Hej Ivane,
Hvala ti puno na odgovoru i savetu.
Iskreno, pre nego što sam probao da igram sa pomenutim reketom u Pinkiju, razmišljao sam o tom drvetu koje prodaješ jer sam izugulao da je odlično drvo. Međutim dve stvari su me udaljile od tog razmišljanja, a možda možeš da me razuveriš kod obe.
Prvo je da kao neko ko je donedavno razmišljao samo o premade reketima imam problem kako da zalepim gume ako kupim drvo (od tebe

) posebno. Jesam gledao na Jutjubu kako se to radi, ali da li je to dovoljno da kažem "hej, pa to je lako", a onda upropastim gume koje sam kupio. Možeš li da mi daš neki savet na tu temu?
Druga stvar se tiče slike tog drveta koje prodaješ na kojoj mi se čini da je drvo malo oštećeno. Da li sam dobro video?
E sad, ako bih uzimao xiom vega europe gume, gde bih to mogao da nabavim? Nisam našao da se te gume prodaju kod nas. I kome bih to mogao da dam da mi zalepi ako se ne odlučim da sam upropast, ovaj, zalepim gume?

Da li da ih uzmem polovne ili nove? I koliko mogu da očekujem da mi traju ako igram 2-3 puta nedeljno po sat-dva?
Što se uzimanja trenera tiče, da, razmišljam o tome, ali bih prvo da nabavim drugi reket i da se adaptiram na njega jer verujem da je sa Rucanorom totalno drugačija mehanika udaraca pa ne bih da uzimam trenera i "klofam" loptice.