hmr je napisao:Dobro vece svima.
Evo da, se oglasim i ja kao prodavac na limundu. Sve sam cekao da neko napise svoj utisak nakon sto je kupio drvo, ali izgleda, da oni koji su kupovali, ne posecuju ovaj forum.
Drva su 100% nova, na kojoj vam se cini da je skinuto malo stampe, to je samo zbog odsjaja drveta (blic fotoaparata ili svetlo u sobi).
Cene na Kupindu i Limundu su promotivnog karaktera i traju dok se ne prodaju postavljena drva. Takvih promocija ce biti povremeno.
Dodatni spisak i cene drva mozete dobiti na upit (stonitenis@live.com). Cene su min. 50% nize od onih na nasem trzistu. Drva nemaju svoje kutije. Saljem i pakujem ih kako se snadjem i umem, a da ih dovoljno oblozim i zastitim.
Gume nemam, niti verujem da cu ih imati.
Na kupindu kod proizvodjaca pise ROSSIIGNOL, jer je to jedan od OBAVEZNIH polja za popunjavanje. A kategorija stoni tenis NE postoji, samo tenis, pa je meni ROSSIIGNOL bio nekako najsimpaticniji. Jedino sto sam zaboravio navesti u opisu zbog cega je ROSSIIGNOL.
Caka u cenama je to sto se ova drva zapravo proizvode u regionu tj. madjarska, hrvatska...itd, i drva se proizvode u odredjenim Serijama, gde uvek ima viska!
Nadam se da sam bio od pomoci!
Veliki pozdrav!
)! Bravooooo za hmr-a!!! Još kada bi neko našao šemu za kineske gume (u Markopu su paprene), to bi bio pun pogodak!!! Vidim da na hrvatskom forumu imaju lokalnog dilera
kineskih guma po normalnim cenama (no, oni su u PayPal-u
)! Lično, nemam ništa protiv DHS-a, Friendship-a, LKT-a, Haifu-a.... Čak, šta više...
Još jednom, veliki pozdrav za hmr-a!!!
Skinuto i jedno i drugo!

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju