Parallel penhold grip

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Parallel penhold grip

Postod zorog » 05.04.2013, 10:19

Ne znam koliko ljudi na forumu igra penhold hvatom i koliko su upoznati sa prednostima i manama istog... Cackajuci po internetu naleteh na izum jednog matorog Rusa,cini mi se...nikad ruzniji reket niste videli ali je to neverovatna inovacija i
mislim da ce ubuduce neko od proizvodjaca napraviti nesto nalik tome. Ko nije igrao penholdom,a i ko igra a ne koristi bekend stranu,mozda nece razumeti niti videti svrhu ovako napravljenog rugla od reketa ali ljudi to itekako ima smisla. Ostaje veoma slican polozaj ruke tj ugla reketa kao pri penhold drzanju s tim sto u mnogome olaksava igranje bekendom a opet je ugao reketa drugaciji u odnosu na shakehand hvat sto je dobro,jer je po mom misljenju polozaj reketa pri bekendu(a i forhendu) u penholdu bolji za spin udarce samo sto je problem namestiti ruku i telo na vreme...takodje,blok penhold bekendom je veoma ogranicen i neefikasan,ali ovo ruglo od reketa veoma olaksava situaciju.
Kada bi imao da se kupi negde,uzeo bih sigurno ali malo mi je glupo da sam pravim i budzim to jer bi bilo mnoooogo ruznije od ionako ruznog reketa :)
Naci cu i neku sliku al ne sudite po izgledu :)
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Re: Parallel penhold grip

Postod zorog » 05.04.2013, 10:27

Slika
ovo je ta ruzna home made varijanta ali opet bolja od sledece koja je mozda i fabricka...

evo i te druge,"lepse" :)
Slika
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod ivan » 05.04.2013, 12:03

ne mozes google query da stavis kao link, nadji direktan link za sliku pa postavi njega u tagove.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod zorog » 05.04.2013, 14:56

Google sta???
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2