Yasaka Ma Lin Carbon - DHS Skyline

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Yasaka Ma Lin Carbon - DHS Skyline

Postod Milan berkut » 27.06.2013, 20:33

Evo drugari da se pohvalim novim "oruzjem" :grin:
Znaci drvo je Ma Lin Carbon, na Fh crna Skyline 2 Neo max a na Bh crvena Skyline 3 Neo takodje max.

Slika

Slika

Posle igre tenzorima, pozeleo sam da ispitam sta moze da donese igra ovakvim kompletom? Kakvu lepotu da da? Kakve rezultate?

Sta vi mislite o tome?
Igra li ko od vas ovim ili slicnim kompletom?
Svaki savet zlata vredan! :cool:
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

Re: Yasaka Ma Lin Carbon - DHS Skyline

Postod ivan » 27.06.2013, 22:56

skini minimum jednu kinesku gumu i stavi mekani tenzor :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod jbgwtf » 27.06.2013, 23:09

ja sam probao skyline 2 na alc-u i na nekoj dasci iz 70tih, i brzina mu je bila ok i na jednoj i na drugoj ... bilo je mnogo lakse odigrati spin na spin, i napad na 3cu je mnogo laksi(moze mnogo jace i ostrije da se napadne, a moze i s rotacijom)...
neko moje misljenje je da ovom kombinacijom treba da gledas da prodas neku foru,da zavuces blizu mrezice, gadjas ivicu, da dajes jace donje rotacije kod serve, forhendom da napadas sve sto izlazi van- zato sto je kontrola odlicna..
meni bi kinez na bekendu bio veliki problem, tako da za to ne mogu nista da komentarisem..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod ZoranV » 28.06.2013, 11:16

mozda je kinez na bh dobar za seckanje, otvaranje bh spinom i neke bh serve, ali nije za winnere...
uzmi nesto lakse na bh pa reket nece biti head heavy...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 28.06.2013, 11:55

ja sam igrao sa h3 neo na fh, lepo je dok napadas donje lopte, al kad dodje neka druga rotacija !@#$#$!@, ne isplati se.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod rekreativac » 28.06.2013, 13:22

А зашто га човек једноставно не испроба, када га је већ купио, него запиткује?
Би шта би, играј и трпи... :D
Неће рекет да игра сам, без обзира на туђа искуства.
rekreativac

