Koji proizvodjac ima najbolju opremu?/

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Koji proizvodjac ima najbolju opremu?/

Postod bindra » 16.04.2011, 16:17

Naravno da ga necu prodati za male pare niti nameravam da ga uopste prodajem,sta god drugo da kupim.Drvo vredi svaku paru,uostalom nebi ga ni Timo Boll igrao godinama.(ala mi je poredjenje?)
Tvrdim da je ovo jedno od retkih drveta novije tehnologije koje stvarno ima i osecaj i kontrolu a i brzinu,to su mnogi pravi igraci potvrdili koji su ga probali.Cak i Sale Karas je napakovao sebi Alc normalno sa Tibhar drskama jer ga oni sponzorisu.
Jedva cekam da mi stigne T5000 pa da vidim kako ce ici sa njim.Do tada pozdrav!
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 16.04.2011, 23:11

cek, to mu dodje isto ko timo boll spirit sa novom drskom? Ma Log i Wang Liqin koriste, ili su nedavno nedavno koristili tbs.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 17.04.2011, 01:25

Auuu bre ljudi, sta ste se u'vatili tog Alc-a. Bez uvrede, ali drvo nije nista spec. Ako vec hocete drvo sa Arylate Carbon slojevima, lepo uzmite Timo Boll Spirit, koji je identican, dakle ponavljam IDENTICAN kao i Timo Boll ALC, samo sto je od njega jeftiniji nekih 25 evra. Definitivno se radi o jednom te istom drvetu, samo drugacijeg izgleda i zovu ga naslednikom, a pri tome nista novo nisu uradili na njemu. Cak i kad pitate ovlascene distributere u cemu je razlika izmedju ta dva drveta, oni ne znaju da vam kazu, jer je i nema. Inace, Timo Boll je igrao sa Spiritom, pa jelte, kompanija je resila da malo uradi na marketingu, izbacila naslednika sa istim karakteristikama, a Boll prakticno nastavio da igra sa istim drvetom:). Ko hoce drvo koje je isto kao TBS, samo malo brze, ali zaista malo, neka uzme Michael Maze isto ima Arylate Carbon u sebi (ALC). E sad ako ste bas zapeli, pa sebe hocete na castite reketom sa ALC-om, a pri tome zelite stvarno da osetite razliku izmedju njega i TBS-a, onda obavezno uzmite ALC ali ne od Timo Boll-a, nego od Innerforce-a. To je najnoviji proizvod iz Butterfly-ja, a posto su shvatili da sa T.Boll ALC nisu napravili ni za dlaku napredak u odnosu na TBS, uradili su Innerforce ALC (ZLF, ULC, AL, ZLC) i tu se zaista oseti razlika, a cena je ista kao kod Timo Boll-a ALC. Pa ko voli nek' izvoli, ali kladim se da je to i dalje daleko od kvalitetnog drveta, barem onih koja su se proizvodila pre nekoliko godina...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod bindra » 17.04.2011, 13:08

Verovatno niste upuceni oko Alc-a sve nedostatke koje je ima TBS su ispravili kod Alc-a,da sad ne objasnjavam i smaram sve to ima objasnjeno na netu.A sto se Interforca Alc tice to je na silu napravljeno drvo i nema pojma sa Timo Boll alc,imao sam prilike da ga probam i potpuno je promaseno drvo a na to ukazuje i njegova prodaja u svetu.Znam samo da ono sto valja u poslednje vreme kod Buterfly-a i sto je stvarno vrhunski odradjeno(pod uslovom da kupite original a ne ove kopije iz madjarske sto kostaju od 7-10 eu u nabavci pa ih raznorazni prodaju kao originale)to je Timo Boll serija.
Ali ljudi aj da igramo stoni tenis o ovome mozemo da razglabamo u nedogled,jer svako od nas ima neke svoje stavove i poglede tako da ne verdi mnogo pricati vec igrati i trenirati.
Pozdrav svima!!!
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 17.04.2011, 13:55

Kolika ja razlika u igri izmedju originala i kopije? Jel imao neko priliku da proba i jedno i drugo i da primeti neku razliku?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod bindra » 17.04.2011, 14:31

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod bindra » 17.04.2011, 15:39

Imao sam Timo Boll tricarbon(madjar)i kasnije probao original,razlika je takva da verovatno ovaj stolar u madjarskoj nije imao dobar dan jer to drvo nije videlo carbon a kamoli neko plemenito drvo?
Takodje sam imao i Corbel magic(probao original-nema pojma jedno sa drugim) i Kreanga aeros i Kreanga power spin...svako od tih madjara je prica za sebe,sve zavisi kako je stolar bio raspolozen taj dan!!!
Toliko o mom iskustvu sa madjarima i originalima.
bindra

Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 17.04.2011, 18:38

Ovo su vec vrlo korisne informacije. Kad bi se drva isto ponasala ne bih pravio problem, ali ako je drugacije...
Sto se mene tice, jedino sto sam probao staro i novo je Korbel magic hand stari sa tamnom drskom i tamnijim spoljnim slojem, na nekih 2 sata sam probao, bio mi je sasvim dobro drvo, potesko ali dobro, fenomenalan blok. Od nekog sam uzimao na kratko isto to ali novi, sa svetlom drskom, deluje malo laganije, nisam dovoljno dugo igrao da dobro uporedim osobine, slicne jesu bile, mozda malko meksi je novi. Cak sam isao da ga kupim, ali kad sam video da nema tamni spoljnji sloj nego skroz svetli, odustao sam racunajuci da je to kopija koja se nece isto ponasati kao original.
ivan

Postod First » 17.04.2011, 18:42

da, samo kako znas sta je original, a sta kopija? Veruj mi, cak ni kod ovlascenih distributera kod nas i u inostranstvu ne mozes biti 100% siguran, jer ce svako tvrditi da je original. Dok ne kupim iz fakbrike u Japanu, tj. njihove prodavnice u okviru fabrike, necu biti siguran da je bilo sta sto sam probao original. Ako neko slucajno ide u Japan, neka mi se javi :)
P.S. Na zvanicnom sajtu Butterfly-ja stoji da, ukoliko posumnjate da nesto sto ste kupili od njihovih proizvoda nije original, obavezno to prijavite, sa opisom gde ste kupili, zemlja, adresa, br. telefona i oni ce to proveriti ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 17.04.2011, 20:40

Igrao sam ja i sa madjarima i originalima i ne treba preterivati oko tih razlika. I ta madjarska drva proizvodi licencirani proizvodjac. Razlog zasto ne idu u zvanicnu prodavnicu lezi u malim estetskim greskama. Recimo, ja sam imao drvo koje je na jednoj strani izgledalo kao da ima god drveta. Samom drvetu nista nije falilo i bilo je isto za igru kao original. Igra se glavom i rukom, a ne opremom!
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema