II Memorijal Zoran Markovic Svanja

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

II Memorijal Zoran Markovic Svanja

Postod jbgwtf » 18.01.2014, 22:21

odigran danas turnir kadeta i seniora, sutra igraju veterani i verovatno ce biti jednako zanimljivo kao danas...

od kadeta, odusevio me Gorana Petrovica - Pevca mnogo je talentovan, a izgleda da je i dobar radnik..

moja grupa kao i obicno ove godine, 1 defanzivac i 1 koji ima dobre serve, jos levoruk "vladapn" .
prva partija protiv vlade , posle par poena poceo da me peca na servu postao sam nesiguran i onda sam se skroz pogubio, i onda me izmasakrirao kako je hteo..
u drugoj protiv Dragana Djordjevica-Zeleznicar- nzm sta mi bilo, ove godine nisam imao uopste osecaj kad sam igrao s njim na treningu, a sad kad je dosla partija , pogadjao sam i dobro ga namucio, 3 seta smo igrali na razliku, i na kraju 3:1 za njega , izuzetno sam zadovoljan svojom igrom...
ostali rezultati meni zanimljivi : Danijali A.- Pirot je u grupama pobedio D. Andjelkovica - Medijana 3:2, Gacev A. - Pirot je dobio u polufinalu M.Milenkovica - Medijana 3:2 ( a gubio 2:0 )mec turnira ! i u finalu izgubio od Stancic M 3:2 (i u grupama je izgubio 3:0).. Konacan plasman 1.Stancic 2.Gacev 3. Milenkovic 3.Vukmirovic
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Re: II Memorijal Zoran Markovic Svanja

Postod Milan » 19.01.2014, 00:26

Da ne poveruješ... :shock:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod jbgwtf » 19.01.2014, 01:42

Milan je napisao:Da ne poveruješ... :shock:

s obzirom na to kako i kolko rade pirocanci , ovo je samo najava onoga sto sledi...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod milantra » 20.01.2014, 08:46

Milan je napisao:Da ne poveruješ... :shock:

Nema šta da te čudi. Stančić je svestan jake konkurencije u Medijani (Milenković, Anđelković, Mihajlović) i imperativ mu je da pored njih napreduje i jednog dana bude najbolji u Medijani. Gacev je neverovatno napredovao dolaskom Zakića.Deca igraju, nema šta.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Povratak na Takmičenja