Pridružio se: 28.10.2012, 17:55

Postod Milan berkut » 28.06.2013, 15:32

Mene je bas zainteresovalo to sto sam nasao na forumima da se sa lakocom sa Skyline 3 Neo moze spinovati sve sto ide preko ivice stola bez obzira na dolazecu rotaciju pa sam prvo I kupio tu gumu, stavio je umesto Vega Pro na Fh (iz podpisa). I smejao sam se sam sebi kad sam stavio reket na sto I pustio lopticu da padne na gumu sa nekih 30-40cm . . . odskocila je celih tri puta po 3-4cm I ostala zalepljena na gumi :shock:!
Medjutim, zeleo sam da vidim gde su ti famozni, furiozni topspinovi sa ludim rotacijama . . . uz pomoc mog rucno pravljenog "return borda" (da se ne brukam pred ljudima . . . ili mi Ne Daj Boze moj Kumara naidje I vidi sta radim!!) :banghead:
Prvi utisci o Skyline 3 Neo su bili sasvim obeshrabrujuci moram priznati! Ali sam se zarekao da cu igrati s njom nedelju dana. Cetvrtog dana (trenirao sam u proseku po 1-1.5h dnevno) sam shvatio nekoliko stvari vezanih za gumu:
- da, rotacije daje kakve ja do sada nisam mogao proizvesti !
- nema neodlucnih, slabih, sporih pokreta pri udaranju, nema veze dali je topspin usmeren na brzinu ili na jacu rotaciju sa manjom brzinom ali zamah mora biti odlucan I punim pokretom izveden!
- nisam mogao da dobijem brzinu koja bi me zadovoljila u topspinovima a bas je to I poenta cele price jer se guma deklarise kao ofanzivna I ljudi se hvale da su im topspinovi "oni koji se ne vracaju" pa sam zakljucio da moje drvo Xiom Ignito nije odgovarajuce
Pa sam procitao da je Skyline 2 NEO brzi od 3-ke, video u podpisima ruskih forumasa da 90% njih koji igraju "kineskim lepljivicama" 3-ku Neo drze na Bh a 2-ku na Fh pa odlucih da kupim I Skyline 2 Neo max (tu loptica odskoci dva puta od gume I ostane zalepljena !!). I da bih shvatio ulogu drveta u celoj prichi, zalepim te dve gume na Joola Eagle Fast (stajalo zabaceno zbog svoje staklenosti koju nisam mogao da prihvatim nikako) najbrze drvo koje sam imao kod sebe. Ono mi je pomoglo, ohrabrilo u smislu da nisam krenuo uzalud u sve to sa "kineskim lepljivicama" (rusi ih tako nazivaju a meni simpaticno).
Onda sam shvatio da moram kupiti I drvo za takve gume I izbor je pao na Yasaka Extra Ofensiv ili Yasaka Ma Lin Carbon, koji su se uklapali u kolicinu novca koji mogu da dam za drvo. Kupih Ma Lina . . . sa puno mashte he he he.
I tacno je da je 2-ka brza I daje vise rotacije od 3-ke.
Tacno je da se moze sve to o cemu se pricha da se moze sa tim gumama.
Moze topspin da se izvuce I ispod stola , I sa patosa ako treba, moze I da se udari I takav "koji se ne vraca" . . . ali najlepsi su oni sa bocnom rotacijom iz druge zone gde loptica dobije zadivljujuci bocni luk dok leti!
Ali ja sada ne mogu sa takvim reketom i tehnikom koju zahteva takav komlet da igram duze od 45 minuta!!! Ode dusha u nos!! :doh:
Prvo, da bi "letelo k`o ludo" i "vrtelo kao nikad do sada" mora tako i da se udara - ludo i kao nikad do sada! Puni pokreti - od pete do chuperka na vrhu glave - sve mora da igra! . . . . inace ne leti, sve bude sporo - prespooroo, neke lebdece loptice idu protivniku ili se prosto svale u mrezicu!
Ali, zato pasivna igra na stolu, podrezivanje sa i iza stola, servisi . . . . milina jedna! Vratiti servis - opusteno!
Napasti sve sto je malo vislje na stolu ili prelazi preko ivice stola . . . snazno i nepovratno!
Pasivno iz daleka ja ne igram i retko da me ko i moze oterati preko 1.5m od stola . . . obicno se poen zavrsi pre toga!
Zakljucak moj je da mi nije zao vremena ni ulozenog novca, zadovoljstvo je igrati takvim kompletom zaista veliko.
Zao mi je samo sto nisam mlad momak . . . ovako, sa 50-ak leta moram da pazim da me "srchka ne strefi"! :mrgreen: :thumbsup:
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod msajder » 28.06.2013, 18:19

:hello: Mislim, svaka cast....

Gospodine Milane, veoma mi se dopada vasa mogucnost za ulaganja u stonotenisku opremu, ja vam zavidim. :good:

:clapping:
Korisnikov avatar
msajder

Pridružio se: 30.01.2012, 21:28
Reket: Drvo: Joola Roosi Fire;
Fh: Hurikane NEO3 max;
Bh: LKT Rapid Speed 2.0mm.

Postod kjanko » 29.06.2013, 17:56

Jel Skyline koji si uzeo komercijalan?
Xiom Diva // Xiom Sigma II Pro // Xiom Sigma II Medium
Yasaka Ma Lin Extra Offensive Pen // Butterfly Tenergy 05 // Butterfly Tenergy 05-FX
Yasaka Ma Lin Carbon // DHS Skyline 2 Provincial NEO // Stiga Calibra Tour S
kjanko

Pridružio se: 27.04.2013, 21:13
Reket: Yasaka Ma Lin Carbon
FH: DHS Skyline 2 Provincial NEO
RPB: Stiga Calibra Tour S

Postod Jovan » 29.06.2013, 19:22

kjanko je napisao:Jel Skyline koji si uzeo komercijalan?

Za prodavce svakako jeste... :D
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Sledeća

Povratak na Oprema