Može posle turnira u subotu. Turnir je od 15h.
Nije fer da ne kažeš svoje ime i gde igraš.

Cermet je napisao:Najverovatnije dolazim

Cermet je napisao:Ja nisam na rečima toliko slikovit kao Đorđe, mogu da kažem vrlo prosto: ALC je obična daska za ZLF.
Mozda moje znanje igranja stonog tenisa nije ni prici nivou nekih ljudi sa ovog foruma, ali zaista mislim da je gornja izjava skandalozna, koliko god da u njoj bilo onog "svaki cigan svoga konja hvali", bez uvrede. Ne ulazim u to, niti sporim, da li je ZLF bolje drvo ili ne, ali uporedjivati ALC sa bilo kakvim vidom daske je ravno uporedjivati Timo Boll-a sa mnom. Relativno mnogo igraca na svetskom nivou koristi ALC, a prilicno manje njih koristi ZLF, tako da mislim da je svaka dalja prica samo stvar toga sta kome "lezi" i da bismo tako opet stigli do price da vecina ljudi ovde koristi svojim mogucnostima neprimerenu opremu itd... Obzirom da nisam bas puno ucestvovao u temama, nadam se da niko nece ostati uvredjen.hahahahahahaivan je napisao:nek se njih dvojica nadju i odigraju mec i tako dokazu jedan drugom koje je drvo najbolje. Porazeni mora da slomije svoje drvo nakon meca, jer je ocigledno losije od pobednikovog.
u jebote boli me stomak...slazem se sa ivanom da je ovo jedino normalno moguce resenje problema!Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju