Pojedinačno prvenstvo RSTSN za seniore/ke

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Pojedinačno prvenstvo RSTSN za seniore/ke

Postod Milan » 26.01.2014, 18:22

Moji utisci: U grupi polovičan učinak, pobeda protiv Lepića iz Požarevca (vodio 10:5 i 2:1) i poraz od Martina Markovića 3:1. I ako sam prošao grupu igrao sam loše, pogotovo protiv Markovića. Na glavnoj tabli me je čekao Pevac iz Niša i dobio me 3:1, tu sam već odigrao bolje. U dublu protiv Kljajića i Davidovića odlična partija. U prvom setu smo Nemanja i ja vodili 9:0, i osvojili taj set sa 11:7. Pri rezultatu 1:1 u setovima imali smo set loptu za 2:1 za nas ali je nismo iskoristili i dobili su nas 3:1. Sve u svemu, u tom meču smo igrali odlično. U mixu smo prošli 1. kolo, igrali smo protiv Petra Nikodijevića i Sanje Anđelković iz Paraćina. Vodili smo 2:0, izjednačili su na 2:2, ali smo u 5. ipak bili bolji i dobili ih 3:2. U 1/4 finalu Dule Mihajlović (Medijana) i Marija Perović (Goč). Odigrali smo solidno ali smo izgubili 3:1. Nisam ostao do kraja tako da ne znam ostale rezultate. :wave:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod jbgwtf » 26.01.2014, 19:10

ja sam ostao malo duze... gacev je izgubio od pavlovica 3:2 , a imao je mec loptu , zamalo da udje u polufinale.- nisam 100po100 siguran ali ivic pavlovic su finalisti, zenski dubl olga i bisa su ostale da igraju finale sa vucic( i nzm kako se zove njena partnerka). finale mix dubla - gde je igrala moja sestra sa zakicem i izgubili su od PETROVIĆ Goran - MIJAJILOVIĆ Olga 3:0 ... inace moj mix je ispao u prvom kolu od drugoplasiranih, posle katastrofalnog pocetka, u 3cem setu smo poceli da pogadjamo ponesto i imali set loptu i izgubili smo taj set 14:12..
pojedinacno sam proso grupe - izgubio od Stankovic Ivice -Kg 3:1 i dobio Marinkovic Milana Timok 3:0... posle grupe sam igrao sa Janackovic Stefanom -RSTK Pirot 1 set sam poveo 6:0 i izgubio, drugi sam opet izgubio poprilicno lagano, u trecem sam se opustio i promenio taktiku pa sam se nekako izvuko, cetvrti sam okrenuo od 10:6 i u petom sam dobio 11:9... i zadnja partija sa Vojkanom V. 3:1..
u dublu smo samo solidno pogadjali( s obzirom da se nismo kretali), i dosta dobro zadrzavali lopticu bilo je lepih poena, igra nam je bila dovoljna samo da ih razigramo 11:5 11:6 11:4..
zadovoljan sam svojom psihom, nemam vise tremu,mnogo sam opusteniji i pocinje vec da lici moja igra na stoni tenis :thumbsup:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod jbgwtf » 26.01.2014, 20:55

m singl 1 ivic 2 pavlovic 3 andjelkovic 3 colakovic
m dubl 1 ivic pavlovic 2 andjelkovic milenkovic
z singl 1 mijailovic 2 ristic 3 vucic 3 perovic ?
z dubl 1 mijailovic ristic 2 vucic (? jos uvek ne znam ime)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod Francuz » 26.01.2014, 22:12

Izgleda da sam ipak bio najblizi sa prognozama ;) ahaha ! Svaka cast momcima iz Rudara igraju sjajno ove godine !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod jbgwtf » 26.01.2014, 22:32

Francuz je napisao:Izgleda da sam ipak bio najblizi sa prognozama ;) ahaha ! Svaka cast momcima iz Rudara igraju sjajno ove godine !

bravo francuz :)
ivic me posebno odusevio,iako je bio pasivniji, stopovima koje je odigravao s milenkovicem- kretanje obojice lvl 100%...i pretvaranjem naizgled skoro izgubljenog poena u spin na spin, a potom u poen mali milion outa :shock:
pavlovic isto odigrao vrhunski, moje misljenje je da je trebao da izgubi od gaceva(nadigran je)- koji je u petom setu imao mec loptu, medjutim iskustvo je presudilo, u kljucnim trenucima je pogodio teske loptice, a gacev kiksnuo na neke lakse- kao npr spin sporu povratnu loptu.....
a colakovic prica za sebe, covek sa najcudnijom tehnikom, na prvi pogled mnogi koji ga ne znaju rekli bi amater, al sta on bekendom pogadja brutalno - mnogo bolje igra nego prosle godine, dosta je sigurniji i ofanzivniji... :thumbsup:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Prethodni

Povratak na Takmičenja