ZoranV je napisao:nista sto ne bi jedna ostra smirgla mogla da resi...
zasto smirgla. . Vec sam priviko ruku na fl, to mi je bio najveci probl, jos mi fali malo zamaha za bh bas iz tog razloga, a to sto je reket tezak se resava nogama ..
U pravu je Zoran, sam si rekao da je drška neudobna, a naročito se kineska drva (imao sam dva komada) ne mogu pohvaliti završnom obradom. Ja skoro svako drvo obradim šmirglaom, prvo grubljom a zatim najfinijom, sve natenane... Ali, ako ti ne smeta i voliš žuljeve... Xe, xe... Pozdrav!
'Glava daske deluje da je malo veca za 1cm u duzini. .' pa na ovo sam mislio kad sam pominjo ostru smirglu...ako hoces velicinu tvoje standardne glave...mislim od reketa
odustajem od dhs-a, za igru je ok, ali pre par godina sam imao povredu bicepsa(istegnuce neceg), i kad treba da napadnem jace rezanu defanzivnu zbog jacih konstantnih cimanja posle treninga kad se ohladim imam bolove, tako da mi se ne isplati da se povredim opet...
evo da se pohvalim... zalepio hurricane 3 na kreangi i mnogo se fino ponasa, medjuvremenu sam poceo da radim neke vezbice i nemam problema s bicepsom.. sto se tice brzine povecao sam zamah i mogu da dobijem pristojnu brzinu znam mnoge koji s tenergijem ne mogu da dobiju tu brzinu ..