Kolenica kup XIII-Bečej

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Kolenica kup XIII-Bečej

Postod Dejan Zeremski » 10.02.2014, 18:31

Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod Dejan Zeremski » 10.02.2014, 18:39

davortintor je napisao:Au , brate koliko igrača u Bečeju. Mislim da je ukupno bilo izmedju 180 i 190 . U apsolutnoj kategoriji bilo 32 grupe . Bilo je dosta novih učesnika naročito iz Hrvatske . Igrači iz Rumunije nisu došli u standardnom broju , a iz Slovenije mislim da nije bilo nikog . Znači uz njihovo učešće bilo bi preko 200 igrača. Turnir se završio oko 21,oo h . 14 stolova je bilo u upotrebi i brže nije nikako moglo. Dakle organizacija perfektna . Veliki broj odličnih igrača i pregršt fantastičnih partija. Po meni plasman Gorana Petrovića iz Niša i nije neko iznenadjenje. Čovek igra odlično , ima soft na bekhendu i prvi put je došao na Kolenica kup pa je bio nepoznanica većem broju ljudi . Na svim turnirima koji su igrani u južnom regionu , a na kojima je učestvovao uvek je bio plasiran izuzetno visoko. Što se tiče moje igre ja sam zadovoljan. U apsolutnoj sam odigrao fenomenalnu partiju protiv Igora Tomića iz Hrvatske i izgubio 3-2 i to 11-9 u petom setu. Prošao grupu kao drugi i izgubio od Maćešića iz Hrvatske 3-0. Igrač ima soft na bekhendu i sve školske udarce i u suštini odličan igrač. Ali serve su mu na ivici regularnosti ( eto da nekažem neregularne ). Za njih mi kažemo " one što se namažu na hleb ispod stola". Kad god je frka on ti pošalje takvu servu i dovidjenja. Od istog igrača je i Rančić izgubio. Možda su te serve i regularne , možda ja nevidim dobro da li ih je dovoljno izbacio iz ruke. Ako su regularne ja se dotičnom, uz svo poštovanje duboko izvinjavam. Sve u svemu prezadovoljan sam svojom igrom . Kolenica je bila dosada najbolja koju sam jeo . Mislim da o kvalitetu kolenice najbolji sud može da da naš drug Sale Saveski kome je zapala kolenica neznam ni ja od kolike "životinjke". Nebi mogli da je pojedemo ni nas trojica. U restoranu odlična muzika , zbog koje su svi prisutni bili u odličnom , veselom i opuštenom raspoloženju a naročito naši prijatelji iz Hrvatske koje ovom prilikom sve puno pozdravljam i zahvaljujem im se na dolasku i učešću na ovoj predivnoj stonoteniskoj manifestaciji . Naravno ovaj pozdrav važi i za sve ostale učesnike turnira . Ćao.

Hvala Davore na podršci i drago nam je da ste zadovoljni u celosti sa organizacijom Kolenica kupa br.XIII.Ukupno je bilo 192 takmičara.Rumuna je bilo mislim 12 ali oni na koje ste navikli ( Petrecu,Stilcu i Radu ) su ovog puta preskočili iz opravdanih razloga ( liga ) .Takodje iz opravdanih razloga par stalnih učesnika nije došlo ( Svrzić,Petrović Dejan,Lukić itd...) Slovenci nam tradicionalno dolaze uvek u septembru,ovaj termin njima ne odgovara.Sve u svemu opet smo morali u subotu da se rastrčimo po gradu da kupimo još 40 butkica iako smo već spremili 190 komada.Na kraju su izgleda bile najbolje do sada jer ni jedna nije ostala.Nas par iz Bečeja je na kraju morali da deli da bi bilo za sve ostale :D .Srećom pa su ogromne i nije bio problem...Pozdrav i vidimo se početkom juna na naradnoj Kolenici
Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 11.02.2014, 08:49

Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 11.02.2014, 13:55

Dejan Zeremski

Postod Sale » 12.02.2014, 18:11

:clapping: Samo da se pridruzim cestitkama za organizaciju i tradicionalnu gostoprimljivost i da dodam da je tv Vojvodina takodje imala u jucerasnjem dnevniku sjajnu kratku reportazu.Bilo je super sto bi Nenad Djukic reko rezultat je u drugom planu.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod LucicNS » 12.02.2014, 22:50

Sale je napisao::clapping: Samo da se pridruzim cestitkama za organizaciju i tradicionalnu gostoprimljivost i da dodam da je tv Vojvodina takodje imala u jucerasnjem dnevniku sjajnu kratku reportazu.Bilo je super sto bi Nenad Djukic reko rezultat je u drugom planu.

Lako je reći da je rezultat u drugom planu kad osvojiš turnir... :rotfl:
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Prethodni

Povratak na Takmičenja