Ljepljenje guma

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Ljepljenje guma

Postod krox » 15.08.2011, 11:03

pozdrav svima! :)novi sam na ovom forumu. bavim se stolnim tenisom vec 15 godina, ali zadnjih 5 godina nisam bas igrao, mal osam citao teme sa foruma o gumama i novim ljepilima itd.... imam neke probleme sa gumom koju koristimneznam koja je haifu blue whale, da li je jedinica ili dvojka. samo da kazem da koristim drvo timmo boll forte, nA FORHENDU TSP TRIPLE( o kojoj nemam pojma nista) koju ljepim sa starim ljepilom koje nije na bazi vode, a na bekendu taj haifu blue whale,koji sma dobio, ili tako nesto, koja izgleda ovako kao na ovoj slici http://mytabletennis.net/Forum/forum_po ... ?TID=29431

samo sto je tu tip stavljao gumicu od haifua na spuzvu od dnsa, do kje moja bnaravno tornicka i ima pklavo ljubicastu spuzvu, pa ako mi netko moze reci, ako zna, koji je to tocno haifu blue whale, jer ima i haifu blue whale IIm neke su kao "tuned" a neke "untuned", mada nemam pojam sta to znaci

takodjer me zanima ko se ta guma ljepi, jel sa ljepilima na bazi vode, i da li moram skinuti lstaro ljepilo sa gume i drveta i kako to da napravim a da ne unistim spuzvu. inace guma je strasno tvrda i to mi super odgovara za kontru i blok , a nije ni za jake spinove losa i vrlo je hvatljiva,ali mal omi se cini da je mrtva podosta....
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Re: Ljepljenje guma

Postod krox » 15.08.2011, 15:07

molim moderatore da obrisu duplikat teme, slucajno sam otvorio dva puta, pardon!
krox

Postod krox » 17.08.2011, 20:55

nobody??:(
krox

Postod gimi » 17.08.2011, 22:08

jbg druze, nisam nikada video da neko igra sa tom gumom...

Jedino cime mogu pomoci je savet da lepak sa gume skines u svakom slucaju. A kako - pazljivo i strpljivo. Koliko ces se namuciti zavisi ot toga cime je i koliko puta lepljena.

Sto se "tjunovanja" tice, to je odgovor na zabranu narkomanije u stonom tenisu. Sundjer se natapa boost-erima/uljima pre nego sto se zalepi vodenim lepkom (neki se kunu u bebi-ulje). Nisam imao prilike da oprobam efekat, niti sam ikada razmisljao i da sam oprobam. Meni cela ta rabota deluje potpuno suludo.
...a "factory tuned" znaci da se proizvodjac pozabavio time, pa je samo treba nalepiti. Koliko sam razumeo, cak i tako pripremljeno, efekat kratko traje.
TakodjeR, procitao sam negde da uobicajeno "tjunovanje" (ako je tu ista uobicajeno) toliko raskaska kineske gume da sa njima ne moze da se igra.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Povratak na Oprema