Hteo sam da proverim da li je normalno imati ogromne probleme sa igranjem kada cesto menjas stolove tj mesto igranja?
LM,najvise vremena provodim igrajuci kod druga iz kraja,ima stari dobro ocuvan ELAN-ov sto, i naravno da mi taj materijal,podloga,sta vec, najvise odgovara jer sam navikao na njega...Brz je,hvata rotacije da kazem umereno i loptica bas dobro odskace...ili da kazem visoko...
Veceras sam igrao u Sumicama na 11-ici,u onom staklenom kavezu...i bilo je... STRASHNO!!!!!!
Sto izgleda vrhunski, Buterfly,plave boje... znaju svi verovatno i verovatno je kao i ostali stolovi u Sumicama,ne znam nisam igrao na drugima...STO PRIMA (za mene) NENORMALNO MNOGO ROTACIJE...Toliko ubrzava ili usporava lopticu, u zavisnosti od rotacije, da sam imao osecaj kao da sam prvi put u zivotu uzeo reket u ruke
Na protivnikov jak nizak spin odskoci ...ma milimetar JBT:) a pritom ubrza nenormalno... mislim,meni je to tako delovalo.Neverovatna razlika....stvarno ogromna,poceo sam da se gubim i bash sam muchio sebe dok sam pokusavao da sacekam i udarim lopticu u pravom momentu....
Mislio sam da je ovaj ortakov sto (ELAN) bash ok... tj jeste ok jer sam igrao i na par krseva na kojima loptica ili proklizava ili su nekako spori,ne znam kako bih to opisao,ali sad posto sam veceras osetio agoniju,pitam se,imaju li i drugi slicna iskustva i koji su uopste kriterijumi za stolove,materijal,podlogu ili sta vec?
Bash sam isfrustriran ovim jer nakon ponovnog uzimanja reketa u ruke i igranja vec 5 meseci i ociglednog napretka,veseras sam sam sebi delovao kao da sam ponovo na pocetku.