Prijatelju, pročitaš li pažljivije celu ovu temu, uz malo selekcije možeš naći odgovor na ono što te interesuje.
Ovo sasvim razumem:
ugalj je napisao: Sklopljeni polovni reketi me ne interesuju jer na slikama u oglasima ne mogu videti niti osetiti potrošenost guma.
ali, niko ne garantuje da ovi reketi koji su novi nisu stari jer na skladištu stoje godinama, a gume na njima mogu da izdaju pre nego solidno očuvane polovne. Naravno, možda i potraju, ko će unapred znati.
Za rekreativnu igru sa drugarima poslužiće bilo koji od njih (mislim da sam sa prvim i poslednjim od nabrojanih nekada ranije lupio par setova kod jednog poznanika, ovaj srednji nisam nikada video van omota).
Za malo ozbiljniju i bolju igru (ako postoji potreba za njom) na duže staze ipak je bolji dobar polovan reket. Kada dotraje, ostane dobro drvo, kupe se odgovarajuće gume.
Prelistah na brzinu berzu, ono što mi izgleda interesantno - da je olraund (da nije ni prebrzo ni presporo, već srednje brzine), da nisu gume previše istrošene (ove deluju veoma dobro, sigurno izdržljivije nego kod novog gotovog reketa) jeste
viewtopic.php?f=9&t=3048i to je zmaj kombinacija u odnosu na navedene gotove.
Ima i drugih dobrih, ali su malo (ili više) prebrzi. Na nekima su i gume malo istrošenije.
Ali, naravno, to je samo moje mišljenje. U domenu preporuke za gotove, mislim da nema velike razlike (barem za prvi i poslednji), prvi možda malo jači sa spinom (dok gume vuku), drugi malo lakši da se kontroliše, kao što rekoh - za igranje sa drugarima nije značajna razlika.