ja sam ostao malo duze... gacev je izgubio od pavlovica 3:2 , a imao je mec loptu , zamalo da udje u polufinale.- nisam 100po100 siguran ali ivic pavlovic su finalisti, zenski dubl olga i bisa su ostale da igraju finale sa vucic( i nzm kako se zove njena partnerka). finale mix dubla - gde je igrala moja sestra sa zakicem i izgubili su od PETROVIĆ Goran - MIJAJILOVIĆ Olga 3:0 ... inace moj mix je ispao u prvom kolu od drugoplasiranih, posle katastrofalnog pocetka, u 3cem setu smo poceli da pogadjamo ponesto i imali set loptu i izgubili smo taj set 14:12..
pojedinacno sam proso grupe - izgubio od Stankovic Ivice -Kg 3:1 i dobio Marinkovic Milana Timok 3:0... posle grupe sam igrao sa Janackovic Stefanom -RSTK Pirot 1 set sam poveo 6:0 i izgubio, drugi sam opet izgubio poprilicno lagano, u trecem sam se opustio i promenio taktiku pa sam se nekako izvuko, cetvrti sam okrenuo od 10:6 i u petom sam dobio 11:9... i zadnja partija sa Vojkanom V. 3:1..
u dublu smo samo solidno pogadjali( s obzirom da se nismo kretali), i dosta dobro zadrzavali lopticu bilo je lepih poena, igra nam je bila dovoljna samo da ih razigramo 11:5 11:6 11:4..
zadovoljan sam svojom psihom, nemam vise tremu,mnogo sam opusteniji i pocinje vec da lici moja igra na stoni tenis