dva prvenstva veterana

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: dva prvenstva veterana

Postod ivan » 17.11.2013, 11:17

Nisam jos pravi veteran pa ne poznajem tacno desavanja u oblasti, ali cu se umesati kao moderator.

Nista nije lose u iznosenju svojih stavova. Ali svojih. To je daleko postenije od iznosenja stavova po zadatku. Ako se nekom nesto ne svidja ljudski je da se to i kaze i dovoljno je to reci na kulturan i neuvredljiv nacin. Isto vazi i kad se nesto pohvaljuje. Pri tom rec ima pravu tezinu samo ako se autor iste i predstavi. U suprotnom, stav (interesantna igra reci?) moze biti shvacen kao provociranje, tj, trolovanje i flejmovanje, s ciljem da se izazovu rasprave i na taj nacin postigne neki licni interes ili obicno maltretiranje drugih, a takvi nacini ponasanja nisu pozeljni na internet forumima.

Iz iskustva znamo da je srbe vrlo lako polarizovati i podeliti, ne primajte se previse. Obicno iza svih podela stoji neciji licni a ne interes vecine.

Stonoteniser, bilo bi pozeljno da se predstavis, da znamo s kim imamo posla. I svakako spusti ton, previse je zlobe u tvojim recima.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod jbgwtf » 17.11.2013, 12:09

ili - moze da napravimo skup pesnika sa reketom ...

jak mlaz vode u kanalizaciji tece
dok treniram stoni tenis svako vece
da kad ostarim idem na prvenstva dva
a trece ima da organizujem ja :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod gimi » 17.11.2013, 12:30

Stonoteniser je napisao:
gimi je napisao:ova tema je ogledalo Srbije

DECAK, upravo si ti zeleo da od ovoga napravis sprdnju, a shvatices da je stvar jako ozbiljna. Zato Ti, a i svi ostali procitajte ovo iz predhodna 2 posta pa da sa ovim konacno zavrsavamo.

Da, kada vidim odredjen broj "ljudi iz interneta" kako lupetaju gluposti, a nisu u stanju da shvate krajnje prostu i ociglednu stvar, u meni se automatski javlja potreba za sprdnjom. Razumem ja dobro o cemu se ovde radi jos od prvog Vaseg pisma koje je citirao Daca na prvoj strani teme. No da ne ispadne da se samo sprdam, obrazlozicu prethodnu tvrdnju.

Ova tema je ogledalo Srbije:
- "Vlast" je skupina lopova i kriminalaca koja se sluzi prljavim trikovima
- Sustinu problema razume retko ko, ali svako ima nesto "pametno" da kaze
- Oni koji su u pravu nemaju strpljenja za "neobavestene"
- Oni koji bi trebalo da podrze isravnu stvar su zaslepljeni svojim (/me trazi sto manje "uvredljiv" izraz) "problemima", pa ne vide zajednicke "neprijatelje" i interese
- "Publika" je potpuno promasila temu
- Mamlazima je samo do sprdnje (ova stavka se odnosi samo na mene :) )

izviljavam se na broju navodnika ;)

Doduse, bitna razlika (u odnosu na Srbiu) je u tome sto je udruzenje veterana dovoljno organizovano i ima mogucnost da pokaze g... srednji prst, i veoma mi je drago sto to i radi.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod gimi » 17.11.2013, 12:52

LucicNS je napisao:na ovaj način se prave PODELE. Iniciranje podela je krenulo iz pravca odakle se već godinama širi rak srpskog stonog tenisa.

Verovatno najtuznije u celoj prici je koliko je ovo u stvari lako. Prosto ide samo od sebe.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod ZoranV » 22.11.2013, 08:03

ja da zakljucim svoj stav...
prvenstvo Srbije za veterane mora biti ozbiljno i profesionalno organizovano jer na zalost ovaj sport u Srbiji lezi najvise na njima...
stoga se zalazem za regionalne izborne turnire, sa kojih bi dovoljan (veliki) broj najboljih isao na prvenstvo...a samo prvenstvo bi bilo uvek organizovano u drugom regionu ali sa istim supervizorom, pri cemu sam ja za STAV jer na tu organizaciju veterani imaju mnogo vise uticaja nego na savez ili neku njegovu komisiju..a u napred se moraju znati pravila i kriterijumi za organizovanje prvenstva na osnovu kojih se pravi poziv za organizovanje u odredjenom regionu, kao i izbor najboljeg za organizovanje, pracenje organizacije prvenstva i zavrsna ocena...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 25.11.2013, 17:16

nastavak...

STONOTENISKI SAVEZ SRBIJE

Članovima IO STSS

N/R Z. Kalinić, Predsednik

N/R J. Živić, Generalni sekretar Beograd, 24.11.2013.

PREDMET: Predlog

Poštovani,

Na osnovu odgovora Ministarstva omladine i sporta Srbije broj 66-00-00299/2013-03 od

18.11.2013. godine, na naš zahtev za inspekcijski nadzor u STSS, obraćamo vam se s

predlogom da preispitate odluke u vezi sa Stonoteniskim udruženjem veterana Srbije i

imenovanjem gospodina Jovana Živića za generalnog sekretara STSS. U odgovoru

Ministarstva navodi se da je odredbom člana 62. stav 1. Zakona o sportu („Službeni glasnik

RS“, broj 24/11) propisano da su odluke kao pojedinačni akti organa, odnosno lica

ovlašćenog za zastupanje, ništave ako su donete suprotno zakonu, sportskim pravilima ili

opštem aktu sportskog udruženja.

Stavom 2. navedenog člana propisano je da ništavost odluka utvrđuje sud, pa ako u

adekvatnom roku (na prvoj narednoj sednici IO STSS) ne pokrenete ta pitanja i ne donesete

odgovarajuće odluke u skladu sa Statutom STSS, bićemo primorani da protiv vas pokrenemo

TUŽBU nadležnom sudu.

Posle svega što se dešavalo u vezi sa organizacijom III Prvenstva Srbije za veterane, ubedjeni

smo da konačno shvatate ko radi za dobrobit (veteranskog) stonog tenisa, a ko čini

suprotno, kao i ozbiljnost svega navedenog i moguće posledice, ukoliko sud bude morao to

da utvrđuje, a zatim i utvrdi da su Predsednik STSS, IO STSS i generalni sekretar STSS kršili

statut STSS. Sve to zajedno, trebalo bi da vam „pomogne“ da ovoga puta donesete

ispravne odluke.

U nadi da ćete pozitivno odgovoriti na naš predlog, drugarski i sportski vas pozdravljamo.

S poštovanjem,

STONOTENISKO UDRUŽENJE VETERANA SRBIJE
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Prethodni

Povratak na Takmičenja