jbgwtf je napisao:ivan presipa iz supljeg u prazno.. Zglob ti je slab(ligamenti, vene i sve sto imas oko zgloba je kljakavo, nikakvo).. Ako ojacas bice ti super, ako trazis laksi reket jos vise ce da oslabi i nisi resio problem.. Probaj da ojacas umesto sto trazis razlog da das jos para za reket... Ne moras da budes bilder,da bi ojacao.samo ti treba malo vezbe.. Al posto si ignorisao moj post delujes kao neko bez dovoljno volje da igra i napreduje ako u to treba da se ulozi znoj , a ne novac B-)
First je napisao:Stvarno Ivane, da te ne znam, pomislio bih da si neki kiloster, koji jedva stoji na nogama od neuhranjenosti i mršavosti, a umesto reketa, koristi sopstveni dlan i njime udara lopticu, jer teže od kašike ne može ni da podigne. Stvarnost je zaista drugačija.... Ne znam odakle mu inspiracija za ovakvu kuknjavu samo,ccc... Prava slika stvari za one koji ne znaju Ivana je sledeće. Momak nikad nije bio u boljoj formi, dere koga do'vati i ima vrlo precizne, snažne udarce i igra vrlo napadački. To je prava slika Ivana! Ono što ne valju su noge, ali taj nedostatak nadomešćuje brzinom ruku i noge bi bilo ono na čemu bi trebalo da poradi. Nema ništa strašno u tome ako boli zglob malo. Pa da ne ponavljam ovde više, uzimanje lakšeg reketa, je u stvari izbegavanje rešavanja problema. Vremenom će zglob ojačati i sve će biti ok. Dok sam još išao u teretanu, nije bilo lepšeg osećaja nego kad se vratim iz nje, a ono i posle godina treniranja dobijem neku blagu upalu mišića. Znači da sam uspeo da potrefim pravu vežbu, ili opteretim mišić i uspem još malo da ga nateram da se razvije i zamori. Isto je i sa zglobom. Ako boli posle treninga, ili turnira/meča, znači da si ga dovoljno i vrlo često koristio, što opet govori da si odlično rotirao i nisi samo šamarao na sve strane...

Ali slazem se da je kilavost uzrok svega. Napravicu kompromis: ostrugacu samo jedan milimetar daske i malo cu vise da vezbam.ivan je napisao:jes kad si ti bildovao pa reket i ne osecas.
Forum je pun bildera, izgleda samo ZoranV i ja ne dizemo 100 kg iz benca...
nije balans toliko los, istina imao sam i gore kombinacije, ali nije ni dobar, malo preteze ipak.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju