Timo Boll ALC vs. Timo Boll ZLC vs. Timo Boll ZLF vs. slični

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Timo Boll ALC vs. Timo Boll ZLC vs. Timo Boll ZLF vs. sl

Postod Cermet » 04.07.2012, 17:22

Pazi, čak i BTY katalogu piše da Innerforce ZLF ima veću brzinu i manju kontrolu od TB ZLF, a u opisu Innerforce ZLF stoji ovo:

The Innerforce ZL Fiber represents the next generation of Butterfly's high-tech ZL line of blades. This blade is similar in design to the Timo Boll ZLF, but with some major modifications. The Innerforce ZLF features a slightly thinner center core and larger ZL Fiber secondary plies. More ZL Fiber in your blade will help you bring out your own "Innerforce" in your play. The result is that maximum control is maintained while increasing the blade's speed.

Ne znam kako si mogao da zaključiš da je Innerforce sporije od TB?

No, najbolje da direktno uporedimo kada ti stigne. Naručio si od Ostoje?
Cermet

Pridružio se: 26.03.2012, 02:21
Reket: Butterfly Timo Boll ZLF

FH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,9mm
BH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,7mm

Re: Timo Boll ALC vs. Timo Boll ZLC vs. Timo Boll ZLF vs. sl

Postod bindra » 04.07.2012, 18:55

Naucite konacno da ne odlucujete po onome sto proizvodjaci pisu vec po onome sto isprobate sami ili neko koga poznajete.Ja imam tu srecu da sam imao ili trenutno imam tri vrhunska drveta pa na osnovu toga dajem misljenja.
Skupocena drva narucujem iskljucivo iz Nemacke mada 80% verujem da su i kod Ostoje originali ali ovih 20% mi neda mira haha.Znajuci da su mu sva drveta ispod 80 eu sto posto madjari,ne bih bas da se zezam iako ih placam skuplje u Dortmundu.
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Prethodni

Povratak na Oprema