u drugom planu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju